Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικό Ταρώ 2016

Έφτασε η στιγμή για μία σημαντική αλλαγή, για αναθεώρηση, σκέψη, αλλά και αλλαγή τροχιάς… Μαζί με το 2016, ξεκινά και μία νέα εποχή για όλους μας, η οποία δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ανεμελιά, επιπολαιότητα ή πειραματισμούς! Το 2016 θα ανταμειφτεί όποιος πραγματικά με ωριμότητα, σοφία και γνώση, κάνει τις σωστές επιλογές, έστω και αν χρειαστεί να κάνει θυσίες, να κουραστεί ή ακόμα και να περιοριστεί…

Κάρτα Ταρώ του 2016: Ο Ερημίτης
Το 2016 είναι το έτος που το άθροισμά των ψηφίων του είναι ο αριθμός της τελειοποίησης και της ολοκλήρωσης, ο αριθμός 9. Ο αριθμός 9 δηλώνει το τέλος μίας εποχής, αλλά και τη νέα αρχή, έστω και αν αυτή η αρχή έρθει με δυσκολίες, κόπο, προσπάθεια ή ακόμα και με το κλείσιμο κάποιας σημαντικής περιόδου της ζωής μας.
Η κάρτα Ταρώ που συμβολίζει το 2016 είναι η ένατη κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, η κάρτα του Ερημίτη, που αντιπροσωπεύει το ζώδιο της Παρθένου, τον πλανήτη Ερμή, καθώς και το γήινο στοιχείο. Οι λέξεις κλειδιά που αντιπροσωπεύουν το γενικό κλίμα του 2016 είναι: αυτοσυγκέντρωση, σκέψη, απομόνωση, απόφαση. Το 2016 θα είναι μία χρονιά «σταθμός» για όσους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, που θα βιώσουν και τις πιο σημαντικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα στη ζωή τους. Οι ανακατατάξεις αυτές θα είναι μόνο για καλό!

Ο έρωτας το 2016 χρειάζεται υπευθυνότητα…
Η νέα χρονιά δεν χαρακτηρίζεται από ανεμελιά και ρομαντισμό για τον τομέα των σχέσεων, απεναντίας, μας οδηγεί στον ορθολογισμό αλλά και την σκληρότητα! Κατά την διάρκεια του νέου έτους πολλοί θα κληθούν να δώσουν σοβαρές απαντήσεις για το μέλλον μίας σχέσης τους, αρκετοί θα περάσουν από το τεστ του χρόνου, προκειμένου να αποδειχθεί αν η σχέση έχει βάθος και ουσία, ενώ τα συναισθήματα μοναξιάς δεν θα λείψουν! Θα προκύψουν αρκετές σχέσεις βασισμένες στη λογική ή και το συμφέρον, χωρίς να είναι το συναίσθημα η προτεραιότητα! Σε κάθε περίπτωση, τα ζητήματα καρδιάς περνούν αυτή την χρονιά από την σφαίρα της λογικής και δεν επιτρέπουν επιπολαιότητες, λάθη και βιασύνες.

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά γίνονται ο βασικός στόχος του 2016!
Με την κάρτα του Ερημίτη να είναι κυρίαρχη το 2016 είναι αναμενόμενο ότι τα ζητήματα της εργασίας και των οικονομικών, έρχονται σε πρώτο πλάνο! Βασική προτεραιότητα της χρονιάς θα είναι η επίτευξη σταθερότητας και σιγουριάς τους παραπάνω τομείς. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι εύκολη, θα απαιτεί αγώνα, προσπάθεια, στερήσεις, θυσίες και υποχωρήσεις, όμως στο τέλος πραγματικά θα ανταμειφτούν όσοι δούλεψαν σκληρά!
ΚΡΙΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Είναι γεγονός ότι το 2016 σου επιφυλάσσει μεγάλες χαρές, αλλά και εκπλήξεις. Στο πέρασμά του, η ζωή σου θα αλλάξει εντελώς και πολλά πράγματα θα έρθουν εντελώς διαφορετικά από ό,τι τα είχες υπολογίσει, όμως όλα θα είναι πιο όμορφα και τυχερά για σένα! Ο πλανήτης που θα σε επηρεάσει έντονα αυτή τη χρονιά, θα είναι ο Δίας, που και αντιπροσωπεύει την κάρτα του Τροχού της Τύχης. Κατά την διάρκεια της νέας χρονιάς, θα δεχθείς ξαφνική εύνοια της τύχης, ενώ θα έχεις επέκταση σε βασικούς τομείς της ζωής σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ενώ το 2015 ήταν λιγάκι «στερημένο» ή και «τσιγγούνικο» για τα αισθηματικά σου, έρχεται το 2016 για να σου δείξει ότι τα καλύτερα συμβαίνουν όταν δεν το περιμένεις! Η κάρτα Ταρώ του Τροχού της Τύχης, δηλώνει ότι αυτή τη χρονιά θα προκύψει εντελώς ξαφνικά η δημιουργία μίας σχέσης, που θα σου θυμίσει τι είναι ο έρωτας, η αγάπη, η σχέση και η συντροφικότητα! Και αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τότε να αναμένεις μία ξαφνική ευχάριστη τροπή με το ταίρι σου, που πραγματικά θα είναι η έκπληξη που θα δώσει χαρά στην καρδιά σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να μην το σκέφτεσαι ή να μην σου περνά από το μυαλό, όμως το 2016 θα αλλάξεις εργασία και αυτό θα συμβεί, γιατί θα υπάρξει μία ξαφνική πρόταση, η οποία θα σε ευνοεί τόσο για την εξέλιξη της καριέρας σου, όσο και για τα οικονομικά σου! Αν δεν εργάζεσαι, τότε να αναμένεις ότι το 2016 θα βρεις μία δουλειά, που θα είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που πίστευες ή περίμενες. Συχνοί οικονομικοί ανεφοδιασμοί και άνοδος στο εισόδημά σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα της χρονιάς. Φρόντισε όμως να μην σκορπάς τα χρήματά σου ακριβώς έτσι όπως σου έρχονται, γιατί σίγουρα αυτή τη χρονιά μπορείς πολύ εύκολα να παρασυρθείς.
ΤΑΥΡΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2016 είναι μία χρονιά που ανασυντάσσεσαι, βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου, την αυτοπεποίθησή και την σιγουριά στον εαυτό σου! Οι στόχοι σου θα είναι πολλοί, αλλά αυτό που θέλεις κυρίως να πετύχεις και θα τα καταφέρεις, είναι να βρεις ξανά την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σου! Αυτό το χρόνο θα αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν φθαρεί κατά την διάρκεια του 2015, θα προχωρήσεις σχέδια που είχαν παγώσει και θα αναπτύξεις ακόμα περισσότερο την υπομονή και την επιμονή σου. Παράλληλα, το 2016 θα στηρίξεις ηθικά και συναισθηματικά τους δικούς σου ανθρώπους, που θα έχουν την ανάγκη της συμβουλής και της συμπαράστασής σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η βασική ανάγκη της αισθηματικής σου ζωής για το 2016, θα είναι η κατανόηση και η επικοινωνία! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, μην περιμένεις τα προβλήματα και οι αντιθέσεις σας να ξεπεραστούν μονομιάς, αν δεν βάλεις νερό στο κρασί σου και αν δεν προσπαθήσεις να μπεις στη θέση του συντρόφου σου, για να νιώσεις πώς σκέφτεται και γιατί δεν σου δίνει ακριβώς αυτό που θέλεις! Με τον διάλογο και την υποχώρηση, θα μπορέσει η σχέση σου να πάει καλά! Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα βρεθεί ένας σύντροφος, που μπορεί να μην είναι ο φλογερός, παθιασμένος, μοιραίος έρωτας, όμως θα μπορέσει ουσιαστικά να καλύψει κάποια βασικά σου κενά και θα είναι δίπλα σου να σου στέκεται επί της ουσίας, στις χαρές και στις λύπες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2016 είναι μία θετική χρονιά για τα επαγγελματικά σου, γιατί φαίνεται πως εσύ ο ίδιος θα υπερασπιστείς καλύτερα το αντικείμενο της εργασίας σου και θα δουλέψεις πιο δυναμικά, προκειμένου να κατοχυρώσεις την σταθερότητα στα επαγγελματικά σου! Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, όμως με μεθοδικότητα, υπομονή, αλλά και πίστη στις γνώσεις και στην εμπειρία που διαθέτεις θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Τα οικονομικά φαίνεται πως είναι υπό έλεγχο, χωρίς να είναι σίγουρο πως το 2016 είναι χρονιά μεγάλου κέρδους και οικονομικής ανόδου! Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι το εξής: Μην δανείζεις χρήματα σε φίλους ή στην οικογένεια, αν πρώτα δεν έχεις βεβαιωθεί ότι είναι άκρως απαραίτητο.
ΔΙΔΥΜΟΙ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2016 είναι η χρονιά της θυσίας, αλλά και της αναμονής για σένα, που ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι και να απογοητεύεσαι, τίποτα κακό δεν θα συμβεί, αν καταφέρεις να λειτουργήσεις προσγειωμένα, ανεπηρέαστα και χωρίς βιασύνες. Η κάρτα του Κρεμασμένου έχει ως κυρίαρχο πλανήτη της τον Ποσειδώνα, γεγονός που σημαίνει ότι αρκετές στιγμές κατά την διάρκεια του 2016 μπορεί να εντυπωσιαστείς από όμορφα λόγια, υπέροχες, προτάσεις και όνειρα, τα οποία όμως δεν χαρακτηρίζονται από ρεαλισμό και σταθερότητα! Κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται στους γρήγορους ρυθμούς που θα ήθελες ή θα περίμενες, ενώ η επιθυμία σου για ρίσκο και η τόλμη σου θα πρέπει να περιοριστούν, για να μην έχεις απώλειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου κρύβουν παγίδες κατά την διάρκεια του 2016, που σίγουρα είναι χρονιά μοναδικών συγκινήσεων, αλλά όχι σταθερότητας. Μπορεί να ερωτευτείς σφόδρα ένα άτομο, που άλλο σου παρουσίαζε ότι είναι και εντέλει αποδείχθηκε ότι δεν είχε και τόση ειλικρίνεια απέναντί σου! Μπορεί να την πατήσεις και να κολλήσεις με ένα άτομο, που είναι ήδη σε σχέση ή που οι συνθήκες δεν σας ευνοούν για να μπορείτε να είστε μαζί… Παράλληλα η απάτη, η απιστία και οι διπλές καταστάσεις, είναι μέσα στο «μενού» της χρονιάς, γι’ αυτό, κράτησε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, χωρίς να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για κανέναν, ούτε ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ξεκινώντας το 2016, αλλά και σε όλη την διάρκεια αυτής της χρονιάς, πρέπει να οριοθετήσεις τι είναι αυτό που θέλεις, ποιοι είναι οι στόχοι σου, αλλά και ποια είναι τα βήματα που θα ακολουθήσεις, προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις την αναβλητικότητα και την ασυνέπεια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάς ότι κάποιες εργασίες δεν είναι τόσο ακίνδυνες ή εύκολες όσο εσύ φαντάζεσαι! Θα πρέπει λοιπόν να κατανοήσεις την σοβαρότητα κάθε κατάστασης, να θυσιάσεις αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σου για να αφοσιωθείς στην εργασία σου και επιπλέον, μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξεις στα οικονομικά σου! Μην πιστέψεις στα μεγάλα οικονομικά κέρδη που θα σου τάξουν, αλλά και μην ρισκάρεις σε ένα τολμηρό επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο είναι αμφίβολης εξέλιξης.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2016 ξεκινά και ενώ η δική σου κάρτα Ταρώ για τη νέα χρονιά μπορεί να σε τρομάζει απλά και μόνο στο άκουσμά της, το σίγουρο είναι πως έχεις να ζήσεις μία άκρως σημαντική χρονιά, με δυνατά πάθη και συγκινήσεις, που θα σε σημαδέψει με τρόπο θετικό, αλλά και αρνητικό. Η κάρτα Ταρώ του Θανάτου έχει ως κυρίαρχο πλανήτη της τον Πλούτωνα, γεγονός που σημαίνει ότι αυτή τη χρονιά θα κληθείς να μεταμορφώσεις τα πάντα γύρω σου! Ό,τι δεν προχωρά και δεν εξελίσσεται θα διακοπεί, για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο, που θα μπορεί να έχει καλές προοπτικές. Θα κατανοήσεις ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν σου και να κάνεις ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα, γιατί αυτό είναι απαραίτητο για να πας ένα βήμα παρακάτω. Η διαδικασία της αλλαγής και της ανανέωσης δεν θα είναι πάντα εύκολη, όμως θα είναι για το καλό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2016 έρχεται για να κλείσει οριστικά, ανοιχτά και πονεμένα κεφάλαια του παρελθόντος. Αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες, πάθη, αδυναμίες και αδικίες στα αισθηματικά σου, ανήκουν πλέον στα παλιά και όσο και αν πόνεσες ή απογοητεύτηκες, πλέον θα κατανοήσεις ότι αξίζεις κάτι καλύτερο! Το 2016 σου επιβάλει ανανέωση στον τομέα του έρωτα, σε προστάζει να πας παρακάτω και να κοιτάξεις κάθετι καινούργιο που εμφανίζεται! Αν λοιπόν είσαι σε μία σχέση πρέπει να σκεφτείς καλά το εξής: Με καλύπτει αυτός ο άνθρωπος; Είναι σωστός απέναντί μου; Αξίζει να δώσω μία ευκαιρία; Αν οι απαντήσεις είναι θετικές, τότε θα πρέπει από την πλευρά σου να καταπολεμήσεις τις αμφιβολίες και να διώξεις μακριά ό,τι δυσάρεστο προέκυψε στο παρελθόν και να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τομέα της εργασίας σου θα συμβούν σπουδαίες και σημαντικές αλλαγές κατά την διάρκεια του 2016. Κάποιες συνεργασίες σου θα διακοπούν, γιατί πλέον δεν έχουν πορεία και θα ξεκινήσουν νέες, οι οποίες θέλουν κόπο, προσπάθεια και αγώνα. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς, είναι πως τη νέα χρονιά τίποτα δεν χαρίζεται χωρίς αγώνα, υποχωρήσεις και στερήσεις! Στον τομέα των οικονομικών σου, θα χρειαστεί και εκεί να λειτουργήσεις πιο συνετά και συγκροτημένα, χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου!
ΛΕΩΝ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2015 σου έδωσε σημαντικά διδάγματα, μα πιο πολύ σε έμαθε ότι δεν πρέπει να συνεχίζεις να συντηρείς ένα παρελθόν, που δεν μπορεί να έχει θέση στο παρόν και στο μέλλον σου! Το 2016 σε βρίσκει πιο σοφό, δυνατό, αλλά και καθαρό στη σκέψη, στα συναισθήματα και στις προθέσεις σου! Πλέον ξέρεις τι θέλεις, αλλά γνωρίζεις και ποιος είναι ο τρόπος για να το κάνεις πραγματικότητα. Η κάρτα της Εγκράτειας που σε αντιπροσωπεύει για το νέο χρόνο, έχει κυβερνήτη πλανήτη της τον Δία, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες σου και να βγεις πιο ωφελημένος από ό,τι το 2015. Οι σχέσεις με τους οικείους σου θα παίξουν σπουδαίο ρόλο αυτή τη χρονιά, αφού είναι φανερό ότι θα υπάρξει αποκατάσταση σε προβλήματα που υπήρξαν το προηγούμενο έτος, αλλά θα έχεις περισσότερη ανάγκη και εσύ από την πλευρά σου από ζεστασιά και συντροφικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν ζητάς πολλά για το 2016, αυτό που σου είναι αρκετό, είναι να υπάρχει στη ζωή σου ένας σύντροφος, με τον οποίο θα έχεις μία ήρεμη, αρμονική, ζεστή σχέση, χωρίς καβγάδες, ίντριγκες και φασαρίες. Ακριβώς αυτό είναι και το δώρο που θα σου χαρίσει στα αισθηματικά σου το νέο έτος! Δεν είναι μυστικό ότι το 2016 είναι χρονιά «επανασύνδεσης», δηλαδή μπορεί να τα βρεις ξανά με έναν σύντροφο από το παρελθόν σου. Πιθανό είναι όμως και το γεγονός να προχωρήσει τώρα μία ερωτική κατάσταση, που είχε μπλοκάρει τον περασμένο χρόνο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες συνεργασίες και ομαδικό πνεύμα εργασίας θα είναι τα δυνατά «όπλα», για να μπορέσεις το 2016 να έχεις επιτυχία στον τομέα της καριέρας σου! Ακολούθησε την υποχώρηση, τον συμβιβασμό και την αλληλεγγύη, και δεν θα χάσεις… Λειτούργησε με διπλωματία σε επαγγελματικές καταστάσεις που σε πιέζουν και σε βγάζουν εκτός των ορίων σου και σίγουρα θα κερδίσεις! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά και πλέον έχουν καλύτερες προοπτικές, γιατί ίσως και εσύ από την πλευρά σου έπαθες και… έμαθες!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Η ζωή θέλει πάθος και ένταση, το ίδιο θέλει και το 2016 από εσένα, αγαπητέ Παρθένε! Η κάρτα Ταρώ που σε αντιπροσωπεύει για αυτή την χρονιά, είναι ο Διάβολος, που έχει ως κυρίαρχο πλανήτη της τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα επικεντρωθείς σε όλες τις πρακτικές και υλικές σου ανάγκες και θα λειτουργήσεις πολύ διεκδικητικά, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου! Θα «τιμωρήσεις» όποιον σε αδίκησε, θα «ανταγωνιστείς» όποιον στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σου, θα «παθιαστείς» με ό,τι θέλεις να κάνεις πραγματικότητα! Το σίγουρο είναι ότι θα κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και αυτό που σου αξίζει να έχεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Φλογερή θα είναι η ερωτική σου ζωή το 2016 και το σίγουρο είναι πως ούτε στιγμή δεν θα βαρεθείς! Δεν θα μπορείς εύκολα να κατανικήσεις τα πάθη σου, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα θολώσεις από ζήλια, θα αφεθείς στα ένστικτά σου χωρίς να σκεφτείς τα επακόλουθα, θα προσπαθήσεις να επιβληθείς και θα ζήσεις έναν έντονο και παθιασμένο έρωτα, που όμως θα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης! Θα ζητάς πάντα κάτι περισσότερο από αυτό που μπορείς να έχεις και θα λειτουργείς κάπως… αχόρταγα στις σχέσεις σου! Αν είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, μην επιτρέψεις στην ίντριγκα και στο παρασκήνιο να εισβάλουν στη σχέση με το σύντροφο! Αν δεν έχεις σχέση, απόλαυσε τον έρωτα, χωρίς να διατηρείς φρούδες ελπίδες, ότι ζεις το μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι τομείς της ζωής σου που είναι βέβαιο ότι θα πάνε πάρα πολύ καλά κατά την διάρκεια του 2016, είναι ο επαγγελματικός και ο οικονομικός! Σίγουρα έρχεται προαγωγή και αύξηση καθηκόντων, που ανεβάζουν το όνομά σου, αποτελούν ένα πολύ καλό χαρτί για το βιογραφικό σου και σε επιβεβαιώνουν ηθικά! Από την άλλη πλευρά, έρχεται και οικονομική αύξηση, την οποία όμως πρέπει να διαχειριστείς με λεπτότητα και λεπτομέρεια! Αυτή την χρονιά θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα, θα κάνεις σπατάλες, επομένως όποια οικονομική άνοδο και να έχεις, στην ουσία δεν θα μπορέσεις να την νιώσεις, λόγω των δικών σου λανθασμένων κινήσεων!
ΖΥΓΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Οι ανατροπές και οι αλλαγές συνεχίζονται και το 2016 στη ζωή σου και θα καταλάβεις πως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια, που αναγκαστικά πρέπει και να τα αποδέχεσαι! Κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς θα γκρεμίσεις για να ξαναχτίσεις… Όσο δύσκολο και να ακούγεται αυτό, θα αποδειχθεί πως ήταν για το καλό σου! Οι καταστάσεις κάποιες στιγμές θα ξεφύγουν από τον έλεγχο, γεγονός που θα σου προκαλέσει άγχος, ανησυχία και φόβο. Ό,τι είχες στο μυαλό σου ως «σίγουρο», θα αποδειχθεί ότι ήταν «αβέβαιο», όμως από την άλλη πλευρά θα υπάρξουν και νέα δημιουργικά ξεκινήματα, που θα σου δώσουν το εξής μάθημα: Τα πάντα στη ζωή συμβαίνουν για έναν πολύ σημαντικό λόγο! Αυτό τον λόγο, θα τον ανακαλύψεις αυτή τη χρονιά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο έρωτας το 2016 έχει μία άστατη μορφή, παρόλα αυτά σου δίνονται οι ευκαιρίες για να νιώσεις πως ένα πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σου, είναι μοιραίο να παραμείνει δίπλα σου και πως σας ενώνει ένα πολύ βαρύ κάρμα! Αγαπάς μέσα από την καρδιά σου το 2016 και αυτό είναι αμοιβαίο, όμως οι εξωτερικές συνθήκες δεν ευνοούν, ώστε να μπορέσεις ανενόχλητα να απολαύσεις τον έρωτά σου! Αποκαλύψεις, καβγάδες και ξαφνικές εξελίξεις, θα χαλούν διαρκώς το όμορφο κλίμα της αισθηματικής σου ζωής και θα ανατρέπουν τα δεδομένα σου! Θα πρέπει λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην βιαστείς να κρίνεις καταστάσεις, γιατί με αυτό τον τρόπο θα πέσεις σε λάθη!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία επαγγελματική συνεργασία που θεωρούσες μόνιμη και σταθερή, θα τελειώσει το 2016, αγαπητέ Ζυγέ, και θα είναι κάτι που δεν το περίμενες και δεν το υπολόγιζες. Αυτή τη χρονιά πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις τα πισώπλατα χτυπήματα, τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τις δολοπλοκίες, αλλά και τις δουλειές που κρύβουν κινδύνους! Θυμήσου την παροιμία “το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται” και προστάτεψε αυτό που σου ανήκει, αυτό που είναι δικό σου, επιδεικνύοντας εργατικότητα και σταθερότητα! Στα οικονομικά σου, η επιρροή είναι ακριβώς η ίδια, γι’ αυτό το 2016 να λες συχνά από μέσα σου: «Προσέχουμε, για να έχουμε»!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια του 2016, αγαπητέ Σκορπιέ! Η κάρτα του Άστρου που σε αντιπροσωπεύει τη νέα χρονιά, σου χαρίζει τύχη, προστασία και σημαντικές ευκαιρίες, που όχι μόνο θα τονώσουν το ηθικό σου, αλλά θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη ζωή σου σε μία νέα πορεία. Ο κυρίαρχος πλανήτης της κάρτας του Άστρου είναι ο Ουρανός, γεγονός που σημαίνει ότι αυτή την χρονιά θα υπάρξουν ξαφνικές, απροσδόκητες αλλαγές που θα σου προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη! Ακόμα και το πιο τρελό σου όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, ενώ έχεις χάσει κάθε ελπίδα σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2016 σε κατακλύζει από συναισθήματα και εσύ αυτή τη χρονιά θα ερωτευτείς, θα νιώθεις ότι ζεις το δικό σου παραμύθι, θα αφεθείς συναισθηματικά και θα απολαύσεις εμπειρίες, που σου είχαν λείψει… Μέσα σε όλα αυτά θα εξιδανικεύσεις ανθρώπους και καταστάσεις και θα είναι σαν να ζεις την πρώτη και την τελευταία φορά που ερωτεύεσαι! Είναι σίγουρο πως ευνοείσαι και έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις όνειρα και στόχους στα αισθηματικά σου… Δεν θα ήταν όμως καλύτερα να προσγειωθείς λιγάκι στην πραγματικότητα;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία άκρως δημιουργική χρονιά θα είναι το 2016 για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Θα βρεις τρόπους να ξεφύγεις από την κρίση της εποχής και θα έχεις την έμπνευση να κυνηγήσεις νέα επαγγελματικά σχέδια, τα οποία θα ανεβάσουν πολύ και τον τομέα των οικονομικών σου! Ιδιαίτερη εύνοια δέχεσαι εσύ που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή που σκοπεύεις να ξεκινήσεις μία δική σου δουλειά! Τα πράγματα θα έρθουν έτσι, που πραγματικά θα ωφεληθείς!
ΤΟΞΟΤΗΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2016 είναι μία χρονιά που σε αλλάζει ψυχικά και συναισθηματικά, αγαπητέ Τοξότη! Στο πέρασμά της θα συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι ανάγκες σου, ποια είναι τα θέλω σου και ποιοι άνθρωποι τελικά έχουν αξία στη ζωή σου και πρέπει να παραμείνουν δίπλα σου! Θα αντιμετωπίσεις με περισσότερη ευαισθησία κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, θα αφιερωθείς στην οικογένεια και θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για ζεστασιά, συντροφικότητα και σπιτική ζωή! Το ένστικτό σου θα είναι ισχυρό και θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις από αρκετούς μπελάδες. Παράλληλα, δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι αλλαγές, γιατί αλλιώς μπορεί να υπολόγιζες κάποιες καταστάσεις και εντέλει να εξελιχθούν διαφορετικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή γεμίζει από συναίσθημα και ρομαντισμό το 2016, φίλε Τοξότη! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, σκέφτεσαι σοβαρά την δημιουργία οικογένειας, ενώ αν είσαι ήδη σε έναν γάμο, τότε μεγαλώνει η οικογένεια με έναν απόγονο! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, σίγουρα αυτή τη χρονιά θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου! Ωστόσο, να θυμάσαι πως το όμορφο, ρομαντικό κλίμα συχνά θα διασπάται από σφάλματα δικά σου, γιατί η ζήλια και η οξυθυμία σου θα σε κάνουν να ξεσπάς συχνά…

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εργασία και τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν από το ξεκίνημα του 2016, γιατί οι ανάγκες σου γίνονται περισσότερες και οι απαιτήσεις που υπάρχουν από το οικογενειακό σου περιβάλλον είναι αρκετές. Σε όλο αυτό το άγχος της καθημερινότητας, συχνά θα βρίσκεις πρωτότυπους τρόπους και μοναδικές ιδέες, που θα τονώνουν τα επαγγελματικά σου και θα σε βοηθούν να ξεγλιστράς από τα δύσκολα! Προσπάθησε αυτή τη χρονιά να αποφύγεις τα σχόλια και τα κουτσομπολιά στη δουλειά σου, και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο και τις υποχρεώσεις σου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2016 είναι η χρονιά που μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, βρίσκεις και πάλι το κέφι, την ζωντάνια και την ενεργητικότητά σου! Ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου, νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου, βλέπεις πιο αισιόδοξα τη ζωή και οργανώνεις νέα σχέδια! Τη νέα χρονιά θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο, θα ταξιδέψεις, θα έρθεις σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους, θα κάνεις νέες συμφωνίες και θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή! Πολλά από όσα θέλεις, θα γίνουν πραγματικότητα, γιατί θα κυνηγήσεις πολύ περισσότερο την τύχη σου, αλλά θα δεις και πιο θετικά κάποιες καταστάσεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ξεκινά μία χρονιά που θα έχεις περισσότερο χρόνο, αλλά και διάθεση να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα με τα αισθηματικά σου! Το 2016 σου επιβάλλει ανανέωση και πραγματικά θα την έχεις… Ευνοείσαι για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με γνωριμία που θα προκύψει σε ένα ταξίδι, στο διαδίκτυο ή μέσα σε παρέα! Θα είναι με ένα πρόσωπο που θα ταιριάζεις πολύ επικοινωνιακά και θα μπορείς μαζί του πραγματικά να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά! Όσο για σένα που είσαι ήδη σε έναν μόνιμο δεσμό, βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου και το κλίμα που επικρατεί αυτή τη χρονιά ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου, είναι σίγουρα αρκετά πιο ανάλαφρο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αποφασίζεις να δράσεις, να επεκταθείς, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανανεώσεις με κάθε τρόπο το αντικείμενο της εργασίας σου! Αυτό ακριβώς θα κάνεις αυτή τη χρονιά! Θα δικτυωθείς, θα σταθείς καλύτερα στα πόδια σου και θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις το αντικείμενο, στο οποίο δραστηριοποιείσαι! Στα οικονομικά έχεις τύχη και πραγματικά σου δίνονται οι ευκαιρίες να αυξήσεις σημαντικά το εισόδημά σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2016 χρειάζεται υπευθυνότητα, σοβαρότητα και λεπτούς χειρισμούς από την πλευρά σου! Πολλά πράγματα θα αλλάξουν, μα πολύ περισσότερο θα αλλάξει ο δικός σου τρόπος που αντιμετωπίζεις κάποιες καταστάσεις, γιατί καταλαβαίνεις καλά ότι τα χρόνια της αθωότητας και της επιπολαιότητας δεν υπάρχουν πια… Αυτή τη χρονιά θα πάρεις σκληρές και άκρως ρεαλιστικές αποφάσεις για το μέλλον σου και θα υπάρξουν στιγμές που εσύ ο ίδιος θα επιλέξεις τη μοναξιά και την απομόνωσή σου, προκειμένου να συγκροτηθείς και να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το 2015 ήταν ένα γενναιόδωρο έτος για τα αισθηματικά σου, όπου σίγουρα σου έτυχαν ευκαιρίες που σε ανέβασαν ψυχολογικά! Το 2016 έρχεται για να κρίνει την ποιότητα των σχέσεών σου, όπου τώρα πραγματικά θα φανεί τι είναι αυτό που αξίζει τελικά να παραμείνει κοντά σου! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τότε θα χρειαστεί αυτή τη χρονιά να αφήσεις πίσω σου τα όνειρα και τις εξιδανικεύσεις και να πάρεις την απόφαση αν θα μείνεις ή αν θα φύγεις από τη σχέση αυτή! Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα προκύψει γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερό σου, που θα σου εμπνεύσει σιγουριά και ασφάλεια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η άμεση προτεραιότητά σου για τη νέα χρονιά είναι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Σε αυτούς τους τομείς θα αφιερωθείς ολοκληρωτικά και θα δώσεις όλο σου το είναι, προκειμένου να πετύχεις ένα καλύτερο αύριο! Θα υπάρξει ενασχόληση σταθερή με μία δουλειά, που θα αποτελέσει για σένα ένα σημαντικό τεστ, το οποίο όμως θα το περάσεις με άριστα! Τα οικονομικά, θα εξακολουθούν να σε ανησυχούν και να σε τρομάζουν, για το λόγο αυτό φρόντισε να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό!
ΙΧΘEIΣ – ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2016
ΓΕΝΙΚΑ: Μία παλιά λαϊκή παροιμία λέει πως ό,τι έσπειρες αυτό θα θερίσεις… Αυτό ακριβώς, φίλε Ιχθύ, ισχύει για σένα το 2016. Το νέο έτος φέρνει την ολοκλήρωση ενός σχεδίου, σε φέρνει αντιμέτωπο με σημαντικές δοκιμασίες, που σε αλλάζουν και σε αναγκάζουν να κάνεις θυσίες, στην πραγματικότητα όμως στο τέλος θα ανταμειφτείς για κάθε προσπάθεια που θα κάνεις! Κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς, θα δώσεις μεγαλύτερη αξία σε κάποιες σχέσεις σου και θα κατανοήσεις πως δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό, από το να έχεις κοντά σου τα δικά σου, αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία σου έχουν αποδείξει ότι είναι πάντα στο πλάι σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι σχέσεις απαιτούν θυσίες, υποχωρήσεις, αγάπη και κατανόηση… Αυτό ακριβώς είναι το μάθημα που θα σου δώσει το 2016 για τα αισθηματικά σου! Στην πορεία αυτού του έτους θα καταλάβεις την αξία και την σημαντικότητα ενός ανθρώπου που ήδη γνωρίζεις και που έχει παίξει σπουδαίο ρόλο στην αισθηματική σου ζωή! Θα εκτιμήσεις ό,τι έχει κάνει για σένα ως σήμερα και θα θελήσεις να πλησιάσεις αυτό το άτομο, για να είστε για πάντα μαζί! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, τα δεδομένα αλλάζουν, εσύ αλλάζεις και πλέον έχεις την ωριμότητα, αλλά και την ανάγκη για μία σταθερή ουσιαστική σχέση, που θα καταφέρεις το 2016 να την κερδίσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το 2016 είναι το έτος της ανταμοιβής ενός μεγάλου επαγγελματικού στόχου! Ποιος θα είναι αυτός; Σίγουρα τον έβαλες στα σκαριά από το 2015 και τώρα θα γευτείς τους καρπούς του, καθώς εκτός από την ηθική, θα υπάρξει και υλική ανταμοιβή! Τα χρέη και οι υποχρεώσεις σου θα αρχίσουν να τακτοποιούνται και θα νιώσεις ανακούφιση και ξεγνοιασιά, γιατί ένα μεγάλο βάρος θα φύγει από πάνω σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια