Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι φοβάσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι από τα ζώδια που είναι κάπως … άφοβα! Όχι μονάχα δεν φοβάται αλλά χαίρεται διπλά όταν έχει να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Οι τρόποι του πολλές φορές συχνά φέρνουν δυσκολίες και εμπόδια, γιατί συνηθίζει να το παρατραβάει. Εάν υπάρχει κάτι το οποίο τον φοβίζει, είναι η απόρριψη του εγώ του. Ακόμα και όταν έχει άδικο, κάτι το οποίο συμβαίνει αρκετές φορές λόγω «ξεροκεφαλιάς», είναι πολύ σημαντικό γι” αυτόν να έχει την αποδοχή όλων. Πρέπει όλα να πηγαίνουν καλά. 
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό που φοβάται ένας Ταύρος, είναι να μην χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Και δεν το εννοεί μεταφορικά! Όταν ερωτεύεται μια γυναίκα την οποία δεν μπορεί να εμπιστευθεί αισθάνεται όπως όταν δεν έχει χρήματα, δηλαδή ανασφαλής. Θέλει να ξέρει που βαδίζει, ποιες επιλογές και πιθανότητες έχει. Όταν ένας Ταύρος νιώθει ανασφάλεια, γίνεται αρκετά απρόβλεπτος και μπορεί να χάσει τα χαρακτηριστικά τα οποία αγαπήσατε σε εκείνον.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος φοβάται την απομόνωση. Η σκέψη αυτή του φέρνει δύσπνοια και ανατριχίλα. Εάν νιώσει ότι προσπαθείτε να τον απομονώσετε από τους γύρω του, σίγουρα θα ξεφύγει! Ο Δίδυμος έχει ανάγκη την αλλαγή. Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις για γάμο μαζί του και για ήρεμη ζωή. Αλλάζει εύκολα γνώμη και καλό είναι να μην δείξετε ευπιστία στα λόγια του από την αρχή! Πείτε του ότι τον αγαπάτε για το σήμερα και για το παρόν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος φοβάται την έλλειψη ασφάλειας, τρυφερότητας και αγάπης. Του αρέσουν τα χάδια, τα φιλιά και θέλει να δέχεται από την αγαπημένη του καθημερινούς όρκους αγάπης. Δυστυχώς, όμως η αίσθηση σιγουριάς δεν εδραιώνεται ποτέ οριστικά για έναν Καρκίνο, ο οποίος βάζει συγκεκριμένους στόχους για να αισθάνεται ασφάλεια. Όταν τους κατακτήσει όμως στενοχωριέται, γιατί φοβάται ότι υπάρχουν πιθανότητες να τους χάσει. Έτσι, βάζει μεγαλύτερους στόχους, και πάει λέγοντας.

ΛΕΩΝΟ Λέων φοβάται την αποτυχία. Είναι από τους πρωταρχικούς του φόβους. Η σκέψη του ότι δεν θα τα καταφέρει ως την κορυφή, τον ωθεί σε πανικό! Δεν του αρέσει να νιώθει ανασφάλεια και τρέμει την απόρριψη. Είναι αρκετά ζηλιάρης, έτσι δεν φοβάται μόνο να χάσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει αλλά φοβάται να χάσει και την προσοχή του σε αυτόν. Κάντε τον να νιώσει ανασφαλής, μειώστε την αξιοπρέπεια του και θα δείτε την φωτιά που αναβράζει μέσα του. Ίσως και να μην τον ξαναδείτε ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ακόμα περισσότερο κι από τον έρωτα, το πιο σημαντικό πράγμα για τον Παρθένο είαι η περηφάνεια και οι επιδόσεις του. Αυτό που φοβάται περισσότερο από όλα είναι να νιώσει ότι αποτυγχάνει και ότι δείχνει χαζός στα μάτια των άλλων. Σε όλες τις περιστάσεις νοιάζεται πολύ για την εικόνα του. Για αυτό όταν έρχεται αντιμέτωπος με κάποιο πρόσωπο ή κατάσταση που πιστεύει ότι μπορεί να τον απειλήσει, κλείνεται στον εαυτό του.

ΖΥΓΟΣ
Αν και ξέρει να το κρύβει πάρα πολύ καλά, ο Ζυγός είναι ιδιαίτερα ανασφαλής. Όταν έχει μια σύντροφο δίπλα του φοβάται πολύ ότι μπορεί να τον προδώσει ή να τον εγκαταλείψει. Όταν δεν έχει κάποια σύντροφο δίπλα του, φοβάται ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρει το ταίρι που πάντα ονειρευόταν και ότι θα καταλήξει να γεράσει μόνος του, χωρίς να έχει γνωρίσει ποτέ την ευτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός φοβάται να μην τον εγκαταλείψουν, κι αυτό το συναίσθημα κυριαρχεί κυρίως όταν ερωτεύεται. Έτσι, θέλει να ελέγχει όλες τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που είναι γύρω του και θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για να το καταφέρει. Θα συνωμοτήσει και θα προσπαθήσει να φέρει κάποια άτομα με το μέρος του. Κάτι ακόμα που φοβάται πολύ είναι το τέλος της ύπαρξης του, το θάνατο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης φοβάται πολύ τη στασιμότητα και τις καταστάσεις που νιώθει εγκλωβισμένος, όπως οι καταστάσεις που νιώθει ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Πολλές φορές, δεν του αρέσει να είναι συνεπής στα ραντεβού του γιατί το βρίσκει καταπιεστικό. Γενικότερα, απεχθάνεται οποιαδήποτε μορφή πίεσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΟ Αιγόκερως φοβάται την απόρριψη και την απώλεια της αξιοπρέπειας του. Ο Αιγόκερως δίνει μεγάλη σημασία στη εικόνα του και παίζει γι” αυτόν μεγάλο ρόλο στην καθημερινή του ζωή. Θέλει να αποδεικνύει ότι εκείνος είναι ο αρχηγός, ότι εκείνος είναι ο καλύτερος σε οτιδήποτε κι αν κάνει. Τρέμει να τον απορρίπτουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος φοβάται τη στασιμότητα, την έλλειψη εναλλαγής και τον εγκλωβισμό. Δεν του αρέσουν ιδιαίτερα οι συναισθηματικές δεσμεύσεις και έτσι πολλές φορές ίσως να αισθανθεί σε μια σχέση εγκλωβισμένος. Θέλει να νιώθει ότι δεν υπάρχει πίεση.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι Ιχθείς φοβούνται τη στασιμότητα και τη ρουτίνα. Όταν βρίσκεται σε αυτές τις καταστάσεις, κλείνεται στον εαυτό του , φτιάχνει δικά του σενάρια και πολλές φορές γίνεται επιρρεπής στις εξαρτήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια