Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χαρακτηριστικά των κινέζικων ζωδίων


Συμβατότητα & χαρακτηριστικά των κινέζικων ζωδίων.....
Ποντικός
Στοιχείο: Νερό
Συμβατότητα: Ο Ποντικός είναι συμβατός με Δράκο και Πίθηκο
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Ποντικού είναι προσαρμοστικοί, ευφυείς, έξυπνοι, γοητευτικοί, κοινωνικοί, ικανοί, επικίνδυνοι, και καλοί φίλοι.
Εποχή: Χειμώνας

Βουβάλι
Στοιχείο: Γη
Συμβατότητα: Το Βουβάλι είναι συμβατό με Πετεινό και Φίδι.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Βούβαλου είναι πεισματάρηδες, αξιόπιστοι, αφοσιωμένοι, ισχυροί, λογικοί, ειλικρινείς, υπεύθυνοι, συνεσταλμένοι.
Εποχή: Χειμώνας

Τίγρης
Στοιχείο: Ξύλο
Συμβατότητα: Ο Τίγρης είναι συμβατός με Άλογο και Σκύλο.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Τίγρη είναι φερέγγυοι, ηγέτες, φιλόδοξοι, αποφασιστικοί, ιδιαίτερα σαγηνευτικοί, έμπιστοι, θαρραλέοι, καλόκαρδοι, κυκλοθυμικοί.
Εποχή: Χειμώνας

Κουνέλι
Στοιχείο: Ξύλο
Συμβατότητα: Το Κουνέλι είναι συμβατό με Πρόβατο και Χοίρο.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Κουνελιού είναι κοινωνικοί, διπλωμάτες, αξιόπιστοι, συμπονετικοί, δημοφιλείς, συναισθηματικοί, ειλικρινείς, σεμνοί.
Εποχή: Άνοιξη

Δράκος
Στοιχείο: Γη
Συμβατότητα: Ο Δράκος είναι συμβατός με Ποντικό και Πίθηκο.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Δράκου είναι δραστήριοι, καλόκαρδοι, ευέλικτοι, τυχεροί, ευφάνταστοι, εκκεντρικοί, πνευματικοί, χαρισματικοί.
Εποχή: Άνοιξη

Φίδι
Στοιχείο: Φωτιά
Συμβατότητα: Το Φίδι είναι συμβατό με Βουβάλι και Πετεινό.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Φιδιού είναι ευφυείς, έξυπνοι, διαισθητικοί, οργανωμένοι, φιλοσοφικοί, κομψοί, σαγηνευτικοί, αναλυτικοί και καλοί με τα χρήματα.
Εποχή: Άνοιξη


Άλογο
Στοιχείο: Φωτιά
Συμβατότητα: Το Άλογο είναι συμβατό με Σκύλο και Τίγρη.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του αλόγου είναι ισχυροί, ενεργητικοί, πιστοί, προσαρμόσιμοι, έξυπνοι, φιλόδοξοι, περιπετειώδεις και τους αρέσει να ταξιδεύουν.
Εποχή: Καλοκαίρι

Πρόβατο
Στοιχείο: Γη
Συμβατότητα: Το Πρόβατο είναι συμβατό με Κουνέλι και Χοίρο.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Προβάτου είναι όμορφοι, κομψοί, ζεστοί, έξυπνοι, δημιουργικοί, ευαίσθητοι, ήρεμοι, περιπλανώμενοι, ανοργάνωτοι.
Εποχή: Καλοκαίρι

Πίθηκος
Στοιχείο: Μέταλλο
Συμβατότητα: Ο Πίθηκος είναι συμβατός με Ποντικό και Δράκο.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Πιθήκου είναι φωτεινοί, τυχεροί, έξυπνοι, ενεργητικοί, προσαρμόσιμοι, ζωντανοί, αισιόδοξοι, γοητευτικοί.
Εποχή: Καλοκαίρι

Πετεινός
Στοιχείο: Μέταλλο
Συμβατότητα: Ο Πετεινός είναι συμβατός με Φίδι και Βουβάλι.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Πετεινού είναι ευέλικτοι, πρακτικοί, αναλυτικοί, ειλικρινείς, επιδεικτικοί, ευφυείς, ενεργητικοί, με αυτοπεποίθηση, τελειομανείς.
Εποχή: Καλοκαίρι

Σκύλος
Στοιχείο: Γη
Συμβατότητα: Ο Σκύλος είναι συμβατός με Τίγρη και Άλογο.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Σκύλου είναι ευαίσθητοι, έξυπνοι, ευέξαπτοι, πιστοί, θαρραλέοι, κοινωνικοί, ζωντανοί, προσαρμόσιμοι, δύσπιστοι.
Εποχή: Φθινόπωρο

Χοίρος
Στοιχείο: Νερό
Συμβατότητα: Ο Χοίρος είναι συμβατός με Πρόβατο και Κουνέλι.
Χαρακτηριστικά: Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στο Έτος του Χοίρου είναι πολύ καλοί, έξυπνοι, κοινωνικοί, αισιόδοξοι, ειλικρινείς, φιλάνθρωποι, έντιμοι.
Εποχή: Φθινόπωρο
asteriskos.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια