Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νυφικά αξεσουάρ μαλλιών 2016

Για την άνοιξη του 2016 μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι οι νύφες θα φορούν υπέροχα νυφικά αξεσουάρ μαλλιών. Οι σχεδιαστές επέλεξαν πρωτότυπα νυφικά αξεσουάρ για να στολίσετε τα μαλλιά σας. Τα πέπλα μπορεί να μην είναι κάτι καινοτόμο αλλά αν συνοδεύονται από χειροποίητες τιάρες τότε είναι που η ομορφιά απογειώνεται.
Πεταλούδες
Ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε στα νυφικά αξεσουάρ μαλλιών αλλά μας άρεσε τόσο γιατί αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Εκτός από λουλούδια, τιάρες, πέπλα, σκεφτείτε πόσο ασυνήθιστο αξεσουάρ είναι αυτές οι πεταλούδες.
Τιάρες
Η Naeem Khan και Galia Lahav είχαν στο μυαλό τους έναν βασιλικό γάμο όταν σχεδίασαν αυτές τις υπέροχες, ανάγλυφες, χειροποίητες τιάρες. Μερικές φορές απλά θέλουμε να νιώθουμε σαν βασίλισσες την ημέρα του γάμου μας.
Πέπλα
νυφικά αξεσουάρ μαλλιών-πέπλο
Φιόγκοι
Λιτούς φιόγκους για τα νυφικά αξεσουάρ μαλλιών επέλεξε ο Oscar de la Renta και η Elizabeth Fillmore να συνοδεύσουν τα νυφικά φορέματα. Αν το νυφικό σας χτένισμα είναι κλασσικό, όπως ένας κομψός κότσος, γιατί να μην επιλέξετε ένα φιόγκο από το ίδιο ύφασμα με το νυφικό σας που θα προσθέσει ενδιαφέρον.
Στεφάνια ΕπίχρυσαΕκτός από τις τιάρες, τα υπέροχα στεφάνια από επιχρυσωμένα λουλούδια που επέλεξε η Galia Lahav, κατατάσσονται στα top trends νυφικα αξεσουαρ μαλλιων

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια