Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σπίτι, περιβάλλον και ζώδια

Πώς είναι το σπίτι των ονείρων σου;
Πώς το διακοσμείς;
Είσαι φιλόξενος ή αναζητάς τη μοναξιά σου;
Η Αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει στο πως να χαλαρώσουμε από το άγχος της καθημερινής ζωής μας μέσα στο σπίτι μας και πως μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον γύρω μας.
Ο κάθε άνθρωπος έχεις διαφορετικές ανάγκες,....

έτσι, έχει διαφορετικές και το κάθε ζώδιο.

Διάβασε παρακάτω το ζώδιό σου και ανακάλυψε ποια είναι η σχέση που έχεις με το σπίτι σου σύμφωνα με την Αστρολογία!

ΚΡΙΟΣ
Κατά γενικό κανόνα,δεν είσαι και τόσο του σπιτιού. Το σπίτι είναι ένα μέρος για να έρθεις πίσω,μετά από τις πολλές σου περιπέτειες. Απολαμβάνεις ένα μοντέρνο στυλ και είναι πιθανό να αγοράσεις κάτι επειδή είναι φανταχτερό. Η ανταγωνιστικότητά σου,φαίνεται και στη ζωή σου στο σπίτι και μερικές φορές τσακώνεσαι με τους γείτονές σου. Είσαι ενεργητικός και θέλεις μεγάλο χώρο. Έχεις πολλές ιδέες για τη διαμόρφωση του σπιτιού,έτσι,ένα μεγάλο γραφείο που να είναι μόνο δικό σου,είναι ιδανικό. Θέλεις να είσαι ο αρχηγός και να κάνεις ό, τι θέλεις. Δε σου αρέσει να αισθάνεσαι δεσμευμένος ή περιορισμένος. Θα δώσεις απλόχερα χρήματα σε πράγματα,καθώς και χώρο,σε εκείνους που τον χρειάζονται. Μπορείς να βοηθήσεις σε οτιδήποτε,αλλά δε σου αρέσουν οι καθημερινές μικροδουλειές που απαιτούνται για τη λειτουργία και την επισκευή ενός σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις ανάγκη το δικό σου σπίτι. Η ζωή σ’ ένα διαμέρισμα δεν είναι για σένα και θέλεις ένα σπίτι πολύ αριστοκρατικό και κατάλληλο για την άνεσή σου. Η άνεση,είναι πολύ σημαντική για σένα και πρέπει να αισθάνεσαι καλά και να σε ευχαριστεί. Η ζωή στην επαρχία ή το χωριό είναι ό, τι καλύτερο,γιατί θέλεις να έχεις κι έναν κήπο ή ένα περιβόλι. Το σπίτι σου,είναι ένα μέρος που θέλεις να αισθάνεσαι ασφάλεια. Όταν είσαι στο σπίτι,απολαμβάνεις την άνεση και την πολυτέλεια και μισείς οτιδήποτε πρέπει να μετακινηθεί. Διατηρείς κάποιες συνήθειες και σου αρέσει ένα καλά οργανωμένο νοικοκυριό. Προτιμάς να έχεις δικό σου σπίτι και κάνεις το σπίτι σου ένα κάστρο,που συνήθως το γεμίζεις με έπιπλα που έχουν αξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν προτιμάς να βρίσκεσαι στο σπίτι σου συχνά,αλλά στο σπίτι των άλλων. Στο κέντρο της πόλης ή σ’ ένα διαμέρισμα,είναι ιδανικό για σένα. Δε θυμάσαι συχνά το πότισμα των φυτών ή να κατεβάσεις τα σκουπίδια στην ώρα τους. Το να είσαι σε μια κεντρική τοποθεσία σου ταιριάζει και απολαμβάνεις την κίνηση και τη φασαρία. Είσαι επίσης συλλέκτης από πολλά πράγματα και συχνά,όμορφα πράγματα. Θέλεις ένα σπίτι που να μπορείς να βάλεις αυτές,τις συλλογές σου. Το σπίτι για σένα,είναι το μέρος όπου θα γυρίσεις μετά από ένα ταξίδι ή τις περιπλανήσεις σου. Όταν είσαι στο σπίτι,θέλεις χώρο για να κινείσαι και απολαμβάνεις κάθε μορφή επικοινωνίας,όπως τηλεόραση,τηλέφωνο και internet.Θεωρείς το τηλέφωνο απολύτως απαραίτητο. Θα έχεις ένα χαρούμενο σπίτι και θέλεις πάντα να έχεις παρέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπάς το σπίτι σου και το περιβάλλον που ζεις είναι πολύ σημαντικό για σένα. Είσαι καλός μάγειρας και θέλεις μεγάλη κουζίνα. Όσο περισσότερο είσαι μέσα στο σπίτι,τόσο το καλύτερο. Η μεγάλη κουζίνα,το οικογενειακό δωμάτιο ή το δωμάτιο του παιδιού,πρέπει όλα να υπάρχουν στο δικό σου σπίτι. Το θέλεις παραδοσιακό και λειτουργικό και να είναι εύχρηστο. Το σπίτι για σένα είναι η ασφάλειά σου. Όταν είσαι στο σπίτι,κάνεις όλες τις δουλειές για τη βελτίωση των εσωτερικών χώρων. Σου αρέσει να μαγειρεύεις και έχεις μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Αισθάνεσαι ασφαλής κι έτσι μπορείς να χαλαρώσεις. Ακόμα καλύτερο για σένα,αν έχει κήπο. Ενδέχεται να έχεις διάφορες συλλογές και δώρα από όλους τους επισκέπτες. Κρατάς οτιδήποτε θεωρείς εσύ πολύτιμο.

ΛΕΩΝ
Έτσι όπως είσαι κι εσύ φανταχτερός,έτσι και το σπίτι σου αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα σου. Σου αρέσουν τα διαμερίσματα και ένα ρετιρέ,θα ήταν ακόμη καλύτερο. Ένα μεγάλο σαλόνι είναι ωραίο,καθώς σου αρέσει να διασκεδάζεις και να καλείς κόσμο στο σπίτι. Έτσι,θέλεις μεγάλες βεράντες και αυλή για μπάρμπεκιου. Απαραίτητος είναι ο χώρος για τα παιχνίδια των παιδιών και μια μεγάλη παιδική χαρά. Όταν είσαι στο σπίτι,είσαι επικεφαλής του νοικοκυριού και δημιουργείς ένα κομψό και άνετο σπίτι. Προσφέρεις υπέροχη φιλοξενία και περιμένεις από τους άλλους να το σέβονται. Είσαι σε θέση,να καθορίσεις τα πιο πρακτικά πράγματα και απολαμβάνεις την ψυχαγωγία. Δείχνεις θάρρος και δύναμη σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σου αρέσει περισσότερο ένα σπίτι στην εξοχή. Θέλεις τα πράγματα να είναι απλά και απολαμβάνεις την καθημερινή συντήρηση του σπιτιού σου. Να έχεις το δικό σου σπίτι είναι το ιδανικό. Είσαι συχνά συλλέκτης και απολαμβάνεις να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού και να είναι όλα σε τάξη. Η υγιεινή ζωή,είναι σημαντική για σένα και προτιμάς να έχεις ένα περιβόλι,όπου θα απολαμβάνεις τα φρούτα και τα λαχανικά σου. Όταν είσαι στο σπίτι,θέλεις να είσαι επικεφαλής του νοικοκυριού και παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλες τις δουλειές,όπως στη διαχείριση των οικονομικών,το μαγείρεμα,τη γενική συντήρηση,την υγιεινή και την κηπουρική. Θέλεις πάντα να κάνεις κάτι και συνήθως μέσα στο σπίτι σου,αισθάνεσαι πιο χαλαρά. Επιδιώκεις περισσότερα χόμπι μέσα στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ
Σου αρέσει ένα σπίτι που απολαμβάνεις να το διακοσμείς και θα αλλάξεις πολλές φορές την εσωτερική διαρρύθμιση. Σου αρέσει το κλασικό ύφος,με πολλές σύγχρονες πινελιές και είναι πάντα αριστοκρατικό. Η βεράντα είναι απαραίτητη για σένα,για να απολαμβάνεις τις συγκεντρώσεις και θέλεις να έχεις καλές σχέσεις με τους γείτονές σου. Είσαι επίσης ιδιαίτερα λάτρης των πολλών καλλιεργούμενων φυτών και των λουλουδιών. Εκτιμάς τον εξωραϊσμό. Σου αρέσει να καλλιεργείς τριανταφυλλιές,γιατί αυτό είναι ένδειξη ομορφιάς και αφοσίωσης. Όταν είσαι στο σπίτι,περνάς το χρόνο σου ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας βιβλία. Έχεις μεράκι στο να δημιουργήσεις ένα χώρο αρμονίας. Είσαι ένας πολύ ευχάριστος οικοδεσπότης,που προσφέρει καλό φαγητό και κρασί,κάνοντας ενδιαφέρουσα συνομιλία. Διατηρείς το σπίτι σου καθαρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προστασία της ιδιωτικής σου ζωής,είναι υψίστης σημασίας για σένα. Έχεις συνήθως πολλές κλειδαριές και χαίρεσαι που έχεις μυστικά καταφύγια στο σπίτι σου. Σπίτια που έχουν έναν κήπο μυστικό,μπορεί επίσης να είναι πολύ ελκυστικά για σένα. Μεγάλες αυλές και απομακρυσμένοι γείτονες,είναι το ιδανικό σου. Το διακοσμείς με στυλ,το οποίο αντανακλά την αισθησιακή σου πλευρά. Είναι ένα ιδιωτικό καταφύγιο για σένα και πάντα το διατηρείς καθαρό. Όταν είσαι στο σπίτι,το κάνεις όπως το θέλεις εσύ. Είσαι προστατευτικός με τα παιδιά και ευγενικός με τους άρρωστους. Σου αρέσει το σπίτι να διατηρείται καθαρό και σε τάξη. Το διακοσμείς με μεράκι και απολαμβάνεις την άνεση. Πολλές φορές γίνεσαι ζηλόφθονων,όσον αφορά την ακίνητη περιουσία των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σου αρέσουν τα μεγάλα σπίτια. Αγαπάς τη φύση και σ’ όλο το σπίτι σου έχεις φυτά. Σου αρέσει η τέχνη και απολαμβάνεις μια αέρινη αίσθηση στο σπίτι σου. Πάντα ψάχνεις για άπλετο χώρο ή για ένα σπίτι που θα βλέπει σ’ ένα βουνό ή ένα λόφο. Το σπίτι,είναι για σένα συχνά μια πρόσκαιρη διακοπή από τις περιπέτειές σου και θέλεις να είναι λειτουργικό. Ως τυχοδιώκτης και ταξιδιώτης,θα έχεις την ευκαιρία να επιδείξεις τα αναμνηστικά και τα τρόπαιά σου. Όταν είσαι στο σπίτι,απολαμβάνεις να δέχεσαι κοινωνικές επισκέψεις. Δε θέλεις τυπικότητα,αλλά αγαπάς τις άτυπες συναντήσεις. Θα μπορούσες να έχεις οπουδήποτε σπίτι ή πολλά σπίτια σε διάφορα μέρη. Μερικοί του ζωδίου σου,μπορεί να είναι μόνιμοι ταξιδιώτες. Δεν είναι ασυνήθιστο για σένα,να περνάς το χρόνο σου ή να ζεις στο εξωτερικό ή να μοιράζεσαι το χρόνο σου μεταξύ,δύο διαφορετικών χωρών. Συνήθως,σχεδιάζεις την επόμενη διαδρομή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συνήθως,είσαι ιδιοκτήτης ακινήτων και θέλεις ένα σπίτι με κύρος. Τίποτα λιγότερο από το καλύτερο,δεν κάνει για σένα. Το θέλεις να είναι απομονωμένο και ανεξάρτητο,γιατί η προστασία της ιδιωτικής σου ζωής είναι απαραίτητη για σένα.Η διακόσμηση και γενικά το στυλ του,κλίνει σε μεγάλο βαθμό στο παραδοσιακό και σου αρέσουν πολύ,τα σκούρα ξύλα και χρώματα. Οι μεγάλοι χώροι διαβίωσης ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σου,ειδικά για τις φιλοξενίες σου και τις επαγγελματικές σου συναντήσεις. Όταν είσαι στο σπίτι,πραγματικά απολαμβάνεις την παροχή για την οικογένεια και δέχεσαι συχνά επισκέψεις από συγγενείς. Σου αρέσει να έχεις μια ρουτίνα και ένα οργανωμένο νοικοκυριό. Θέλεις έπιπλα και σκεύη ποιότητας. Είσαι βασικά σπιτόγατος και χρειάζεσαι το σπίτι,ως ένα ασφαλές καταφύγιο για την προσωπική σου ευχαρίστηση και διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σου αρέσουν τα διαμερίσματα,αλλά δε λες και όχι σ’ ένα σπίτι στην εξοχή. Θέλεις να έχεις εναλλακτικές λύσεις. Συνήθως,δεν είσαι ο ιδιοκτήτης και σε βολεύουν οι εναλλακτικές μορφές ζωής. Σου αρέσει να ζεις μαζί με άλλους και όχι κατ 'ανάγκη,με τα μέλη της οικογένειάς σου. Απολαμβάνεις ένα σύγχρονο ύφος στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Το πιο μοντέρνο,το πιο λαμπρό και η τελευταία τεχνολογία,είναι επίσης σημαντικά για σένα. Όταν είσαι στο σπίτι,ζεις σ’ ένα ευρύχωρο,κομψό διαμέρισμα,γεμάτο με ενδιαφέροντα πράγματα και τρως συνήθως ό, τι πρόχειρο υπάρχει στο ψυγείο σου ή ακόμα κι ένα ασυνήθιστο μενού. Απολαμβάνεις τη φιλοξενία,απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μερικές φορές,παραμελείς το σπίτι σου και δε σε ενδιαφέρει αν είναι μικρό,προχειροφτιαγμένο ή ακατάστατο. Βρίσκεσαι με διάφορους φίλους,που σου δημιουργούν ένα χάος. Αφήνεις πράγματα,από δω κι από κει.

ΙΧΘΥΣ
Το οικιακό περιβάλλον και η ατμόσφαιρα του σπιτιού σου,σου δημιουργούν μεγάλη ανησυχία. Πρέπει να αισθάνεσαι καλά μέσα στο σπίτι σου και να σε καθησυχάζει. Το να είναι κοντά στη θάλασσα,είναι μια πολύ καλή επιλογή ή τουλάχιστον ένα σπίτι με μία πισίνα. Να είναι απομονωμένο και να έχει πίσω αυλή,με σιντριβάνι,λίμνη ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς θα μπορούσε να είναι ένα όνειρο για σένα,που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Απολαμβάνεις τις ανέσεις σου και το ύφος της διακόσμησης του σπιτιού σου,τις αντικατοπτρίζει. Όταν είσαι στο σπίτι,ζεις συχνά σ’ ένα φανταστικό κόσμο και αισθάνεσαι ασφαλής. Δε θέλεις τη ρουτίνα. Είναι πιθανό,να είναι ακατάστατο αν και μπορεί,να έχεις μια ξαφνική ώθηση να μαζέψεις τα πάντα,για να μην υπάρχει ακαταστασία. Αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή,όταν σου έρθει στο μυαλό. Χρειάζεσαι ένα χώρο για την προσωπική σου ζωή. Στο σπίτι σου κυριαρχεί,ο υπέροχος κόσμος της τέχνης,της μουσικής,του σχεδιασμού,του καλού φαγητού και κρασιού.
Η Ζen πρόταση για το σπίτι είναι ένας κώδωνας με τυχερό νόμισμα.Προσελκύστε θετική ενέργεια και τύχη με τους αρμονικούς ήχους του μελωδού με τυχερό νόμισμα.
Νάνσυ Πατμάνογλου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια