Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τεστ: Τι σεξουαλικός τύπος είσαι

Από τα ρούχα που φοράμε, τα έπιπλα που έχουμε σπίτι, μέχρι και το αυτοκίνητο που οδηγούμε, όλα δείχνουν τον... σεξουαλικό μας τύπο.
Το κοινό σε όλα αυτά είναι το χρώμα που τεινουμε να προτιμάμε.
Αρκετοί ισχυρίζονται πως δεν έχουν ένα και μόνο αγαπημένο χρώμα ενώ πολλοί είναι αυτοί που στην ερώτηση "ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα" θα απαντούσαν δίχως δεύτερη σκέψη: Το μαύρο.
Αν ωστόσο, παρτηρήσουμε την καθημερινότά μας, το αμάξι μας, τα ρούχα μας, το σπίτι μας, τα διακοσμητικά που προτιμάμε, το χρώμα των αξεσσουάρ κτλ θα ανακαλύψουμε πως υπάρχει κάποιο χρώμα στο οποίο δείχνουμε ιδιαίτερη προτίμηση.
Αυτό λοιπόν είναι και το χρώμα που αντανακλά τη σεξουαλική μας ζωή.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα από τα παρακάτω;
* Καφέ
* Κόκκινο
* Κίτρινο
* Μαύρο
* Μπλε
* Λευκό
* Γκρι
* Ροζ
* Πράσινο
* Μωβ
* Πορτοκαλί
* Δεν έχω χρώμα προτίμησης

Τι τύπος είσαι στο σεξ;

Κόκκινο: Αν λατρεύεις το κόκκινο είσαι αγριόγατα στο σεξ. Απολαμβάνεις τον έρωτα και ζεις με ερωτισμό.

Κίτρινο: Μάλλον προσαρμόζεσαι εύκολα στις επιθυμίες του συντρόφου σου.

Ροζ: Δίνεις πολλές υποσχέσεις; Γυναίκες που επιλέγουν το ροζ, συνήθως υπόσχονται πολλά περισσότερα απ΄όσα είναι διατεθειμένες να προσφέρουν. Τους αρέσει το φλερτ και δε χάνουν ευκαιρία για να μπουν στο.. παιχνίδι.

Μωβ: Έχεις αίσθηση του χιούμορ ακόμη και στο σεξ! Σου αρέσει να διασκεδάζεις και αυτό δε το ξεχνάς ούτε στο κρεββάτι. Βέβαια ίσως έχεις κάποιες ιδιοτροπίες όπως πχ να μη σου χαλάσουν τα μαλλιά.

Μαύρο: Μήπως στα ερωτικά σου είσαι κάπως... κυκλοθυμική; Αυτό τουλάχιστον δείχνει αυτό το χρώμα.

Πράσινο: Η προσέγγισή σου στο σεξ είναι αρκετά αθώα. Μπορεί να είσαι κάπως αδέξια αλλά συνάμα γοητευτική.

Πορτοκαλί: Τα ερωτικά παιχνιδάκια και τα γλυκόλογα έχουν σημαντική θέση στο κρεβάτι σου αφού τα θεωρείς εξίσου σημαντικά με το σεξ.

Καφέ: Οι γυναίκες που επιλέγουν το καφέ είναι αρκετά ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή. Για εσένα το σεξ είναι ένα μόνο κομμάτι, αφού προέρχει η αγάπη και τα συναισθήματα.

Γκρι: Το γκρι δηλώνει αναποφασιστικότητα και επιφυλακτικότητα ακόμη και σε θέματα ερωτικά. Σωστά;

Μπλε: Οι λάτρεις του μπλε τείνουν να είναι στοργικοί και ευαίσθητοι, σεβόμενοι τις ανάγκες των συντρόφων τους.

Λευκό: Είσαι αρκετά ντροπαλή; Θέλεις τα φώτα σβηστά για να μπορέσεις να λειτουργήσεις σεξουαλικά; Το λευκό δείχνει συστολή και ντροπαλότητα.

Δεν έχω αγαπημένο χρώμα: Αυτή είναι μια εύκολη απάντηση αλλά δεν είναι αποδεκτη. Κάνε μια ερώτηση στον εαυτό σου που θα σε βοηθήσει να βρεις τη σωστή απάντηση. Σκέψου πως είσαι σε ένα δωμάτιο μονόχρωμο. Όλοι οι τοίχοι, δάπεδο και ταβάνι είναι βαμμένοι στο ίδιο χρώμα. Ποιό θα ήθελες να είναι για να μπορέσεις να παραμείνεις άνετα μέσα σε αυτό; Τώρα που απάντησες, πήγαινε πίσω στα χρώματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια