Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

The Night's King - Richard Brake

Γνωρίστε τον Richard!
Αυτός είναι ο άνθρωπος πίσω από το μπλε δέρμα.
Ο Richard Colin Brake (γεννήθηκε 30 Νοέμβρη του 1964).
Είναι Ουαλός-Αμερικανός ηθοποιός, γνωστός για την απεικόνιση του Joe Chill στο Batman Begins και ο βασιλιάς της νύχτας στο Game of Thrones .
Γεννήθηκε στην Ίστραντ Μίνατς , Hengoed , από Ουαλικούς γονείς και μεγάλωσε στις πολιτείες της Βόρειας Καρολίνα , Τενεσί και το Οχάιο .
Το 1967, ο ίδιος και η οικογένειά του μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες , όπου εγκαταστάθηκαν για πρώτη φορά στην Ατλάντα .
Παρακολούθησε την Ακαδημία Western Reserve στο Hudson, Οχάιο , και εκπαιδεύτηκε στην επιστήμη της Υποκριτικής στην Ακαδημία Επιστημών της Υποκριτικής και Σκηνοθεσίας, Σαμ Kogan.
Σπούδασε επίσης στη Νέα Υόρκη στο Μιχαήλ Τσέχωφ Studio υπό της Beatrice Straight .
Έχοντας εμφανιστεί σε πολλές παραγωγές (συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεις στο Cold Mountain και το Μόναχο ), ο Brake πέτυχε το πρώτο σημαντικό ρόλο του ως Joe Chill στον Christopher Nolan 's ταινία του 2005 , Batman Begins . Σε αυτήν την ταινία (όπως και στις περισσότερες εκδόσεις του Batman), ο χαρακτήρας του είναι ο εγκληματίας που δολοφόνησε τους γονείς του Bruce Wayne.
Μετά από αυτό, ο Brake εμφανίστηκε ως Portman στο Doom , με τον Karl Urban και The Rock .   Έκανε επίσης μια σύντομη εμφάνιση στο βίντεο για το Muse 's " Ιππότες της Κυδωνίας ", παίζει ένα αχρείο σερίφη σε μια παράξενη φουτουριστική δύση. Στη συνέχεια έπαιξε τον κακό Bobby DeWitt στο The Black Dahlia , και το 2007, του Hannibal Rising ως Enrikas Dortlich, ένας από τους εγκληματίες πολέμου που δολοφονεί την νεαρή Χάνιμπαλ Λέκτερ αδελφή του.
Τον Σεπτέμβριο του 2007, εμφανίστηκε στη σκηνή στο Νέοι Vic, Το κράτος του γάμου από Κάρσον ΜακΚάλλερς . Η παραγωγή σε σκηνοθεσία Μάθιου Dunster.
Ππρωταγωνίστησε στην Craig Singer του Perkins '14 , η οποία χαρακτηρίστηκε στο After Dark Horrorfest φεστιβάλ κινηματογράφου.
Το 2009, εμφανίστηκε σαν Gary Scott στην Rob Zombie 's Halloween II , η συνέχεια του ριμέικ του Halloween - ένας ρόλος που βασίζεται σε μια προσωπική υπόθεση για τον Rob Zombie από Sid Hai.
Έχει εμφανιστεί επίσης σε διάφορες βρετανικές τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων MI, Keen Eddie και Jeeves και Wooster , καθώς και το αμερικανικό τηλεοπτικό θέαμα Cold Case .
Έπαιξε έναν καπετάνιο στο einherjar το 2013 στην ταινία Thor: The Dark World .
Τον Μάρτη του 2015 ο Rob Zombie ΄έπαιξε τον δολοφόνο Doom-Head στην ταινία τρόμου 31 , η οποία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance τον Ιανουάριο το 2016.

Προσωπική ζωή
Ο Richard και η πρώην σύζυγός του Rachel έχουν δύο γιους: Ryan (γεννημένος το 1999) και Henry (γεννήθηκε το 2002).

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια