Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα 5 πιο sexy video...

Είναι όλες τους ανατρεπτικές, δυναμικές και σίγουρα ερωτικές!
Ποια από αυτές όμως έχει το πιο sexy video;
Συλλέξαμε λοιπόν ένα δείγμα από τα πιο καυτά τους clips και αφήνουμε σε εσάς την επιλογή!

Kylie Minogue: "Slow"!
Βραζιλία, ημίγυμνα κορμιά και μια Kylie σε super sexy εμφάνιση να τραγουδάει, προκαλώντας ερωτική διάθεση στον καθένα! Βέβαια ο καθένας θα αναρωτιόταν γιατί η τραγουδίστρια δεν φόρεσε και αυτή ένα μαγιό, αλλά ακόμα και έτσι μια χαρά τα καταφέρνει!

Madonna: "Erotica"!
Ίσως ένα από τα πιο ερωτικά κομμάτια όλων των εποχών! Η Madonna κάνει τη διαφορά, την εποχή που κυκλοφόρησε το κομμάτι, και εκφράζει την σεξουαλική απελευθέρωση. Με προκλητικές εικόνες και τη διέγερση της φαντασίας, η Madonna κερδίζει των παιχνίδι των εντυπώσεων που τόσο καλά γνωρίζει!

Shakira: "She wolf"!
H Shakira βγάζει νυχιά και μας προσκαλεί σε ένα νυχτερινό κυνήγι! Το κορίτσι λάστιχο προκαλεί τους θεατές με τα ακροβατικά της στο θρυλικό της κλουβί και δίνει μαθήματα ερωτισμού στους εμβρόντητους θεατές και ξυπνάει άγρια ένστικτα! "S.O.S! She's in disguise!"

Britney Spears: "I am a slave 4 u"!
Και μόνο από τον τίτλο να το πιάσεις, καταλαβαίνεις αμέσως το... περιεχόμενο! Η Britney με το συγκεκριμένο κομμάτι σπάει την άποψη που την ήθελε ένα αθώο κοριτσάκι και προκαλεί τους πάντες με την sexy εμφάνιση της και το παθιασμένο χορευτικό της ταλέντο!

Lady GaGa: "Bad Romance"!
Φουτουριστικό περιβάλλον και μια κλασικά εκκεντρική Lady GaGa να κυκλοφορεί με προκλητικά ρούχα που αφήνουν τους θεατές άφωνους! Δυνατή μουσική, ερωτική διάθεση και έξυπνα lyrics συνθέτουν ένα sexy video για την πρωτοποριακή GaGa, που την εκτοξεύει στην κορυφή των προτιμήσεων!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια