Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

χρόνια πολλά Μηνάς - Βικτώρια

ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ (Βικέντιος, Βικέντης, Βικεντία)
ΒΙΚΤΩΡΑΣ (Βίκτωρ, Βίκτορας, Βικτωρία, Βικτορία, Βικτόρια) 
ΔΡΑΚΩΝ (Δράκων, Δράκοντας, Δράκος, Δρακούλης, Δρακούλα,)
ΜΗΝΑΣ (Μηνάς, Μηναίς, Μήνα)
ΜΙΝΟΣ (Μίνος, Μίνως, Μίνα) 
Βικέντιος:
μάρτυρας της Χριστιανικής Εκκλησίας επί Διοκλητιανού. Ικανός, αποφασιστικός, διαθέτει έντονο κριτικό πνεύμα. Εκκεντρικός. Έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Βίκτωρ, Βικτώρια:
στα λατινικά σημαίνει «νίκη». Φαίνονται φιλελεύθεροι, στο βάθος είναι όμως πουριτανοί και συντηρητικοί. Δεν εκδηλώνουν εύκολα τα αισθήματά τους. Αρκετά ρομαντικοί, αγαπούν την τέχνη

Βικτώρια
Το όνομα Βικτώρια προέρχεται από την λατινική λέξη “victory”, δηλαδή νίκη. Στη Ρωμαϊκή μυθολογία, η Βικτώρια ήταν η θεά της νίκης και αντίστοιχα στην ελληνική μυθολογία, η θεά Νίκη προσωποποιούσε τη δόξα του Ελληνικού πολιτισμού! Το όνομά σου λοιπόν σου δίνει όλα τα ερεθίσματα για την καλλιτεχνία, τον πολιτισμό και σε παροτρύνει να αγωνίζεσαι για ένα καλύτερο αύριο! Στην αριθμολογία, το όνομά σου έχει λεξάριθμο 8 και αυτό σημαίνει πως είσαι από τις γυναίκες που θέτεις ως προτεραιότητα της ζωής σου, την εξέλιξη και την πρόοδό σου! Είσαι γυναίκα καριέρας και θέλεις να είσαι ανεξάρτητη και αυτόνομη οικονομικά. Η καριέρα σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και κάνεις μεγάλα όνειρα , τα οποία και αργά αλλά σταθερά θα κάνεις πραγματικότητα.

Βίκτωρας
Το όνομα Βίκτωρ προέρχεται από την λατινική λέξη “victory”, δηλαδή νίκη. Ομολογουμένως είσαι ένας άντρας που θέλει να βγαίνει πάντα σε όλα νικητής. Μπορεί να φαίνεσαι αρκετά παρορμητικός και οξύθυμος, στην πραγματικότητα όμως έχεις πολύ παραδοσιακές ιδέες και δεν θέλεις ποτέ να αδικείς κανέναν. Στην αριθμολογία το όνομά σου έχει λεξάριθμο 8 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας εργασιομανής άνδρας, αφοσιωμένος στην καριέρα σου και στην πρόοδο και την εξέλιξή σου. Προτεραιότητά σου είναι να βάλεις γερά θεμέλια στη ζωή σου, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις αργότερα κάποια όνειρά σου πραγματικότητα. Δίνεις μεγάλη έμφαση στην οικονομική σου αποκατάσταση και προσπαθείς πολύ για να αποκτήσεις αρκετά υπάρχοντα που θα σου εξασφαλίσουν μία άνετη ζωή. Στον ερωτικό τομέα διακρίνεσαι για τον φλογερό ερωτισμό σου! Το σεξ είναι μία από τις πρωταρχικές σου ανάγκες, ωστόσο πολλές φορές αποφεύγεις να το συνδυάζεις με το συναίσθημα.
Μηνάς:
όνομα συνηθισμένο στο Βυζάντιο. Είναι πολύ εργατικός, αλλά συνήθως βιάζεται να κάνει οικογένεια και δυσκολεύεται ν' αντεπεξέλθει. Έχει ανάγκη από μια γυναίκα ήρεμη, που να του συμπαραστέκεται, αλλιώς βρίσκει παρηγοριά έξω από το σπίτι. Είναι καλός και γενναιόδωρος πατέρας.

Μηνάς
Η προέλευση του ονόματός σου ξεκινά από το Βυζάντιο, όπου το «Μηνάς» ήταν αρκετά συνηθισμένο. Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 1, τι σημαίνει αυτό για την προσωπικότητά σου; Είσαι ένας δυναμικός και αποφασιστικός άνδρας, γεμάτος ενέργεια, παρορμητισμό και ακούραστες αντοχές! Σου αρέσει να αναλαμβάνεις δράση, να παίρνεις πρωτοβουλίες και να αφήνεις το προσωπικό σου στίγμα από όπου περάσεις και σταθείς! Πολλές φορές η συμπεριφορά σου γίνεται αρκετά καταπιεστική και απόλυτη, γιατί θέλεις να επιβάλλεσαι στους γύρω σου και να τους κατευθύνεις! Δεν αναγνωρίζεις εύκολα τα λάθη σου και επιμένεις πολύ για να διορθώσεις ότι είναι γύρω σου μπερδεμένο. Είσαι πολύ δραστήριος και ασχολείσαι με πολλά πράγματα παράλληλα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς εκ των πραγμάτων να είσαι συνεπής.

Μίνως:
δυο προϊστορικοί βασιλείς της Κρήτης ονομάζονταν έτσι. Του αρέσει να ξεχωρίζει από τους άλλους κι είναι συχνά ιδιόρρυθμος κι αντικομφορμιστής. Αγαπάει υπερβολικά τις γυναίκες και του είναι αδύνατον να είναι πιστός. Είναι τυχερός, κυρίως στα χρήματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια