Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα τυχερά σύμβολα των ζωδίων

Δύο δισεκατομμύρια Κινέζοι, αποκλείεται να κάνουν τόσο λάθος, στο ότι με κάποιες απλές κινήσεις – αλλαγές, μπορούμε να βελτιώσουμε την ζωή και τα περιβάλλοντα μας. Δείτε κάποια δώρα φιλοσοφίας Φενκ Σούι, που μπορείτε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας σύμφωνα με το ζώδιο τους.

Τυχερή Γάτα πλούτου: Από τα πιο σημαντικά αγαλματίδια του φενκ σουι. Προσελκύει τύχη, πλούτο, φίλους, ευκαιρίες και παρέχει προστασία στον χώρο που βρίσκεται. Συνήθως κατασκευάζεται από πορσελάνη ή κρύσταλλο.
Αυτή η γάτα χαμογελάει και έχει ανυψωμένο το αριστερό της πόδι, το οποίο συμβολίζει καλή τύχη και προσελκύει πλούτο. Είναι πολύ δημοφιλής στους επαγγελματίες. Τοποθετείται στο γραφείο η κοντά στο ταμείο της επιχείρησης.
Ταιριάζει για δώρο σε : Κριός και Λέοντας

Ένα ζευγάρι Περιστέρια: Ένα ζευγάρι ερωτευμένα περιστέρια συμβολίζουν ένα αγαπημένο και δεμένο ζευγάρι. Τοποθετήστε το ζεύγος με τα πορσελάνινα περιστέρια στο σπίτι σας. Υπενθυμίζουν την συνεχή εκτίμηση προς το άλλο σας μισό, αλλά και προσελκύουν θετική ενέργεια για όλους
Ταιριάζει για δώρο σε: Καρκίνος και Αιγόκερως

Ιδεόγραμμα Αγάπης: Ένα από τα πιο όμορφα σύμβολα αγάπης είναι ο κινέζικος καλλιγραφικός χαρακτήρας που απεικονίζει την λέξη Αγάπη. Το βρίσκουμε σαν ιδεόγραμμα χαραγμένο η ζωγραφισμένο να συμπληρώνει την διακόσμηση σε κρεβατοκάμαρες. Η ύπαρξη του συμβόλου όχι μόνο ομορφαίνει τον χώρο, αλλά είναι και ένα αποτελεσματικός τρόπος για να φέρετε μόνιμα κοντά σας την αγάπη και την ευτυχία.
Ταιριάζει για δώρο σε : Παρθένος και Σκορπιός

Αρογουάνα- Δρακόψαρο: Από πολλούς ειδικούς του φενκ σουι το Δρακόψαρο θεωρείται το πιο διάσημο και ισχυρό ψάρι από όλα. Αν επιδιώκετε καλοτυχία, γαλήνη, πλούτο, τότε το Αρογουάνα είναι το ιδανικό σύμβολο για να υπάρχει μέσα στον χώρο σας. Μπορείτε να το έχετε ζωντανό μέσα σε ένα ενυδρείο, ή σε αγαλματίδιο ή και ζωγραφιστό.
Ταιριάζει για δώρο σε : Ταύρος και Ιχθείς

Κινέζικα Νομίσματα: Είναι ίσως από τα πιο δυνατά σύμβολα πλούτου, αφθονίας, ευημερίας και καλής τύχης. Είναι αντίγραφα αρχαίων κινέζικων νομισμάτων. Έχουν ένα μοναδικό σχήμα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Είναι στρογγυλά με ένα τετράγωνο άνοιγμα στην μέση. Το κυκλικό τους σχήμα συμβολίζει την ενέργεια του ουρανού και το τετράγωνο της γης. Το βρίσκουμε σε τριάδες ή εννιάδες. Για να ενεργοποιηθούν, πρέπει να είναι δεμένα μεταξύ τους με μια κόκκινη κορδέλα- κορδόνι.
Ταιριάζει για δώρο σε: Δίδυμος και Υδροχόος

Φυτό Μπαμπού: Ένα από τα πιο διάσημα στοιχεία του φενκ σουι. Φέρνει υγεία και καλοτυχία στον χώρο που βρίσκεται. Για να αυξήσετε τον πλούτο και την επαγγελματική επιτυχία, τοποθετήστε 9 κοτσάνια μπαμπού σε ένα βάζο με νερό. Η βάση του βάζου θα πρέπει να είναι πιο πλατιά από το στόμιο του. Βελτιώνει την ροή της θετικής ενέργειας και εξαφανίζει την αρνητική. Συμβολίζει την ανάπτυξη στις σχέσεις, την ζωή, την καριέρα και τα χρήματα. Ένα φυσικό μπαμπού ή έστω η απεικόνιση του, βοηθάει αισθητά και άμεσα.
Ταιριάζει για δώρο σε: Ζυγός και Τοξότης

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια