Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Half Night Stand

Ολοι ξέραμε το one night stand.
Ηταν το σεξ μετά από μια ξέφρενη βραδιά, που κατέληγες στο κρεβάτι με έναν άγνωστο και το πρωί συνήθως αναρωτιόσουν ποιος είναι.
Πολλοί ήταν οπαδοί του, διότι δεν τους άρεσαν οι δεσμεύσεις, άλλοι το κατέκριναν γιατί ήταν πιο....

ρομαντικοί ενώ σε άλλους απλά έτυχε.
Πλέον, τα πράγματα άλλαξαν και το One Night Stand άρχισε να ξεθωριάζει, με την θέση του να καταλαμβάνει το Half Night Stand.

Τι είναι; Οπως και στο One Night Stand, υπάρχει η γνωριμία με κάποιον που έχει ως απώτερο σκοπό το σεξ. Η διαφορά του, όμως, είναι πως δεν υπάρχει ολοκλήρωση της πράξης και αυτό γιατί εκείνος είτε δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένος, είτε παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία είτε απλά δεν ικανοποιεί τη γυναίκα.
Τότε εκείνη ως φίλη του Half Night Stand τον διώχνει ή σηκώνεται και φεύγει γιατί αυτός δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την... αποστολή του, αλλά και για να μην νιώσει την αμηχανία της επόμενης ημέρας.
Οπως και να σας φαίνεται, τα στατιστικά δείχνουν την ραγδαία αύξησή του, με τις γυναίκες να φέρονται με αυτόν τον τρόπο, πέρα από τους παραπάνω λόγους, για να πάρουν εκδίκηση για κάποιον πρώην τους ή για κάποιον που τις πλήγωσε.
Ωστόσο, είναι δύσκολο ακόμα να πούμε τι ακριβώς κάνει το Half Night Stand συνήθεια, με τις γυναίκες του Tinder σίγουρα να παίζουν κάποιο ρόλο σε αυτό.
Είναι γνωστό πως η εφαρμογή είναι άριστη για ένα βραχυπρόθεσμο ζευγάρωμα, σύμφωνα με το Vanity Fair, για τις 20χρονες που δεν ψάχνουν τη δέσμευση. Αν το σεξ δεν είναι καλό οι νεαρές γυναίκες απλά προχωρούν παρακάτω.
Πολλοί σκέφτονται πως όπως και όλες οι άλλες μόδες θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει.
Το 2014, σε άρθρο του το περιοδικό Rolling Stone σημείωνε πως οι γυναίκες απολαμβάνουν και ικανοποιούνται περισσότερο στο σεξ μέσα στη σχέση, επειδή αισθάνονται άβολα να εξηγήσουν σε έναν άγνωστο τι ακριβώς θέλουν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια