Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πόσο κρατάει η ευτυχία ενός γάμου για κάθε ζώδιο

Τι συνιστά την ευτυχία στο γάμο;
H ευτυχία είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση.
Όσο πιο καλυμμένος συναισθηματικά από τον εαυτό σου ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας, τόσο πιο συνειδητοποιημένος είσαι και σε ό, τι αφορά την επιλογή του συντρόφου. Το Άλφα και Ωμέγα είναι η επιλογή του συντρόφου.
 Και αυτό γίνεται με ένα και μόνο κριτήριο, την ανάγκη να υπάρχει ένας καθρέφτης απέναντί μας, μέσω του οποίου να μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας.
Όσο περισσότερο έχει δουλέψει το άτομο με τον εαυτό του, τόσο λιγότερο ανώδυνη θα είναι αυτή η διαδικασία, που κάποτε κρατούσε μια ολόκληρη ζωή.
 Στην εποχή αυτή των μεγάλων ανατροπών, κάτι τέτοιο κρίνεται πολύ δύσκολο.
Γι’ αυτό, όλο και περισσότερα ζευγάρια, στις επόμενες δεκαετίες, θα επιλέγουν τη συμβίωση, χωρίς υπογραφές και μεγάλες υποσχέσεις. Παρότι οι απαιτήσεις και ιδιαίτερα από την πλευρά της γυναίκας έχουν αλλάξει, παρότι όλα πια είναι πολύ πιο ελεύθερα, μέσα από τα κοινωνικά πρέπει που αρχίζουν να καταρρέουν.

Τι καθορίζει αστρολογικά αν θα κρατήσει ο γάμος σας;
Πάντα, και ειδικά για τις γυναίκες, ο γάμος θα αποτελεί σκοπό ζωής και ισχυρό σημείο αναφοράς σε ό, τι αφορά την αναγνώριση του εαυτού τους.
Πόσο μπορεί να κρατήσει ένας επιτυχημένος γάμος;
Η απάντηση, σίγουρα, δε θα μπορούσε να δοθεί απλά και μόνο μέσα από το ζώδιο του ατόμου.
Ο έβδομο οίκος, οι όψεις του Ήλιου και της Σελήνης, η θέση της Αφροδίτης, η σταθερότητα του ίδιου του ατόμου μέσα από τα στοιχεία του χάρτη του είναι αυτά που θα καθορίσουν τη μακροβιότητα της σχέσης. 
Και το ζώδιο όμως θα παίξει ρόλο.
Μπορεί όχι τον πιο σημαντικό, αλλά μας δίνει όμως κάποιες πληροφορίες, όσον αφορά τη δυνατότητα, αλλά και την ανάγκη του ατόμου να τηρήσει το συμβόλαιο του γάμου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια