Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα επτασφράγιστα μυστικά κάθε ζωδίου

Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για τα ζώδια;
Είναι πολλά αυτά που κρύβει το κάθε ζώδιο κι εμείς είμαστε εδώ να στα αποκαλύψουμε. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το μυστικό του καθενός που δε θα ήθελε με τίποτα να μαθευτεί!
Ο ευαίσθητος Κριός
Όσο τολμηρός και δυναμικός δείχνεις, τόσο πιο ευαίσθητος είσαι κατά βάθος και θέλεις αγάπη και προσοχή. Ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι κάποιον/α δίπλα σου. Δεν λες λόγια αγάπης (εκτός αν νιώθεις ασφαλής στη σχέση σου) για να μη σε εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.
Ο καχύποπτος Ταύρος
Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και το παίζεις αφελής. Αυτό είναι το μυστικό σου! Οι εμπειρίες του παρελθόντος σου μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει αίσθημα ανασφάλειας και δυσπιστίας, οπότε, εφόσον έχεις καεί στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι.
Ο επιφυλακτικός Δίδυμος
Λες πολλά, συζητάς με πολλούς και μεταφέρεις άπειρες πληροφορίες και κουτσομπολιά, μόνο λίγους όμως εμπιστεύεσαι και παίρνεις προφυλάξεις στο τι θα πεις και πώς θα συμπεριφερθείς. Φυλάς τα νώτα σου κι ας φαίνεσαι ανέμελος.
Ο έξυπνος Καρκίνος
Αν και είσαι εξαιρετικά συναισθηματικός, είσαι πολύ πιο λογικός από όσο δείχνεις και μάλιστα έχεις την τάση να κρατάς μυστικές τις σκέψεις και τα σχέδιά σου από τους άλλους. Το ότι ποτέ δεν επιτίθεσαι ευθέως αλλά πλαγίως είναι ένα ακόμα δείγμα ότι είσαι πιο έξυπνος απ’ όσο αφήνεις να φανεί.
Ο ευάλωτος Λέων
Δείχνεις υπερήφανος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, αλλά έχεις μεγάλο συναισθηματικό βάθος που είναι δύσκολο να αποδεχθείς. Δένεσαι πολύ με τους κοντινούς σου ανθρώπους, είσαι γενναιόδωρος και αφοσιωμένος και πληγώνεσαι πολύ εύκολα.
Η wannabe πρωταγωνίστρια Παρθένος 
Ναι, είσαι συνεσταλμένη, συνετή, φαίνεσαι μετριοπαθής αλλά κατά βάθος θέλεις να είσαι το κέντρο της προσοχής. Γι’ αυτό κρίνεις, μαθαίνεις, επικεντρώνεσαι στη λεπτομέρεια και κυνηγάς την τελειότητα! Φυσικά και δεν πρόκειται να το παραδεχτείς ποτέ αλλά θέλεις τα φώτα πάνω σου!
Ο συμφεροντολόγος Ζυγός
Έχεις μια καλή κουβέντα για όλους ή μόνο για εκείνους από τους οποίους κάτι έχεις να κερδίσεις; Σαφώς και είσαι ευγενικός αλλά η γλώσσα σου σπάει κόκκαλα κι είσαι πιο αυστηρός στην κριτική σου κι από την Παρθένο, όταν δεν έχεις κανένα συμφέρον.
Ο ιδεαλιστής Σκορπιός
Κατά βάθος είσαι συμπονετικός και γλυκός, έτοιμος να προσφέρεις φροντίδα και κατανόηση σε όποιον έχει ανάγκη. Άσχετα αν φαίνεσαι απόμακρος και σκληρός. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να εξιδανικεύεις το σύντροφό σου κι ας μην το λες σε κανέναν γι’ αυτό αν σε προδώσει, πικραίνεσαι κι απογοητεύεσαι.
Ο Τοξότης με τα ταμπού του
Ενθουσιώδη και -ενίοτε- επιπόλαιε Τοξότη, μπορεί να μην το παραδέχεσαι αλλά έχεις πιο πολλά ταμπού κι από τον Αιγόκερω και μάλιστα πολλές φορές παρουσιάζεις κολλήματα ή έχεις συντηρητικές απόψεις που τις πλασάρεις μεν με χιούμορ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν τις εννοείς.
Ο χιουμορίστας Αιγόκερως
Ίσως δείχνεις ψυχρός, σοβαρός και ώριμος αλλά όποιο πρόσωπο αποκτήσει την εμπιστοσύνη σου θα ανακαλύψει ότι έχεις απίστευτο χιούμορ και γελάς πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Στη διακωμώδηση του εαυτού σου δε, δίνεις ρέστα.
Ο απόμακρος Υδροχόος
Ακόμα και αν περιβάλλεσαι από μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, κατά κάποιο τρόπο κρατάς αποστάσεις και συναισθηματικά δε δένεσαι με κανέναν. Δείχνεις ανοικτός, όμως δεν είσαι, είσαι κοινωνικός και φιλικός αλλά κανείς δεν μπορεί να παραβιάσει τα όριά σου, παρά μόνο όταν το θέλεις.
O survivor Ιχθύς
Φαίνεσαι ευάλωτος, ανίσχυρος και υπερευαίσθητος, αλλά καταφέρνεις πάντα να επιβιώνεις. Θέλεις η προσαρμοστικότητά σου, θέλεις η ευελιξία σου, θέλεις ότι κανείς δε σε υπολογίζει ως ισχυρό αντίπαλο; Ίσως όλα μαζί. Πάντως σίγουρα είσαι ο μόνος που βγαίνει αλώβητος από οποιαδήποτε δύσκολη δοκιμασία και μένεις στον αφρό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια