Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θα γίνεις πλούσιος; Τι λέει η Αστρολογία;

Θα γίνεις πλούσιος; Θα αποκτήσεις ευημερία και αφθονία στη ζωή σου; Τι λέει η Αστρολογία;
Τα χρήματα και ο πλούτος είναι ένα από τα κύρια θέματα που ενδιαφέρουν τον περισσότερο κόσμο. Όλοι μας θέλουμε να γνωρίζουμε εάν θα έχουμε μια θετική οικονομική ροή, αν θα κερδίσουμε χρήματα, είτε από μόνοι μας, είτε από κληρονομιά, είτε με τη βοήθεια της τύχης. Κάποια άτομα προσπαθούν συνεχώς για να έχουν χρήματα, άλλα φαίνεται να τα ευνοεί η τύχη και γίνονται πλούσιοι. Φυσικά, για να γίνει κανείς πλούσιος και ευτυχισμένος, δεν είναι αρκετό να έχει τις δυνατότητες και την τύχη, αλλά ρεαλιστικούς στόχους και ιδέες στην προσπάθειά του να κάνει χρήματα.
Διαβάστε παρακάτω, αν έχετε τις δυνατότητες να γίνετε πλούσιοι και τι προσπάθειες απαιτούνται για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ
Είστε πολύ δημιουργικοί και δυναμικοί και όσον αφορά την απόκτηση χρημάτων, έχετε μια μανία να αποκτήσετε περισσότερα. Έτσι οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατί θέλετε την προσωπική σας ελευθερία και τον απόλυτο έλεγχο στα οικονομικά σας. Ο πλούτος μετράει πολύ για σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο τονίζετε το εγώ σας και δείχνετε ότι βρίσκεστε στην πρώτη θέση. Είστε μαχητικοί και ανταγωνιστικοί στην προσπάθειά σας να έχετε περισσότερα υλικά αγαθά και έχετε μεγάλη επιθυμία να πετύχετε και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Η απόκτηση χρημάτων είναι συνυφασμένη με το γεγονός ότι θέλετε να έχετε ηγετική θέση. Τα λεφτά είναι για σας το μέσον για να δείξετε ότι είστε μπροστά από όλους. Επομένως, πάντα νικάτε! Έτσι για σας, χρήμα ίσον νίκη. Είστε πολύ ενεργητικοί και επομένως θέλετε κίνηση και περιπέτεια και ιδιαίτερα για την επίτευξη των δημιουργικών σκοπών σας. Έχετε μια στρατηγική για να εφευρίσκετε τρόπους να κάνετε χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η δική σας αρχή σε σχέση με το χρήμα είναι «έχω χρήμα, άρα υπάρχω» και «είναι δικά μου». Ταύρος ίσον χρήμα. Δεν ξεφεύγετε ποτέ από τον προϋπολογισμό σας, δεν σας αρέσει να χρωστάτε και πληρώνετε συνήθως με μετρητά. Είστε τόσο προσκολλημένοι με το χρήμα και σας αρέσει να το …αγγίζετε και να το αισθάνεστε, γιατί μόνο έτσι νιώθετε ασφαλείς. Έχετε πάντα μετρητά στην τσέπη σας και προτιμάτε να πληρώνετε cash από το να έχετε πιστωτικές κάρτες. Αγαπάτε κάθε τι που λάμπει και φυσικά ό, τι είναι ακριβό. Επομένως, το καλύτερο για σας είναι να παίρνετε ένα ακριβό δώρο και φυσικά το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να σας κάνει κάποιος, είναι όχι σε είδος, αλλά σε χρήματα! Πολλές φορές το λέτε και οι ίδιοι στα προσφιλή σας πρόσωπα. Και φυσικά το εκτιμάτε ιδιαίτερα, όταν λαμβάνετε ένα τέτοιο δώρο. Πάντα σας ανησυχεί το χρήμα, ακόμα κι αν έχετε και πάντα προσπαθείτε να το διατηρήσετε, γιατί είστε ανασφαλείς. Εργάζεστε σκληρά για να αποκτήσετε χρήματα και κινείστε με αργά και σταθερά βήματα. Πάντα έχετε λεφτά, ακόμα κι όταν λέτε ότι δεν έχετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όταν πρόκειται για το χειρισμό των χρημάτων, σπάνια ανησυχείτε από που θα προέλθει το επόμενο ευρώ. Αυτή η αισιόδοξη και χαρισματική πλευρά σας, σας οδηγεί στην ανάπτυξη, την ευημερία και τον πλούτο. Ποτέ δεν γνωρίζετε πόσα χρήματα έχετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό, ούτε πόσες υποχρεώσεις έχετε να πληρώσετε! Έχετε έναν αυθορμητισμό και μια ευμετάβλητη διάθεση στη ζωή σας, γι’ αυτό και εργάζεστε ακόμα και μετά τη συνταξιοδότησή σας. Αν κάποιος μπορεί να βρει έναν τρόπο για να βγάλει περισσότερα χρήματα, αυτός είστε εσείς! Έχετε πολλές ιδέες, μια και είστε εγκεφαλικό ζώδιο και το χρήμα είναι για σας απαραίτητο για να περνάτε καλά και άνετα. Θα δουλέψετε πολύ για να κάνετε χρήματα, γιατί θέλετε να τα ξοδέψετε για να διασκεδάσετε και για την καλοπέρασή σας. Γίνεστε συνήθως επιχειρηματίας, γιατί δεν θέλετε να σας κάνουν οι άλλοι υποδείξεις για το πώς θα βγάλετε χρήματα. Έχετε πάντα έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι σας και ξέρετε πώς να κάνετε πολλά λεφτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσείς έχετε το δικό σας τρόπο για να βγάλετε χρήματα. Σπάνια κάνετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα ή αγοράζετε κάτι ακριβό. Επίσης, υποβάλλετε σε αυτή τη διαδικασία και τον ερωτικό σας σύντροφο. Δεν έχετε ποτέ πρόβλημα να δουλέψετε πολύ για να βγάλετε πιο πολλά. Σας αρέσουν τα χρήματα και να έχετε πράγματα φυλαγμένα, που το σπίτι σας είναι κάποιες φορές γεμάτο με άχρηστα αντικείμενα. Και τα κρατάτε για πάντα… Κι όλα αυτά για να αισθάνεστε ασφαλείς. Η αρχή σας είναι: «Αισθάνομαι, επομένως υπάρχω». Έχετε μια στρατηγική στο να κάνετε χρήματα αλλά και να τα φυλάτε. Όταν είναι να ξοδέψετε, είναι για το σπίτι και για την οικογένειά σας. Είστε πολύ προσεκτικοί με τα άτομα που δανείζετε χρήματα, εκτός φυσικά αν πρόκειται για κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Θα πρέπει όμως να μάθετε πώς να χειρίζεστε τα λεφτά σας, γιατί καλή η οικονομία, αλλά θα πρέπει να μοιράζεστε και κάτι με κάποιους που είναι λιγότερο τυχεροί από εσάς.

ΛΕΩΝ
Εφόσον σας αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας, γίνεστε πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και πάντα τραβάτε την προσοχή. Έχετε λαμπερή προσωπικότητα, λόγω του ότι ο κυβερνήτης σας είναι ο Ήλιος και φαίνεστε δυναμικοί και χαρισματικοί. Αυτό σας τοποθετεί ψηλά στην καριέρα σας και έλκετε γύρω σας άτομα που σας βοηθούν στο να σας ανεβάζουν ψηλά και στο να κάνετε λεφτά. Θέλετε πάντα να ηγείστε, οπότε οι άλλοι πάντα σας ακολουθούν. Είστε πολύ μαχητικοί και δεν θέλετε ποτέ να χάνετε και να έρχεστε σε δεύτερη θέση. Γι’ αυτό και πάντα ρισκάρετε στη ζωή και το χρήμα και βαδίζετε βασιζόμενοι στο ένστικτό σας. Αν διαισθάνεστε ότι κάτι δεν θα πάει καλά, τότε δεν ρισκάρετε. Γενικά, έχετε μία καλή στρατηγική στη ζωή σας για να βγάλετε χρήματα και πάντα πετυχαίνετε. Το περίεργο είναι ότι όσο πιο γενναιόδωροι είστε, τόσο πιο πολλά χρήματα κάνετε. Η στάση σας όταν χάνετε χρήματα είναι: «Μπορώ να κάνω ακόμα περισσότερα χρήματα» και τα κάνετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γνωρίζετε πώς να επεκτείνετε την περιουσία σας, ακόμα κι αν έχετε στα χέρια σας πολύ λίγα χρήματα. Μετράτε τα πάντα και σκέφτεστε πάντα το μέλλον, γι’ αυτό κι έχετε κάτι στην άκρη για τις δύσκολες μέρες. Το τελευταίο πράγμα που θα κάνετε είναι να ζητήσετε οικονομική βοήθεια από τους άλλους. Αν ζητήσετε βοήθεια, θα είναι από τράπεζα και η τελευταία λύση να ζητήσετε βοήθεια από την οικογένειά σας. Κι αυτό γιατί νιώθετε μειονεκτικά ότι δεν μπορείτε να τους φροντίσετε. Αν έχετε κάποιο απόθεμα στην άκρη, μπορείτε από το τίποτα να δημιουργήσετε περισσότερα, λόγω της αναλυτικής ικανότητας που έχετε. Πάντα μαζεύετε, ακόμα κι αν είστε απλά ντυμένοι ή ζείτε σε ένα απλό σπίτι. Και κανείς ποτέ δεν ξέρει τίποτα. Αυτό σας συναρπάζει και αισθάνεστε ασφαλείς, γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές όταν αγοράζετε κάτι, προτιμάτε τις προσφορές ή όταν πάτε για διασκέδαση το …τσάμπα!
ΖΥΓΟΣ
Σας αρέσουν τα ωραία και τα πολυτελή πράγματα στη ζωή, όπως τα ακριβά ρούχα, τα καλά εστιατόρια και δεν διστάζετε να έχετε τα πιο πολυτελή και τα πιο χλιδάτα. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα να ξοδεύετε ασύστολα. Αλλά κατά κάποιον τρόπο, πάντα προσπαθείτε να πληρώνετε έγκαιρα τους λογαριασμούς σας, γιατί το να μην υπάρχει ισορροπία στη ζωή σας, σας κάνει και αγχώνεστε πολύ. Τα χρέη πρέπει να αποπληρωθούν και πάντα με τη βοήθεια του συντρόφου σας ή ενός έμπειρου συνεργάτη. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, συνήθως έλκεστε από άτομα πετυχημένα και οικονομικά σταθερά. Επειδή είστε ανασφαλείς, συνήθως έχετε χρήματα στην άκρη. Όταν δανείζετε, τα παίρνετε πίσω με μεγάλη δυσκολία. Γι’ αυτό και πρέπει να προσέχετε αν τα άτομα τα οποία δανείζετε είναι φερέγγυα. Αν ξοδεύετε και ο άλλος δεν κάνει το ίδιο, τότε θυμώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε ένα ζώδιο πολύ μυστικοπαθές και αυτό δεν αλλάζει στον τομέα των χρημάτων. Πάντα έχετε κάπου, κάτι κρυμμένο. Επίσης, έχετε προσωπική ιδιοκτησία που δεν την αναφέρετε πουθενά και φροντίζετε να μην το μάθει κανείς. Είστε μυστηριώδεις και κρυφοί και αφήνετε πάντα τον άλλον να μαντεύει. Ξέρετε πώς να διαχειρίζεστε πολύ καλά τα χρήματά σας, μιας και ο Σκορπιός είναι ο κυβερνήτης του 8ου οίκου, που είναι τα χρήματα των άλλων και οι κληρονομιές. Είναι επίσης ο οίκος των χρημάτων που λαμβάνουμε από τρίτους και τα οικονομικά του συζύγου μας. Ως εκ τούτου, έχετε εύνοια στα ανωτέρω θέματα. Αν παρεκκλίνετε από την πορεία σας και έχετε πρόβλημα στα οικονομικά σας, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να βρείτε τη λύση. Τα λεφτά σας δίνουν μία αίσθηση κυριαρχίας και δύναμης. Αν πρόκειται να θυσιάσετε κάτι για να έχετε λεφτά, θα το κάνετε. Η συνηθισμένη σας φράση είναι: «όποιος έχει χρήμα κερδίζει»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσείς, όσον αφορά τη διαχείριση του χρήματος, σκέφτεστε πολύ. Είστε από τα τυχερότερα ζώδια του ζωδιακού σε όλα, μιας που ο κυβερνήτης σας είναι ο Δίας, που αντιπροσωπεύει την τύχη και το χρήμα. Είστε αρκετά σπάταλοι αλλά και φιλάνθρωποι, κάνοντας διάφορες αγαθοεργίες. Πιστεύετε ότι πάντα μπορείτε να κάνετε χρήματα, γι’ αυτό και δεν σκοτίζεστε και πολύ για αυτά. Παρ’ όλο που λειτουργείτε κάποιες φορές επιπόλαια και με περιέργεια, σας αρέσει να σχεδιάζετε. Φαίνεται ότι πετυχαίνετε, γιατί είστε πάντα αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Πάντα βλέπετε το μεγαλύτερο και το καλύτερο της ζωής. Επειδή σας αρέσουν πολύ η διασκέδαση και τα ταξίδια, ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων σας πάει εκεί, μόνο και μόνο για να περνάτε καλά. Είστε πολύ ριψοκίνδυνοι και αυτό τρέφει το περιπετειώδες πνεύμα σας. Πάντα βρίσκετε χρήμα για να ικανοποιήσετε την περιπετειώδη ζωή σας και να κάνετε ταξίδια που τόσο αγαπάτε. Το περίεργο με σας είναι ότι το χρήμα σας έρχεται τη στιγμή που το θέλετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συνήθως είστε πετυχημένοι, γιατί δουλεύετε σκληρά και κάνετε λεφτά σιγά-σιγά. Η πειθαρχία και η συγκέντρωση είναι οι αρχές σας σε κάθε βήμα που κάνετε, γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στο δρόμο προς την επιτυχία. Οι άλλοι λένε ότι είστε απαισιόδοξοι, εσείς λέτε τον εαυτό σας προσεκτικό. Είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσετε κοινωνική θέση και χρήμα, μιας και ο Αιγόκερως κυβερνάει τον 10ο οίκο, που είναι η καριέρα και η φήμη. Ο 10ος οίκος αντιπροσωπεύει επίσης τη δημόσια ζωή και την κοινωνική θέση, οπότε είστε το ζώδιο που κυνηγάει τη φήμη και το χρήμα. Είστε φιλοχρήματοι αλλά θα αγοράσετε το καλύτερο ύστερα από προσεκτική μελέτη. Η συνηθισμένη σας φράση είναι «θα πετύχω και θα το αποδείξω»! Προτιμάτε να πληρώνετε σε μετρητά παρά να έχετε πιστωτικές κάρτες, κι αυτό γιατί μετρητά σημαίνει ότι έχετε χρήμα. Γνωρίζετε πάντα τι λεφτά έχετε στο πορτοφόλι σας και κανείς μα κανείς, δεν μπορεί να σας κοροϊδέψει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε πολύ μεγάλη ενέργεια, είστε ανθρωπιστές, εφευρετικοί και οραματιστές και ξεχνάτε τα λεφτά μπροστά στα ιδανικά σας. Πάντα κινείστε προς τα εκεί που αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε. Το χρήμα είναι για σας ένα μέσο για να περνάτε καλά. Έχετε την ικανότητα να κάνετε λεφτά, αν και για να τα διατηρήσετε …αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Δυστυχώς, όσο εύκολα κάνετε λεφτά, άλλο τόσο εύκολα τα ξοδεύετε. Επειδή είστε το πιο εφευρετικό ζώδιο του ζωδιακού, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι και να το πουλήσετε για εκατομμύρια και μετά να ξοδέψετε αυτά τα λεφτά τόσο γρήγορα όσο τα αποκτήσατε. Συνήθως είστε απλοί και ακόμα κι αν έχετε χρήματα, δεν θα το δείξετε στους άλλους. Όταν ξοδεύετε τα λεφτά σας, είναι συνήθως σε κάτι που αξίζει τον κόπο. Ακόμη κι αν είστε πλούσιοι, δεν είστε από τους τύπους που κάνουν φιγούρα, αγοράζοντας περιττά πράγματα. Στην πραγματικότητα, ζείτε πραγματικά μια πολύ απλή ζωή και είστε ευχαριστημένοι με όσα έχετε. Ακόμα κι αν πληρώνεστε πλουσιοπάροχα, θα μοιραστείτε τον πλούτο σας με τους λιγότερο τυχερούς. Κι αυτό γιατί είστε ανθρωπιστές.

ΙΧΘΥΣ
Όσο κυνηγάτε το χρήμα, τόσο περισσότερο δεν το πετυχαίνετε. Έχετε πολλές ιδέες για να κάνετε χρήματα αλλά το πρόβλημά σας είναι να τις κάνετε πράξη. Γι’ αυτό και πρέπει να τις εφαρμόζετε προτού σας έρθει άλλη ιδέα στο μυαλό σας. Αν κάτι δεν δουλεύει καλά τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλεύει και καλά αύριο. Χρειάζεται να έχετε υπομονή και επιμονή αν θέλετε να έχετε οικονομική επιτυχία. Έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα ονειροπόλα και να μην συνειδητοποιείτε την πρακτική πλευρά της ζωής. Το ίδιο συμβαίνει και με τα λεφτά σας. Προσπαθείτε να ξεφύγετε από μια δύσκολη κατάσταση παρά να την αντιμετωπίσετε. Αν πρόκειται να κυνηγήσετε την οικονομική επιτυχία, περιφέρεστε γύρω- γύρω από το σχέδιό σας και σας είναι δύσκολο να αποφασίσετε. Μοιάζει με … παιχνίδι και μετά ξεφεύγετε και πάτε στον επόμενο στόχο. Στη ζωή σας γενικά είστε ικανοί να κάνετε πολλά χρήματα αλλά θέλετε δίπλα σας κάποιον που να εμπιστεύεστε ότι θα τα διαχειριστεί σωστά. Ένας καλός προϋπολογισμός σας βοηθάει να αποθηκεύετε για δύσκολες μελλοντικές καταστάσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια