Υλικά:
2 κουταλιές λάδι
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 κόκκινη....
πιπεριά σε ροδέλες
1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
4 ντομάτες ψιλοκομμένες
6 αυγά
1 κουταλάκι ρίγανη
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το λάδι σε φαρδύ τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και σιγοψήνουμε για 10 λεπτά.
Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε για 2 λεπτά.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ρίγανη και αλατοπίπτερο και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε την πιπεράδα μας να ψηθεί καλά.
Αν θέλουμε, τη βάζουμε για 5 λεπτά στο γκριλ, να ροδίσει η επιφάνεια.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
- _ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
0 Σχόλια