Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι ντουλάπες διασήμων γυναικών

Είναι διάσημες, όμορφες και έχουν ντουλάπες που θα ζήλευε ακόμη και η Κάρι Μπράντσο! Εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια γνωστών οίκων που οι περισσότερες από εμάς δεν θα δούμε πιθανότατα ποτέ στη ζωή μας, φορέματα και άλλα ρούχα βγαλμένα κατευθείαν από το κόκκινο χαλί που «φιλοξενούνται» σε χώρους που έχουν το μέγεθος ενός μικρού διαμερίσματος.
Για τις περισσότερες γυναίκες αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι ντουλάπες μας ποτέ δεν είναι τόσο μεγάλες όσο χρειάζεται για να χωρέσουν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ μας. Τα οποία με τη σειρά τους δεν είναι επίσης ποτέ αρκετά, αφού πάντα κάτι μας λείπει για να συμπληρώσει το... συνολάκι όπως θα το θέλαμε. «Γυναικείος παραλογισμός», θα έλεγε ένας άνδρας χωρίς συναίσθηση του γυναικείου «δράματος».
Υπάρχουν κάποιες γυναίκες πάντως που δεν φαίνεται να σκοτίζονται με τέτοιου είδους προβλήματα. Ψυχραιμία κορίτσια...Έχουν και οι celebrities τους «πονοκεφάλους» τους: Αρκεί μια ματιά στη ντουλάπα τους για να σε κάνει να αναρωτηθείς αν χρειάζονται... χάρτη κάθε φορά που καλούνται να προσανατολιστούν στον χώρο.
Θηλυκοί παράδεισοι γεμάτοι ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ - Δείτε τις φωτογραφίες από τα σπίτια τους:
Mariah Carey
Η ντουλάπα της Μαράια Κάρεϊ θυμίζει περισσότερο μπουτίκ παρά ντουλάπα. Τα ρούχα οργανωμένα ανάλογα με το στιλ και το χρώμα, σε έναν χώρο όπου δεσπόζουν κατά κύριο λόγο τα περίπου 1.000 ζευγάρια παπούτσια που έχει στην κατοχή της.
Όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram, πρόκειται για το αγαπημένο δωμάτιο του «φτωχικού» της στη Νέα Υόρκη. «Παπούτσια, παπούτσια κι άλλα παπούτσια» έγραφε χαρακτηριστικά. Γιατί όλες γνωρίζουμε πως ποτέ τα παπούτσια δεν είναι αρκετά.
Christina Aguilera
«Τα πάντα στον τοίχο των παπουτσιών μου είναι οργανωμένα ανά σχεδιαστή: Louboutin, McQueen, YSL. Το καθένα στη μικρή του οικογένεια», είχε δηλώσει η Αγκιλέρα στο περιοδικό InStyle κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στη ντουλάπα της.
Πολυέλαιοι, λεοπάρ χαλί και πολλά χρώματα συνθέτουν το σκηνικό της ντουλάπας που θυμίζει κάτι μεταξύ Moulin Rouge και κουκλόσπιτο της Barbie.
Eva Longoria
Η Εύα Λονγκόρια έχει χωρίσει την τεράστια ντουλάπα της σε μια casual πλευρά και σε μια επίσημη. Διαθέτει επίσης μια συλλογή από 200+ ζευγάρια παπούτσια, που διαρκώς μεγαλώνει.
«Έχω μια πανέμορφη ντουλάπα στην οποία μου αρέσει να κάθομαι», έχει δηλώσει η ίδια και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει άλλωστε...
Kaley Cuoco
Μία ακόμη ντουλάπα με αδυναμία στα παπούτσια. H Κάλεϊ Κουόκο έχει δηλώσει πως διαφωνεί με τις επιλογές της Πένι στο Big Bang Theory: «Όσο κι αν λατρεύω τον χαρακτήρα που υποδύομαι, δεν συμφωνούμε στο κομμάτι μόδα».
Miu Miu, Channel, Manolo Blahnik, Prada και άλλες αδυναμίες στον γυναικείο παράδεισό της, όπως ομολογεί και η ίδια.
Jennifer Lopez
«Γεια σας, είμαι η Τζένιφερ Λόπεζ και αυτή είναι η ντουλάπα μου», δήλωνε η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια σε αφιέρωμα του περιοδικού People που «εισέβαλε» στην τεράστια ντουλάπα της, η οποία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περισσότερα από 200 τζιν παντελόνια!
Σε αυτήν ξεχωρίζει το διάσημο Versace φόρεμα που φόρεσε στα βραβεία Grammy το 2000.«Δεν είναι απλώς μια ντουλάπα. Είναι ένα τεράστιο δωμάτιο που μετατρέψαμε σε ντουλάπα προκειμένου να ετοιμάζομαι για εκδηλώσεις και άλλες εμφανίσεις», σημειώνει η Λόπεζ.
Jessica Alba
«Ποιος δεν αγαπά όλα τα παπούτσια», δηλώνει η όμορφη ηθοποιός, καθώς ανοίγει την ντουλάπα της. Ένα στοιχείο που τη χαρακτηρίζει είναι σίγουρα η τάξη.
Δεκάδες σειρές από ράφια που φιλοξενούν την αγαπημένη της συλλογή σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, τα οποία συνθέτουν το ιδιαίτερο, σικάτο στιλ της.
Miranda Kerr
Λίγα λόγια μπορεί κάνεις να πει για την ντουλάπα ενός σούπερ μόντελ όπως η Μιράντα Κερ. Prada, Channel, Céline, Louis Vuitton, Givenchy, Bulgari και η λίστα συνεχίζεται.
Αδυναμία της οι τσάντες, τα παπούτσια και τα κολιέ.
Kate Moss
Προ μηνών, η βρετανική Vogue «τρύπωσε» στη ντουλάπα της Κέιτ Μος, αποκαλύπτοντας ορισμένα από τα μυστικά της.
Όπως έχει ομολογήσει, της αρέσει να κρατά πολλά παλιά της ρούχα, συλλέγει γυαλιά ηλίου και οργανώνει τις τσάντες της ανάλογα με το χρώμα. «Η ντουλάπα μου ξεχειλίζει από Louboutins», δηλώνει η ίδια..

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια