Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι πόροι στην ανδρική επιδερμίδα

Μάθε τα μικρά μυστικά, που θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά στο πρόσωπό σου.
Ξεφλούδισμα της Επιδερμίδας
Πολλές φορές συσσωρεύονται νεκρά κύτταρα στην ανώτερη στιβάδα του δέρματος, με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπό και οι πόροι να φράζουν.
Λύση: Η Σωστή Ενυδάτωση
Χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα με υαλουρονικό οξύ και ουρία μετά από ένα ζεστό ντους. Επίσης, μην παραλείπεις να πίνεις άφθονο νερό, δηλαδή τουλάχιστον 6 ποτήρια καθημερινά.

Χαλάρωση
Το πρόβλημα συνήθως σχετίζεται με την ηλικία, τον τρόπο ζωής και τη χρόνια έκθεση στον ήλιο. Τι συμβαίνει ακριβώς; Το κολλαγόνο του δέρματος αποσυντίθεται ανοίγοντας το δρόμο στη χαλάρωση των ιστών και των μυών του προσώπου.
Λύση: Ενίσχυσε την Προστασία σου
Η ρετινόλη, το διάσημο παράγωγο της βιταμίνης Α, είναι η δραστική ουσία που μπορεί να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Η θεραπεία είναι μη επεμβατική.

Διεύρυνση των Πόρων
Οι πόροι της επιδερμίδας σου έχουν την τάση να διευρύνονται, καθώς ο ρυθμός ανανέωσης των κυττάρων και της παραγωγής του κολλαγόνου επιβραδύνεται. Λύση: Απολέπιση Τώρα
Κάνε απολέπιση τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα, για να απομακρύνεις τα επιφανειακά, νεκρά κύτταρα. Μια θεραπεία για τους πόρους είναι η μικροδερμοαπόξεση αλλά και το fractional laser.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια