Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Sergey Lazarev - Серге́й Лазарев - Σεργκέι Λάζαρεφ

Ο Σεργκέι Βιτσεσλάβοβιτς Λάζαρεφ (Ρώσικα: Серге́й Вячеславович Лазарев) είναι Ρώσος τραγουδιστής, ηθοποιός και χορευτής γεννημένος στις 1 Απριλίου του 1983.
Από την ηλικία των έξι έως εννέα ο Λάζαρεφ ήταν στο τμήμα ενόργανης γυμναστικής. Η καριέρα του στην υποκριτική και το τραγούδι ξεκίνησε από την ηλικία των δέκα ετών μπαίνοντας στην παιδική χορωδία. Στην ηλικία των δεκατέσσερα είχε λάβει το πρώτο μουσικό του βραβείο κερδίζοντας και άλλα εξίσου σημαντικά βραβεία. Ο Λάζαρεφ κατέληξε να βρίσκετε στο γκρουπ Νεπόσεντι (Непоседы), στο ίδιο γκρουπ βρίσκονταν η Γιούλια Βολκόβα (Юлия Волкова), η Νάστια Ζαντορόζναγια (Настя Задорожная) και η Λένα Κάτινα (Лена Катина) των T.A.T.u., επίσης στην ομάδα ήταν και ο φίλος του Βλαντ Τοπάλοφ, ο οποίος αργότερα θα κάνει γκρουπ μαζί με τον Λάζαρεφ.
Όταν ήταν έντεκα ετών τραγούδησε στο θέατρο Ποκρόφσκι, και συμμετείχε σε πολλές παραστάσεις. Το 1995 στην ηλικία των δώδεκα ο Λάζαρεφ μπήκε στο συγκρότημα Fidgets, και κέρδισε και το χρυσό κλειδί (βραβείο). Όσο ήτα μέλος της ομάδας Fidgets, έλαβε μέρος σε πολλά περίφημα ρωσικά τηλεοπτικά προγράμματα. Το Σεπτέμβρη του 1996 ο Λάζαρεφ κέρδισε το πρώτο βραβείο του στο διαγωνισμό Μπράβο Μπραβίσιμο (Bravo Bravissimo) της Ιταλίας. Την ίδια χρονιά τραγούδισε σε μία ορχήστρα με επικεφαλής πρόεδρο Οφσιάνικοφ.
Υποκριτική
Ο Λάζαρεφ αποφοίτησε από τη σχολή θεάτρου το 2004, πρωταγωνιστώντας σε πολλές παραστάσεις. Τώρα είναι περιστασιακός ηθοποιός.
Smash! και Σόλο καριέρα
Το 2001 ο Λάζαρεφ μαζί με τον φίλο του Βλαντ Τοπάλοφ έφτιαξαν ένα γκρουπ ονόματι Smash!, το γκρουπ ήταν τεράστια επιτυχία, και τα τραγούδια επίσης, και οι δύο τους έγιναν πολύ διάσημοι στη Ρωσία, ερμήνευαν τραγούδια στα ρώσικα, αγγλικά και γαλλικά. Το 2004 διαλύθηκαν, διότι ο Τοπάλοφ έκανε χρήση κοκαΐνης. Από τότε ο καθένας τους έκανε σόλο καριέρα. Ο Λάζαρεφ είναι πάρα πολύ γνωστός στη Ρωσία, κάνοντας επιτυχία και στο εξωτερικό. Ο Λάζαρεφ το 2006 ήταν στο Dancing on ice της Ρωσίας κατακτώντας τη δεύτερη θέση.
Τελος το 2016 πηγε στη Eurovision εκπροσωπώντας τη Ρωσία με το τραγούδι ''You are the only one''.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια