Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Ιουνίου 2016

Ξεκινάει μια καινούργια εποχή, που τα αστρολογικά γεγονότα κάνουν συμφωνία σε εγκόσμιο επίπεδο, και αποδίδουν ευκαιρίες και δυνατότητες για την αποπεράτωση στόχων ζωής.

Πιο αναλυτικά:
Ζώδια της Φωτιάς: Κριός – Λέων –Τοξότης
Οι αισθηματικές υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει, θα σας φανερωθούν, στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, και θα ζητήσουν επιτακτικά εξηγήσεις και λύσεις. Εκ ζωδίου διαθέτετε θάρρος και πυγμή, άρα αντιμετωπίστε τις αδικίες από την ρίζα τους. Μέσα σε όλα αυτά, ο ακόμη ανάδρομος κυβερνήτης σας και μέχρι τις 28/06, θα σας φέρει και παλιές αγάπες που ακόμη σας αποζητούν. Αυτοί που είναι μόνοι θα το δουν σαν δέλεαρ, και όσοι έχουν προχωρήσει και έχουν ξαναφτιάξει την ζωής τους, καλό θα ήταν να μην ανοίξουν πόρτες.
Ευνοϊκές ημέρες μήνα: 06 και 15 Ιουνίου

Ζώδια της Γης: Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Όλον αυτόν τον μήνα των Διδύμων, φανείτε διαλλαχτικοί και μην επιτρέψετε σε άτομα που δεν σας ταιριάζουν, να σας αλλάξουν πορεία στα σχέδια σας. Οι μέρες μετά την νέα σελήνη είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές, για όλους τους γήινους, όπου και θα μπορέσουν να βρουν τις καλύτερες λύσεις σε υποθέσεις αισθηματικών και εργασιακών. Για τους αδέσμευτους, όλα θα καλυτερέψουν μέσα από μεγάλο έρωτα κοντά στην αλλαγή του ζωδίου, από Δίδυμοι σε Καρκίνος
Ευνοϊκές ημέρες μήνα: 11 και 19 Ιουνίου

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόος
Το προηγούμενο μήνα, δεχτείτε μια σειρά από λάθος συμπεριφορές ανθρώπων στον κοντινό σας κύκλο. Η διπλωματική στάση που κρατήσατε θα πρέπει να συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες. Ερωτικές αλλά ουτοπικές σχέσεις θα τερματιστούν πριν την πανσέληνο του Ιουνίου, αλλά και άτομα που δεν σας προσθέτουν τίποτα, απλά θα φύγουν από την καθημερινότητα σας. Αυτοί που έχουν μάθει να λειτουργούν μόνοι τους πια, θα έχουν απροσδόκητο έρωτα που θα τους αλλάξει την εν λόγω θεωρία.
Ευνοϊκές ημέρες μήνα: 12 και 23 Ιουνίου

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Είσαστε κοντά στο να σβήσετε ή να διαψεύσετε, ένα μεγάλο και δυνατό συναίσθημα που μόνο πια οι ευχάριστες αναμνήσεις έχουν μείνει. Οι εποχή των Διδύμων, σας τροφοδοτεί με δυναμική αλλά και γοητεία, για να ξεφύγετε εύκολα από αρρωστημένες και ξεθωριασμένες αισθηματικές υποθέσεις, αλλά με μετά από μικρή παύση, να ψάξετε για κάτι που να είναι στα δικά σας μέτρα και σταθμά.
Ευνοϊκές ημέρες μήνα: 10 και 30 Ιουνίου

ΖΩΔΙΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΣΑΓΓΟΣ

1. ΚΡΙΟΣ (7:03)
2. ΤΑΥΡΟΣ (10:22)
3. ΔΙΔΥΜΟΙ (13:58)
4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ (17:41)
5. ΛΕΩΝ (21:16)
6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24:47)
7. ΖΥΓΟΣ (28:33)
8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ (32:21)
9. ΤΟΞΟΤΗΣ (36:11)
10. ΑΙΓΩΚΕΡΩΣ (39:52)
11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ (43:54)
12. ΙΧΘΕΙΣ (47:33)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια