Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πιπεράδα

.
Υλικά:
2 κουταλιές λάδι
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κόκκινη....

πιπεριά σε ροδέλες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
6 αυγά
1 κουταλάκι ρίγανη
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδύ τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και σιγοψήνουμε για 10 λεπτά.
Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε για 2 λεπτά.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ρίγανη και αλατοπίπτερο και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε την πιπεράδα μας να ψηθεί καλά.
Αν θέλουμε, τη βάζουμε για 5 λεπτά στο γκριλ, να ροδίσει η επιφάνεια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια