Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χώρα Ελλάδα Μας Γλυκιά

Αυτό το τραγούδι περικλείει την αγάπη των μαθητών και όλων εμάς για την Ελλάδα μας.
Είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας πολλών ανθρώπων και ειδικά από μαθητές και μαθήτριες Έντεκα Ελληνικών Σχολείων από 5 Ηπείρους και 9 Χώρες.
Ως ιδέα και πρωτοβουλία, ξεκίνησε από το Ελληνικό Σχολείο του Βουκουρεστίου "Αθηνά" και τους μαθητές της Ε' & ΣΤ' τάξης του Δημοτικού και την δασκάλα τους, κυρία Μπασίνα Βασιλική.
Ο πρώτος στίχος γράφτηκε από το Ελληνικό Σχολείο του Βουκουρεστίου "Αθηνά" και σε αυτό το ταξίδι, κάθε ένα από τα 11 Σχολεία που συμμετείχαν, έγραφε και τον δικό του στίχο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εκείνους που συμμετείχαν, γιατί χωρίς της δικής τους προσπάθεια, υπομονή, ζήλο και συνεισφορά, τίποτε από τα παραπάνω δεν θα πραγματοποιόταν.
Μουσική και Ενορχήστρωση: Νίκος Ντόνας

 issuu

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια

 1. https://youtu.be/tDnUOWUguYo

  Το "Χώρα Ελλάδα Μας Γλυκιά" με χορό από τους μαθητές και τις μαθήτριες των 11 Ελληνικών Σχολείων που Συμμετείχαν.

  Οι μαθητές και μαθήτριες των εμφανιζόμενων Σχολείων, συνοδεύουν "χορευτικά" το αντίστοιχο κομμάτι του τραγουδιού που οι ίδιοι έγραψαν.

  Το "Χώρα Ελλάδα Μας Γλυκιά" με πρωτοβουλία του Greek School of Bucharest ''Athena'' ταξίδεψε σε 9 χώρες και 5 ηπείρους, ενώνοντας τα αισθήματα των παιδιών με ένα μοναδικό σκοπό: Την έκφραση της αγάπης τους για την Ελλάδα.

  Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια τόσο στα ίδια τα παιδιά όσο και στους δασκάλους και καθηγητές τους για την πλήρη υποστήριξη τους στην ολοκλήρωση της ιδιαίτερης αυτής προσπάθειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή