Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι Συμμαθητές: Ο σεναριογράφος αποκαλύπτει όλες τις εξελίξεις

Συνέντευξη στο ΜYtv και τη Σοφία Τσίρκα παραχώρησε ο σεναριογράφος της σειράς "Συμμαθητές" του ΑΝΤ1, Γιώργος Φειδάς και μίλησε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις που έρχονται στη σειρά.
Φέτος ανέλαβες να γράψεις τα πρωτότυπα επεισόδια του 2ου κύκλου των Συμμαθητών. Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον ΑΝΤ1; Έμενα με προσέγγισε ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο σκηνοθέτης της σειράς, με τον όποιο είμαστε φίλοι χρόνια. Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος τον οποίο σέβομαι και θαυμάζω. Αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για εμένα για να κάνουμε αυτήν τη δουλειά. Είχα δει και εγώ πέρυσι τους Συμμαθητές, που είναι μια σειρά με πολύ ωραίους χαρακτήρες και ωραίες ερμηνείες. Έτσι, θεώρησα ότι υπάρχει υλικό για καινούργιες ιστορίες, με βάση τους υπάρχοντες χαρακτήρες.
Σκοπεύεις να αλλάξεις τις ζωές των ηρώων; 
Ναι, γιατί με το φινάλε της περσινής σεζόν ουσιαστικά δίνονται απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις. Στον 2ο κύκλο, βλέπουμε τους χαρακτήρες στην επομένη μέρα. Έχουν βρει τον πραγματικό έρωτα.
Ο Ανδρέας και η Μαρινέλα συγκατοικούν, μένουν πια στο ίδιο σπίτι και ο απαγορευμένος έρωτάς τους, που πλέον έχει επισημοποιηθεί, έρχεται να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα.
Ο Ανδρέας προσπαθεί να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του ως οικογενειάρχης, απέναντι στη Μαριλένα, αλλά και στον γιο του, τον Άρη, ενώ ο Παύλος μένει στο σπίτι για να μεγαλώσει το παιδί που έχει με την Τατιάνα, καθώς εκείνη δουλεύει.
Θα δούμε ανατροπές στον καινούργιο κύκλο, καινούργιες ιστορίες; Ναι, και ανατροπές και νέες ιστορίες.
Ο Φρίντομ είναι ένας χαρακτήρας που πάντα ήταν ελεύθερος και τώρα πρέπει να μπει σε μία σχέση και να παίξει τον ρόλο του συζύγου.
Η Βάλια αρχίζει να μεγαλώνει ένα παιδί ουσιαστικά μόνη της, έχοντας αποφασίσει να χωρίσει με τον Φρίντομ.
Η Τατιάνα είναι παντρεμένη με τον άντρα που ονειρευόταν από το σχολείο, όμως η καθημερινότητα του γάμου έχει αλλά θέματα, που πρέπει να αντιμετωπίσουν ως ζευγάρι. Μπαίνει η ρουτίνα ανάμεσά τους.
Στα επόμενα επεισόδια βλέπουμε ότι η Τατιάνα είναι μια γυναίκα που είναι δύσκολο να είναι ευτυχισμένη με αυτό το οποίο έχει και πάντα ψάχνει το κάτι παραπάνω.
Η Τατιάνα ξαναβρίσκεται με τον Αριστείδη και αρχίζει να σκέφτεται όλα τα πράγματα που της λείπουναπό τότε που ήταν μαζί του τώρα που είναι μαζί με τον Παύλο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια