Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι αποκαλύπτει το χρώμα των νυχιών σου

Τι χρώμα προτιμάς να βάφεις τα νύχια σου;
Δες τι αποκαλύπτει το χρώμα για σένα!

Κίτρινο
Η fun: Το κόκκινο το θεωρείς βαρετό, το μαύρο μουντό και το γκρι ξεπερασμένο. Όχι μόνο δεν φοβάσαι να τραβήξεις την προσοχή, το επιδιώκεις κιόλας (το κίτρινο είναι το χρώμα που αναγνωρίζει πρώτο ο ανθρώπινος εγκέφαλος, λένε οι επιστήμονες). Το κίτρινο χρώμα αυτό καθ’αυτό συμβολίζει τη γνώση, τη ελπίδα, την ευτυχία και τη χαρά.

Κόκκινο
Η σίγουρη για τον εαυτό της: Δεν υπάρχει καμία πιο flirty απόχρωση από το κόκκινο και τίποτα πιο σέξι από ένα little black dress φορεμένο με κόκκινα νύχια και ασημί κοσμήματα. Το κόκκινο χρώμα από μόνο του συμβολίζει το πάθος, τον ερωτισμό, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την ανεξαρτησία.

Πορτοκαλί
Η εξωστρεφής: Είσαι η ψυχή της παρέας. Είσαι κοινωνική, φιλική και απολαμβάνεις την καλή παρέα. Είσαι αισιόδοξη, αν και πολλές φορές αναποφάσιστη. Το πορτοκαλί χρώμα εμπνέει δημιουργικότητα, ηρεμία και ενεργητικότητα.

Ροζ
Η ρομαντική: Πιστεύεις στον έρωτα και την αγάπη. Είσαι καλοπροαίρετη και δένεσαι με φίλους και οικογένεια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ροζ φέρνει ηρεμία, χαλαρότητα αλλά και συναισθηματική αστάθεια.

Λευκό
Η ανεξάρτητη: Ψάχνεις την τελειότητα και την αρμονία. Δεν στέκεσαι τόσο στο παρελθόν – προγραμματίζεις τη ζωή σύμφωνα με το μέλλον και τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Είσαι ρεαλίστρια αλλά και προοδευτική.

Μαύρο
Η δυναμική: Είσαι δυναμική, ανεξάρτητη και αποφασιστική. Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο – έτσι μπορείς να νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το μαύρο σαν χρώμα συμβολίζει το μυστήριο, το άγνωστο, την δύναμη, τον έλεγχο, τη σοβαρότητα..

Μπλε
Η αξιόπιστη: Απεχθάνεσαι τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είσαι άτομο εμπιστοσύνης, εμπνέεις οικειότητα και υπευθυνότητα. Το μπλε έχει αποδεδειγμένα χαλαρωτικές ιδιότητες – είναι το ιδανικό για την καταπολέμηση του άγχους.

Πράσινο
Η δημιουργική: Το πράσινο επικαλείται εικόνες ενεργητικότητας, δημιουργίας, φροντίδας και αφοσίωσης. Οι φίλες σου σε ακούνε και εμπιστεύονται τις συμβουλές σου. Γενικά οι αποχρώσεις του πράσινου χαλαρώνουν, διώχνουν το στρες, ευνοούν την ισορροπία και τη σταθερότητα.

Μωβ
Η πνευματική: Τα μoβ νύχια είναι για εκείνες που εκτιμούν την πολυτέλεια, την εμπειρία και την ακεραιότητα. Διαθέτεις υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, είσαι ανοιχτόμυαλη και ευαίσθητη. Το μoβ είναι το ιδανικό για περισυλλογή και διαλογισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια