Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φεβρουάριος 2016: μηνιαίες προβλέψεις

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και Πανσέληνος στην Παρθένο

Η νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 8 Φεβρουαρίου στις 19,15 μοίρες του Υδροχόου.
Αυτή ή νέα Σελήνη σηματοδοτεί για εμάς μια καλή εποχή να επικεντρωθούμε στο μέλλον, στις ελπίδες και τα όνειρά μας και πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε στην πράξη αυτό το μέλλον που προσδοκούμε. Επειδή η νέα χρονιά έχει ηλικία μόλις ενός μήνα, κοιτάμε ακόμη μπροστά.
Με τον Ερμή να έχει γυρίσει στην ορθή του πορεία αφού πέρασε από τον Υδροχόο, η νέα Σελήνη μας βοηθά να επιδιορθώσουμε τις φθορές στην έναρξη του έτους και γίνεται αρωγός στις ελπίδες μας. Τολμήστε τώρα όσα ονειρεύεστε και εστιάστε στους τρόπους που θα δημιουργήσετε το μέλλον που οραματίζεστε.
Αυτό μας αφορά όλους σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και τον «κόσμο» ως σύνολο. Πώς θα κάνουμε τον πλανήτη καλύτερο και με ποιους τρόπους μπορούμε να συμβάλλουμε προκειμένου να το πετύχουμε αυτό; Ακόμη και η πιο μικρή προσφορά μπορεί να επιφέρει σημαίνουσα αλλαγή, και αυτή η νέα Σελήνη μας δίνει τουλάχιστον ελπίδα προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο Υδροχόος αποτελεί την επιρροή προς τις φιλίες και τους κύκλους μας εν γένει. Άρα μπορούμε να έρθουμε κοντά με περισσότερους ανθρώπους, να επεκτείνουμε τις επαφές μας ακόμα και μέσω ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων αλλά και να εστιάσουμε σε κάθε είδους δράση ειδικά αξιολογώντας την τεχνολογία.
Ο Υδροχόος είναι ο ηγέτης της τεχνολογίας και των κοινωνικών δικτύων, οπότε θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο στα ηλεκτρονικά μέσα. Θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με θετική διάθεση προκειμένου να επιφέρουμε αλλαγές, ένας ακόμη τομέας που ηγείται ο Υδροχόος.
Η νέα Σελήνη , κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό (που είναι κυβερνήτης του Υδροχόου) στον Κριό. Γι’ αυτό αυτή η Σελήνη επιφέρει ένα πέπλο ευχάριστου κλίματος, που το διευκολύνει και το εντείνει η φυσική θετική ενέργεια του Υδροχόου.
Θα έχουμε όλη τη διάθεση να εμπλακούμε σε αλλαγές και να ενισχύσουμε όσα θα αλλάζουν γύρω μας. Θα έχουμε τη διάθεση να είμαστε πιο ανεξάρτητοι, αληθινοί και διαφορετικοί, και θα το απολαμβάνουμε τόσο σε εμάς όσο και στους άλλους. Οι ευκαιρίες θα προκύψουν όταν νιώσουμε έτσι και είμαστε σε επαφή με ευρύτερους κύκλους.
Η δύσκολη πτυχή αυτής της περιόδου θα προκύψει όταν η νέα Σελήνη θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό, κι εκεί ίσως θα πρέπει να καταβάλουμε λίγη περισσότερη ενέργεια. Θα μας κάνει κάπως νευρικούς και λίγο πιο ευερέθιστους, κάτι που θα μας στερήσει μέρος της διάθεσης να συνεχίσουμε τη δράση μας.
Θα πρέπει να προσέξουμε να μην πιέσουμε τον εαυτό μας υπερβολικά πολύ ή υπερβολικά γρήγορα, να μην είμαστε παρορμητικοί, αλλά ούτε να επαναπαυτούμε στις δάφνες του πρότερου διαστήματος. Τραυματισμοί και μικροατυχήματα μπορεί να προκύψουν επίσης με αυτή τη νέα Σελήνη, ειδικά σε στιγμές εντάσεις. Γι’ αυτό ας φροντίσουμε να διατηρήσουμε την ηρεμία του Υδροχόου.

Η Πανσέληνος σχηματίζεται στις 22 Φεβρουαρίου στη, στις 3,33 μοίρες της Παρθένου.
Η Παρθένος ως ζώδιο χαρακτηρίζεται πρακτική, γι’ αυτό επιφέρει την ψυχραιμία που ίσως μας χρειαστεί μετά την υπεροπτική νέα Σελήνη στον Υδροχόο.
Ενώ με τη νέα Σελήνη θα νιώθουμε να πετάμε στον αέρα, η Πανσέληνος θα μας επαναφέρει στη γη και τον ρεαλισμό. Θα δούμε να αποδίδει η σκληρή δουλειά και η πρακτικότητα, θα καταφέρουμε να φέρουμε σε πέρας πολλές μικρές λεπτομέρειες, να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες της λίστας μας και να λειτουργήσουμε αποδοτικά. Μπορεί να αποζητήσουμε και την τελειότητα, τόσο από τον εαυτό μας όσο και από τους άλλους, αλλά αυτό θα ήταν υπερβολή. Γι’ αυτό ας φροντίσουμε να μην είμαστε υπεραισιόδοξοι στις προσδοκίες μας.
Η Πανσέληνος στην Παρθένο ενδέχεται να μας κάνει να νιώσουμε πολύ πιεσμένοι, επειδή προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε υπερβολικά πολλά. Πρέπει να το αποφύγουμε αυτό, να κάνουμε τα απαραίτητα διαλείμματα. Μην τα βάζουμε με τον εαυτό μας όταν νιώθουμε κούραση, μην περιμένουμε ότι θα γίνουν όλα όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Άνθρωποι είμαστε!
Αυτή η Πανσέληνος δίνει όλες τις αφορμές να πάψουμε συνήθειες που μας κάνουν κακό, και να βάλουμε σε εφαρμογή αλλαγές στις συνήθειές μας που θα βελτιώσουν την καθημερινή μας ζωή και την υγεία μας κατ’ επέκταση. Έχουμε ανάγκη από λίγη αποσυμπίεση, να εστιάσουμε σε στοιχεία που κάνουν καλό στο σώμα μας, το μυαλό μας και τη ζωή μας.
Τόσο ο Υδροχόος όσο και η Παρθένος φέρονται ως ζώδια που δεν βγάζουν πολύ συναίσθημα, γι’ αυτό θα φαίνεται ότι το συναίσθημα δεν έχει θέση στις περιόδους της νέας Σελήνης και της Πανσελήνου. Θα προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι, μετά από έναν καθόλου ψύχραιμο Ιανουάριο!
Ποικίλες αλλαγές θα επιφέρουν οι ιδιαίτερες αστρολογικές όψεις του Φεβρουαρίου. Όλα θα ξεκινήσουν μετά την νέα σελήνη στις 08/02, και θα ολοκληρωθούν στις 17/02, που η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον Υδροχόο. Ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που θα παρθούν αποφάσεις δεσμεύσεων αλλά και χωρισμών.

Κριός: Δηλώνετε ότι πια, δεν αντέχετε να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και αντιξοότητες, μέσα στην αισθηματική σας ζωή, που σίγουρα δεν εξελίσσεται όπως το είχατε ονειρευτεί. Τα χρονικά όρια ήδη έχουν τεθεί από εσάς, και το μόνο που πια περιμένετε είναι να τηρηθούν οι υποσχέσεις της άλλης πλευράς. Σημαντική ενίσχυση θα δείτε στα οικονομικά σας, ακόμη και από υποθέσεις που έχουν ξεχαστεί στο παρελθόν.
Δύσκολες ημέρες: 10 και 15 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Οι αστρολογικές συνθήκες σας ευνοούν πάρα πολύ, μέσα στον καινούργιο μήνα για να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά, ποιοι είναι αυτοί που τελικά μπορείτε να εμπιστευτείτε, και ποιοι όχι. Πολλά τα ξεκαθαρίσματα σε κοινωνικό και ερωτικό επίπεδο, που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες για ποιοτικές γνωριμίες …πριν λήξει ο μήνας.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 25/03, 01/04, 20/04

Ταύρος: Είσαστε διχασμένοι μεταξύ ακραίων αποφάσεων, που όμως πρέπει να παρθούν μέσα σε αυτές, τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα. Η εγωκεντρική συμπεριφορά σας, σίγουρα είναι πρόβλημα για αυτούς που σας αγαπούν. Ωστόσο, η Αφροδίτη ευνοώντας όλα τα γήινα ζωδια, από την θέση της στον Αιγόκερω… θα ανοίξει δρόμους διάλογους, που ίσως και να έχουν την αφετηρία τους στο παρελθόν.
Δύσκολες ημέρες: 11 και 29 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Είσαστε κάτω από την εύνοια του Δία, όλα τα γήινα ζωδια. Από τις 08/02, η νέα σελήνη θα δώσει το κίνητρο και την δυναμική για ξεπεραστούν φοβίες και εμμονικές μνήμες – σκέψεις παλιάς αγάπης. Πολλές οι ξαφνικές γνωριμίες – κεραυνοβόλοι έρωτες. που θα πέσουν στα μονοπάτια σας και θα δοκιμάσουν τις ερωτικές σας αντοχές!
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι :29/04, 08/05, 15/05

Δίδυμοι: Η ζωή σας είναι ακριβώς, όπως επιθυμείτε σε προσωπικό επίπεδο. Όλες οι αστρολογικές όψεις του Ερμή με την Αφροδίτη, θα σας δώσουν όμως και πολλά διλήμματα που θα πρέπει να αποφύγετε. Αυτό θα έχει εφαρμογή για τους ‘αιώνιους εφήβους’, που είναι καιρό μόνοι τους και επιθυμούν κάτι καινούργιο και ανανεωτικό.Δύσκολες ημέρες: 12 και 18 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Θα αλλάξετε, ευτυχώς φιλοσοφία, αυτόν τον μήνα σε οτιδήποτε αφορά την ερωτική σας ζωή γύρω από αυτήν. Οι αρνητικές εξελίξεις σε ένα ρομαντικό θέμα, που έρπει αυτήν την περίοδο, θα σας αναγκάσουν να το τερματίσετε, αφήνοντας χώρο για την επόμενη και ιδιαίτερη κατάκτηση σας, που είναι κοντά.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 28/06, 04/06, 19/06

Καρκίνος: Μια διαφωτιστική συζήτηση, θα γίνει με κάποια προσωπικότητα που ανήκει στο παρελθόν σας, και που θα δώσει λύσεις. Οι πλειοψηφία των Καρκίνων, θα λύσει τις ερωτικές και πικρές ιστορίες που μόνο καθυστερούν από το γόνιμο μέλλον. Όσοι έχουν μείνει καιρό μόνοι τους, θα έχουν πολλές ευχάριστες συναντήσεις με νέες επαφές… από τον κοινωνικό τους κύκλο.
Δύσκολες ημέρες: 15 και 20 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Συνήθως οι πράξεις σας δεν συμβαδίσουν με τα λόγια σας. Ο κυβερνήτης σας στις 08/02, σας αφήνει ελεύθερους και πολλές υλικές ευκολίες να ψάξετε, στους δικούς σας χρόνους, κάτι νέο και καλύτερο από τις παλιότερες σας επιλογές. Οι σοβαρές προσφορές θα είναι πολλές σίγουρα και όχι μόνο.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 27/06, 02/07, 14/07

Λέων: Θα χρειαστεί να αλλάξετε στάση και άποψη, για ένα ερωτικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί εδώ και μήνες ίσως και χρόνια. Ο νέος μήνας, είναι γεμάτος με ευκαιρίες, που θα σας δώσουν την δυναμική να ισορροπήσετε, στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Αυτοί που έχουν σχέση στο εξωτερικό, θα έχουν ειδήσεις για συνάντηση.
Δύσκολες ημέρες: 04 και 27 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Θα υπάρξει ένταση και σύγκρουση με το παρελθόν, που θα οδηγήσει σε μοιραίες αποφάσεις. Κανένας Λέοντας, δεν θα δεχτεί να παραμείνει μέσα σε σχέσεις που δεν τους αποδίδουν, αυτά που ο ίδιος θεωρεί βασικά. Οι μέρες στα μέσα του Φεβρουαρίου, βάζουν τους πάντες και τα πάντα, στην κανονική τους διάσταση.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 28/07, 09/08, 17/08

Παρθένος: Είσαστε σε μια δυσφορία – απομάκρυνση με το άνθρωπο σας, που δεν δείχνει να σας καταλαβαίνει. Αυτό είναι κάτι που έχει δημιουργηθεί από τις αρχές του χρόνου και ίσως πια να σας πιέζει. Τα έντονα συναισθήματα, για όσους έχουν νέο έρωτα στην ζωή τους, θα ξεφουσκώσουν, μέσα από ψέματα που θα αποκαλυφθούν.
Δύσκολες ημέρες: 06 και 20 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Έχει χαραχτεί η πορεία… στον αισθηματικό σας τομέα. Η καταστρατήγηση του προσωπικού σας χρόνου και χώρου, από άτομα που δεν σας σέβονται, θα παύσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Αναμφισβήτητα ο νέος μήνας θα σας φανερώσει πολλά, που πρέπει να διορθώσετε πρώτα σε εσάς, κάτι όμως που θα σας ανανεώσει.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 25/08, 30/08, 03/09

Ζυγός: Δεν ικανοποιήστε με κανένα αποτέλεσμα… και ιδίως όταν αυτό αφορά την προσωπική σας ζωή. Όλοι οι Ζυγοί μέσα στον μήνα του Φεβρουαρίου, θα κινητοποιηθούν με την λογική να διαλύσουν άσχημες – στατικές καταστάσεις. Οι μέρες μεταξύ 15-21/02 είναι ιδανικές, για τους αδέσμευτους για να πλησιάσουν νέα άτομα που θεωρούν ότι τους ταιριάζουν.
Δύσκολες ημέρες: 09 και 24 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Η επιθυμητή έκβαση ενός μεγάλου έρωτα…δεν θα γίνει πραγματικότητα. Παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες σας, κάτι ακόμη λείπει. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε κάτι μάταιο. Οι κοινωνικές σας συναλλαγές μέχρι τις 22/02, θα σας παρουσιάσουν νέα άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας….και που μπορούν να γοητεύσουν το δύσκολο πνεύμα σας.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 24/09, 12/10, 18/10

Σκορπιός: Έχετε την αίσθηση, ότι είσαστε τελείως μόνοι αυτήν την περίοδο. Ο Άρης έχει βάλει φωτιά στο μυαλό σας, που δείχνει να έχει μπερδευτεί από τις προβληματικές συμπεριφορές του συντρόφου σας. Μεγάλη η απογοήτευση, για αυτούς που ακόμα περιμένουν για ένα παρελθόν, που τους έχει ξεχάσει. Από τις 10-02 και ύστερα οι όψεις του Κρόνου – Πλούτωνα, θα σας δώσουν καλύτερα πατήματα και σιγουριά.
Δύσκολες ημέρες: 10 και 21 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Αυτό τον μήνα θα περάσετε πολύ όμορφα με ανθρώπους και δραστηριότητες. Ο Άρης, σας έχει βάλει σε μια υπερκινητικότητα, για να μην σκέφτεστε τα άσχημα του παρελθόντος, και σίγουρα, να μην τα αποζητήσετε και πάλι. Μέσα από αυτές τις δράσεις, καινούργια αγάπη θα παρουσιαστεί, που εν αρχή θα σας παιδέψει.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 25/10, 05/11, 10/11

Τοξότης: Πολλές από τις αυθόρμητες σας συμπεριφορές, θα σας φέρουν κοντά με το ιδιαίτερο πρόσωπο που σας έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον. Σε αυτό καθοριστικό ρόλο, θα παίξει και η ολική σας απαγκίστρωση από το άσχημο σας παρελθόν. Για τους ήδη εν σχέση – γάμο, ευχάριστες εκπλήξεις και ανακοινώσεις θα έχετε από το ταίρι σας, που έχουν σχέση με την κοινή σας πορεία.
Δύσκολες ημέρες: 06 και 17 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Πολλές οι ανησυχίες που έχετε, για την άδεια σας ερωτική ζωή. Πολλές και οι συμπτώσεις και οι συναντήσεις με παλιές γνωριμίες, που έχουν την αστρολογική εύνοια, μετά τις 10/02-16, να ανθίσουν. Ώριμες πια και οι σκέψεις για να τραβήξετε μια οριστική διαγραφή και σε άτομα, που υπάρχουν στον παρόν σας και μόνο σας καθυστερούν.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 26/11, 30/11, 06/12

Αιγόκερως: Πολλές οι θολές καταστάσεις, που πρέπει να ξεκαθαρίστε, στην ερωτική σας πραγματικότητα, και για όσο είναι στον ζωδιακό σας οίκο η Αφροδίτη. Η μετριότητα δεν είναι κάτι που σας εκφράζει. Πιθανόν να έχετε κάνει και λάθος εκτίμηση. Ωστόσο, αυτό μπορείτε να το διορθώσετε ή και να το λήξετε. Σημαντικές οι εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα, που θα σας γεμίσουν με ασφάλεια και ανάγκη για περισσότερη δημιουργία.
Δύσκολες ημέρες: 19 και 23 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Πολλές από τις άλυτες προσωπικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε μέσα στον ερχόμενο μήνα, να βάλετε σε μια σειρά. Οτιδήποτε υπάρχει στο παρελθόν σας, θα αντιληφθείτε ότι δεν είναι αρκετό και ικανό για να σας κρατήσει. Οι μέρες του Υδροχόου – Ιχθύ, είναι άκρως ερωτικές για όσους θα ψάξουν για κάτι νέο και διαφορετικό.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 26/12, 31/12, 08/01

Υδροχόος: Το αντισυμβατικό πρότυπο που εκφράζετε σε αυτούς που είναι κοντά σας… ίσως και να τους τρομάζει. Άρα, αυτοί σίγουρα δεν κάνουν για εσάς. Πολλές και ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες θα χρειαστεί να πάρετε, πριν σας πλησιάσει η Αφροδίτη στις 17/02, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε, τι ταιριάζει καλύτερα στην ερωτική σας καθημερινότητα. Οι ελεύθεροι θα παρασυρθούν, συνειδητά σε προσωρινές ερωτικές περιπέτειες.
Δύσκολες ημέρες: 17 και 18 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Πολλές οι τρίτες υποθέσεις που σας απασχολούν και σας απομακρύνουν, από την επίτευξη σκοπών, που ακουμπάνε στην προσωπική σας ζωή. Πολλά και τα ζητήματα που ακόμα έχετε σε εκκρεμότητα, με το ανοιχτό παρελθόν σας. Όλος ο Φεβρουάριος, θα σας προβάλει λύσεις που μπορούν να σας απομακρύνουν από τις μετριότητες.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι :26/01, 02/02, 14/02

Ιχθείς: Έχετε την απαραίτητη γνώση – αντοχή για να σταθείτε στα πόδια σας, και χωρίς να ζητάτε επίμονα την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες γύρω από την νέα σελήνη του μήνα στις 08/02, σας βάζουν στο επίκεντρο νέου κόσμου που θα σας πολιορκήσει…και μέχρι να σας κερδίσει. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα τρέξουν πιο γρήγορα.
Δύσκολες ημέρες: 20 και 24 Φεβρουαρίου
Ερωτικές προβλέψεις:
– Έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τον ερωτικό σας δυναμισμό, και ιδιαίτερα από τις 19-02, που έχετε και την εύνοια του Ήλιου. Παλιές συναισθηματικές επενδύσεις.. .που είχαν όμως πολλά σκαμπανεβάσματα, θα έρθουν στο προσκήνιο για να λυθούν πια οριστικά. Οι νέοι έρωτες καιροφυλαχτούν, για να σας κατακτήσουν.
Πιο δυναμικά θα κινηθούν οι : 23/02, 09/03, 17/03
astro-live

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια