Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μερομήνια Φεβρουαρίου 2015

Αρχές μήνα ( 1 έως 10 ) : Ο Φεβρουάριος θα ξεκινήσει με αρκετό κρύο αλλά και με ηλιόλουστες ημέρες, βέβαια ο ήλιος θα είναι με “δόντια” . Μέχρι τις 5 περίπου του μήνα θα είναι γενικά καλός με μόνη εξαίρεση το κρύο, μετά τις 5 θα έχουμε κάποιες τοπικές βροχοπτώσεις ( χιόνια για τα ορεινά ) που προς τις 10 του μήνα θα γενικευτούν και θα ενταθούν.

Μέσα μήνα ( 11 έως 20 ) : Από τα μέσα του μήνα αναμένουμε σοβαρή επιδείνωση του καιρού που γύρο στις 15 με 17 θα έχει ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά ενώ καταιγίδες που πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα θα σημειωθούν στα υπόλοιπα τμήματα. Η θερμοκρασία να σημειωθεί πως θα είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Τέλη μήνα ( 21 έως 29 ) : Το τέλος του Φεβρουαρίου εμφανώς βελτιωμένο θα έχει κάποια χιόνια στα ορεινά ενώ παροδικές βροχοπτώσεις θα σημειώνονται στον νομό, με μικρά διαδοχικά διαστήματα βελτίωσης. Γύρο στις 25 του μήνα όμως περιμένουμε και 2η σοβαρή επιδείνωση του καιρού με ισχυρές πάλι χιονοπτώσεις που θα πλήξουν περισσότερο τα δυτικά και βόρεια ορεινά – ημιορεινά τμήματα ενώ βροχές και χιονόνερο θα έχουμε στα υπόλοιπα, γρήγορα όμως ο καιρός μέχρι τις 29 θα βελτιωθεί.
ΑΤΤΙΚΗ
1 - 8  Ήπιες γλυκές , χειμωνιάτικες μέρες .
Θερμοκρασίες (7 – 13οC).
Δυτικοί άνεμοι παροδικές συννεφιές .

9 –17  Σταδιακή πτώση της Θερμοκρασίες (5 – 12οC) .
Βορειοδυτικοί άνεμοι θα δροσίσουν αισθητά.
Βροχές και καταιγίδες .
Πιθανές χιονοπτώσεις στα ορεινά .

18 –29 Αίθριος καιρός .
Παροδικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα δροσίζουν αισθητά . Συννεφιές ,υγρασία, πιθανές βροχές και
καταιγίδες στο τέλος του μήνα .
Θερμοκρασία (7 - 18 οC).

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια