Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Eyeliner: Εφάρμοσέ το σωστά ανάλογα με το σχήμα ματιών

Συγκαταλέγεται στα must have προϊόντα ομορφιάς και είμαι σίγουρη πως δε λείπει ούτε από το δικό σου μπουντουάρ. Ο λόγος για το eyeliner, του οποίου η αξία είναι ανεκτίμητη, γιατί όχι μόνο τονίζει το βλέμμα μας κάνοντάς το να φαίνεται ανοδικό αλλά και επειδή μόνο μ΄αυτό μπορείς να δείχνεις πανέμορφη, περιποιημένη και άκρως εντυπωσιακή.
Αν επιθυμείς να αποτυπώσεις το δυναμισμό, την ομορφιά, την κομψότητα αλλά και τη σεξουαλικότητα στο πρόσωπο σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μάθεις τον τρόπο, να εφαρμόζεις σωστά την ιδανική γραμμή, ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος του ματιού σου.
Πίστεψε με δεν είναι καθόλου δύσκολο για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα.
Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο σχήμα του ματιού σου, καθώς σε κάθε μάτι το eyeliner πρέπει να εφαρμόζεται διαφορετικά.
1) Μικρά μάτια: Αν τα ματάκια σου δεν είναι και τόσο μεγάλα όσο θα ήθελες, τότε το eyeliner θεωρείται ο καλύτερος σύμμαχος σου. Εφάρμοσε το eyeliner κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων σας και φροντίσε η γραμμή να είναι χόντρη για δείχνουν τα μάτια σου μεγαλύτερα και πιο αμυγδαλωτά. Επανάλαβε το ίδιο και στο κάτω βλέφαρο. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρησιμοποίησε και μπεζ ματ σκιά για να δείχνει το eyeliner εντονότερο.
2) Σχιστά μάτια: Για να «μεγαλώσεις» το σχήμα των ματιών σου δοκίμασε να σχεδιάσεις με το eyeliner σου μία γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική μεγαλώνοντας σταδιακά το πάχος της γραμμή.  Στην συνέχεια εφάρμοσε στις βλεφαρίδες σου γενναιόδωρες στρώσεις μάσκαρα για ένα πιο σαγηνευτικό βλέμμα.
3) Πλατιά μάτια: Τα μεγάλα και πλατιά μάτια είναι ιδανικά για να «φιλοξενήσουν» με τον πιο υπέροχο τρόπο τις πιο hot γραμμές. Στο συγκεκριμένο σχήμα ματιών ταιριάζει απόλυτα η μεγάλη γραμμή η οποία τελειώνει στην ευθεία της άκρης του φρυδιού.
4) Αμυγδαλωτά μάτια: Αν τα μάτια σου είναι αμυγδαλωτά τότε είσαι πολύ τυχερή, αφού σύμφωνα με τους μακιγιέρ θεωρούνται καμβάς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να εφαρμόσεις το eyeliner, προκειμένου να έχεις το τέλειο σχήμα.  Απλά εφάρμοσε μια γραμμή λεπτή γραμμή στις ρίζες των βλεφαρίδων ενώ από την μέση του ματιού, φρόντισε η γραμμή να ακολουθεί ανοδική πορεία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια