Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΑΤΜ παγωτών στη Βόρεια Ελλάδα

Τα μηχανήματα θα πωλούν παγωτά και θα διαθέτουν και ηλεκτρονικό πίνακα, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να δει την ημερομηνία παστερίωσης και λήξης .
Η εταιρεία «Θρακών Αμνός» ξεκινά τη διαδικασία για την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών φρέσκου παγωτού σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή.
Αρχικά θα τοποθετηθούν ΑΤΜ γίδινου γάλακτος που θα διαθέτουν όλο το 24ωρο φρέσκο παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα σε προσιτές τιμές.
Μέσω αυτών θα πωλούνται αυτόνομα 400 λίτρα την ημέρα, ενώ τα μηχανήματα διαθέτουν και ηλεκτρονικό πίνακα, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να δει την ημερομηνία παστερίωσης και λήξης. Την ημερήσια τροφοδοσία των μηχανημάτων θα κάνει ο συνεταιρισμός.
Φιλοδοξία του συνεταιρισμού είναι να εφοδιάζει με παστεριωμένο γίδινο γάλα τουλάχιστον όλες τις πρωτεύουσες νομών στη Βόρεια Ελλάδα.
Ωστόσο, ο συνεταιρισμός είναι ήδη έτοιμος να ενσωματώσει στα δύο σημεία πώλησης σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή και ΑΤΜ παγωτού σε τέσσερις γεύσεις, που θα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί, συσκευασμένο σε πλαστικό κύπελλο (από 400 γραμμάρια έως ένα κιλό).
Μπορεί κάποιες αναποδιές να έχουν καθυστερήσει τη λειτουργία ΑΤΜ γίδινου γάλακτος σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, ωστόσο, όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Χρήστος Παρασχούδης, «όσο περισσότερο κάποιοι ή ακόμα και η τύχη, επιχειρούν να πάψουν την πραγματοποίηση των στόχων μας, τόσο πιο ευρηματικοί γινόμαστε εμείς.
 amnosthrakon

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια