Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι ληστές της Αττικής

Τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες καθώς και την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος των δύο αντρών από την Αλβανία που συνελήφθησαν για ένοπλες ληστείες σε σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής, δίνει στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας από κοινού από δράστες ενεργήσαντες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, της παράνομης οπλοφορίας, της χρήσης πλαστού εγγράφου και της απόδρασης κρατουμένου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. METO GERTI του LUAN και της FERUZE , γεννηθέντα το 1983 στην Αλβανία
2. BINO NORI του ILIR και της HERVO, γεννηθέντα το 1973 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 13 Δεκεμβρίου 2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, την διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις με την ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων καθώς και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6875210 και 210-6875188 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια