Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιγαντιαία milkshake, η νέα τρέλα

Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην Νέα Υόρκη δεν εμποδίζουν τους κατοίκους να απολαύσουν τα (πραγματικά) τεράστια milkshakes.
Στην αρχή πιστέψαμε πως είναι ψεύτικα, καθώς τα συγκεκριμένα milkshake έχουν 40 εκ. ύψος το καθένα και πάνω τους «κουβαλάνε» ο,τι λιχουδιά μπορείς να φανταστείς.
Την ιδέα είχε το μαγαζί «Black Tap Craft Burgers & Beer» στην Νέα Υόρκη, το οποίο μπορεί να χρεώνει το κάθε milkshake 14 ευρώ, αλλά έγινε με μιας παγκοσμίως διάσημο για τα ροφήματα -έργα τέχνης του.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής σεφ του εστιατορίου και ιδιοκτήτη, Joe Isidori, τα milkshakes έχουν εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που τα παρουσίασαν για πρώτη φορά.
«Η γυναίκα μου είναι η πηγή έμπνευσης πίσω από τα «πολύχρωμα κουνήματα». Μια μέρα, η ίδια μου ζήτησε ένα milkshake με μαλλί της γριάς και εγώ έκανα ένα ρόφημα υπερπαραγωγή. Προς έκπληξη όλων μας, όταν ανεβάσαμε τη φωτογραφία του γιγαντιαίου ροφήματος στο Instagram, έγινε ο απόλυτος χαμός», αποκάλυψε ο Joe στο ABC news.
Το εστιατόριο, επίσης, έχει πάει ένα βήμα το ρόφημα που τους έκανες διάσημους, δημιουργώντας εποχιακά ροφήματα ή milskake μετά από παραγγελία, καθώς πολλοί πελάτες έχουν αντικαταστήσεις τις τούρτες και τα γλυκά με αυτό τον μοναδικό πειρασμό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια