Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αριθμός Πρόκλησης: Δείχνει τι πρέπει να προσέξεις

Ο αριθμός Πρόκλησης βγαίνει από την ημερομηνία γέννησης του ατόμου με τον εξής τρόπο.
  1. Αφαιρούμε από τον μήνα της γέννησης την ημέρα της γέννησης και κρατάμε αυτόν τον αριθμό.
  2. Αφαιρούμε από τον μήνα της γέννησης τον αριθμό του έτους της γέννησης, έχοντας έτσι έναν δεύτερο αριθμό.
  3. Αφαιρούμε αυτούς τους δύο αριθμούς και έτσι καταλήγουμε στον αριθμό της Πρόκλησης. 
Ένα παράδειγμα:

Αν κάποιος έχει γεννηθεί στις 26. 3. 1975 τότε έχουμε:
  1. 26 - 3 = 23, 2+3 = 5
  2. 1975 - 3 = 1972, 1+9+7+2 = 19, 1+9 = 10, 1+0 = 1
  3. 5 - 1= 4
άρα ο αριθμός της Πρόκλησης του ατόμου είναι ο αριθμός 4

Ο αριθμός της Πρόκλησης δείχνει τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στη ζωή μας και τα θέματα που θα μας απασχολήσουν. Στην ουσία δείχνει τον γενικό τόνο, τη θεματολογία θα μπορούσαμε να πούμε, των παραγόντων που θα δημιουργήσουν εμπόδια στη ζωή μας ή αλλιώς τις προκλήσεις που θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε και να υπερβούμε για να εξελιχθούμε ως άνθρωποι. Γενικά ο αριθμός της Πρόκλησης μας δείχνει το αρνητικό δυναμικό του ατόμου. Στους αριθμούς της Πρόκλησης λαμβάνουμε υπόψη μας και τον αριθμό μηδέν.
Αριθμός Πρόκλησης 1 
Το άτομο πρέπει να αντιμετωπίσει τον εαυτό του και την πρόκληση της πρωτοβουλίας. Συνήθως μιλάμε για ένα άτομο που από νεαρή ηλικία έχει συνηθίσει να ικανοποιεί τους άλλους και να πάει με τα νερά τους για να κερδίσει την αποδοχή. Αυτό, καθώς το άτομο μεγαλώνει, δημιουργεί προβλήματα γιατί το άτομο ή παραμένει αδρανές χωρίς δυναμικότητα ή οι κινήσεις που κάνει και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα και επιτυχίες. 

Αριθμός Πρόκλησης 2
Το άτομο πρέπει να αντιμετωπίσει τον φόβο της απόρριψης. Από νεαρή ηλικία το άτομο είναι κλειστό και ντροπαλό και δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους. Μεγαλώνοντας το άτομο αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τρόπο που δίνεται στις σχέσεις του και μπορεί να κρατάει πολλά μυστικά που είναι βάρος για το ίδιο το άτομο. Θα πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα θέματα υγείας.

Αριθμός Πρόκλησης 3
Το άτομο πρέπει να μάθει λειτουργεί περισσότερο κοινωνικά και να εκφράζεται μέσα από τον λόγο του. Από μικρή ηλικία το άτομο έχει νοιώσει ότι δεν περνάει ο λόγος του και έχει καταφύγει στην τέχνη και στην καλλιτεχνική εκδήλωση. Δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν προβλήματα στην εκφορά του λόγου ή αυξομειώσεις στο βάρος του. Πρέπει να μάθει να μην πνίγεται μέσα σε μια κουταλιά νερό.

Αριθμός Πρόκλησης 4
Το άτομο πρέπει να μάθει να δίνει έμφαση σε λεπτομέρειες και γενικότερα να μην τεμπελιάζει και βαριέται. Η τριβή του ατόμου με θέματα εργασίας από μικρή ηλικία θα το κάνουν να είναι περισσότερο επίμονο αλλά και υπομονετικό στις δυσκολίες τις ζωής αλλά και στην επίτευξη των στόχων του. Οι άνθρωποι με αριθμό πρόκλησης 4  είναι καλό να προσέχουν την υπερβολική απραξία.
  Αριθμός Πρόκλησης 5
Το άτομο πρέπει να μάθει να είναι περισσότερο εγκρατές και να μην αφήνει τις ευκαιρίες να περνάνε ανεκμετάλλευτες. Έχει μάθει από νωρίς στη ζωή του τα πράγματα να έρχονται εύκολα και σε μεγάλες ποσότητες και αυτό έχει χαλαρώσει τις αξίες και την ηθική του ατόμου, το οποίο άγεται και φέρεται από τις επιθυμίες της σάρκας. Προσοχή λοιπόν σε εθισμούς σε ναρκωτικά, ποτό ή ακόμη και τζόγο.

Αριθμός Πρόκλησης 6
Το άτομο είναι από την αρχή της ζωής του απογοητευμένο και θεωρεί ότι οι άλλοι δεν του δίνουν την πρέπουσα σημασία. Έχει την τάση να μην κινείται διπλωματικά και να κρατάει μια συμπεριφορά εγωιστική και στην ουσία ανισόρροπη. Θα πρέπει να μάθει να ελέγχει τις ανάγκες του και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Αριθμός Πρόκλησης 7
Το άτομο έχει πρόβλημα στην επαφή του με τους άλλους και στο μοίρασμα. Από μικρό μπορεί να έχει τάσεις απομόνωσης και μοναξιάς οι οποίες ίσως να μην φανούν από την αρχή γιατί τις υπεραναπληρώνει με μελέτη και στροφή προς τα μέσα. Πρέπει να μάθει να εκφράζει τα συναισθήματά του και να καλλιεργήσει πίστη και αυτοπεποίθηση. Να μην κλείνεται και να κάνει επαφές πιο ανοιχτά χωρίς επιφυλάξεις.

Αριθμός Πρόκλησης 8
Το άτομο έχει προσκοληθεί στα υλικά αγαθά και θεωρεί ότι αυτά θα του δώσουν την ασφάλεια και την ελευθερία που χρειάζεται. Θα πρέπει να μάθει ότι το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία και ότι αν οι υλικές υποθέσεις το ενδιαφέρουν θα πρέπει να ασχοληθεί με την διαχείριση της ύλης μέσα από σωστή επιχειρηματική δράση.

Αριθμός Πρόκλησης 0
Ο αριθμός μηδέν δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως εμπόδιο. Αντιθέτως δηλώνει ότι το άτομο θα πρέπει να είναι προσεκτικό με πολλά θέματα. Μέσα στο μηδέν κρύβονται όλοι οι αριθμοί. Το άτομο θα πρέπει να προσπαθεί να ενεργεί με βάση τις δικές τους προτιμήσεις και να μην βρίσκει δικαιολογίες για την ανάπτυξή του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια