Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Νοεμβρίου 2015

Δυναμικά θα ξεκινήσει ο Νοέμβριος.
Οι δύσκολες καταστάσεις του Οκτωβρίου θα βρουν την επίλυση τους…στις πρώτες ημέρες… που οι όψεις της Αφροδίτης με τον Δία βοηθούν στο ξεκαθάρισμα ερωτικών υποθέσεων, που ίσως και να έχουν χρόνια ακινησίας....:

Κριός: Πολλές οι ευχάριστες στιγμές που θα βιώσετε από τις αρχές του Νοεμβρίου. Έχετε παλέψει για να κατακτήσετε τους στόχους σας, και σίγουρα τώρα θα το απολαύσετε. Πολλά από τα εμπόδια – λάθος άνθρωπο – προβληματικές καταστάσεις… δίνουν πια την θέση τους στην εξέλιξη υποθέσεων που είχαν μείνει παγιωμένες,Τυχερή ημερομηνία: 10 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Καρκίνος

Ταύρος: Περάστε όσο χρόνο πραγματικά χρειάζεστε μακριά από τον άνθρωπο που σας προβληματίζει…πια! Οι μέρες μέχρι τις 14/11 υποστηρίζονται σε όλο το εύρος τους από την αεικίνητη Αφροδίτη, που σηματοδοτείτε μια νέα εποχή για όλους του Ταύρους που θέλουν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την ζωή τους.Τυχερή ημερομηνία: 05 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Κριός

Δίδυμοι: Μην είστε κάθετοι σε όσα σας προτείνει το ταίρι σας. Πολλά φυσικά και αυτά που έχετε ακούσει το τελευταίο διάστημα και σας έχουν πικράνει. Μια προσοχή παραπάνω στις συνεννοήσεις τις υπόγειες γύρω από την νέα σελήνη. Οι πιθανότητες για να βγουν στην επιφάνεια τα ένοχα μυστικά σας, είναι πολλές.
Τυχερή ημερομηνία: 02 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Τοξότης

Καρκίνος: Επιτρέψτε σε νέο κόσμο να μπει στην ζωή σας και να κάνει την όποια προσπάθεια του για να σας κατακτήσει. Όσοι είναι μόνοι, ή βιώνουν άσχημο χωρισμό ή μόνιμη αναταραχή…θα βρεθούν προ ευχάριστων και λυτρωτικών αποκαλύψεων από παρελθοντικό τους έρωτα…που ξαναέρχεται με διάθεση επανένωσης. Πολλά θα νέα γεγονότα του Νοεμβρίου…που καλείστε να ισορροπήσετε.
Τυχερή ημερομηνία: 09 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Ιχθείς

Λέων: Επιδιώξτε πριν λήξει ο μήνας του Οκτωβρίου να λύστε αυτά που σας ενοχλούν μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες μέσα σε ένα υδάτινο ζώδιο, δεν δίνουν εύκολες λύσεις. Αν τελικά δεν μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή…τότε αφήστε τα πάντα για την εποχή του Τοξότη, που τα αστρολογικά είναι πιο συμβατά μεταξύ σας.
Τυχερή ημερομηνία: 11 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Αιγόκερως

Ζυγός: Δείξτε αποφασιστικότητα και μην φοβάστε. Όλα όσα έχουν μείνει στάσιμα μετά τις 28/10, θα βρουν τους καλύτερους τρόπους για να επιλυθούν. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέσεις- γάμυς, που δεν μένουν πια ευχαριστημένοι, θα προχωρήσουν σε ξεκαθαρίσματα μέχρι την νέα σελήνη…ίσως και σε χωρισμό.
Τυχερή ημερομηνία: 04 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Σκορπιός

Σκορπιός: Αργά η γρήγορα θα βγείτε νικητές. Είσαστε μέσα στον ζωδιακό σας μήνα, άρα σίγουρα είστε και αυτοί που αποφασίζετε. Οι Σκορπιοί που ακόμα περιμένουν κάτι από το παρελθόν τους, να αναβιώσει, γύρω στις 12-14/11, πιθανόν αν δηλώσει επικοινωνία ή τυχαία συνάντηση. Για τους ελεύθερους τα πράματα θα είναι σε καλύτερη μοίρα, καθώς άπειρες θα είναι οι ερωτικές προκλήσεις…ι
Τυχερή ημερομηνία: 02 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Λέων

Τοξότης: Η εποχή επιτάσσει οργάνωση και χαμηλούς τόνους. Πολλές οι ερωτικές εκκρεμότητες και ο κόσμος …που θα σας ζητήσουν από τις 2-3 Νοεμβρίου και ύστερα την δική σας συμβολή. Αυτοί που είναι σε σοβαρή – μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να απορρίψουν τους πειρασμούς…καθώς ο Κρόνος στις συγκεκριμένες μοίρες, δεν βοηθάει και πολύ στις υπόγειες επικοινωνίες.
Τυχερή ημερομηνία: 06 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Ζυγός

Αιγόκερως: Διατηρήστε την γήινη ψυχραιμία σας σε οτιδήποτε και αν συμβεί. Πολλά τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα που σας επηρεάζουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι μετριότητες στην ερωτική ζωή θα εξαλειφθούν και οι σχέσεις που παραπαίουν, θα οδηγηθούν σε ένα λυτρωτικό τέλος, με πρωταγωνιστή εσάς.
Τυχερή ημερομηνία: 14 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Παρθένος

Υδροχόος: Είσαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από αυτά που καταφέρατε να κερδίσετε στην ερωτική σας ζωή. Οι μέρες από τις 4-5/11 και ύστερα, θα σας φέρουν πιο κοντά σε ημιτελείς υποθέσεις του παρελθόντος, που ίσως να θελήσετε να τους ρίξετε ακόμα ματιά. Επίσης, οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα αυξηθούν, και οι ελεύθεροι θα έχουν τις ευκαιρίες τους…για κάτι νέο!
Τυχερή ημερομηνία: 03 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Ταύρος

Ιχθείς: Με δυσκολίες ξεκινάει ο μήνας του Σκορπιού, για όλα τα Ψάρια. Οι μέρες θα καλυτερέψουν από τις 29/11 και μετά, που ο Άρης θα κάνει πιο δημιουργικές όψεις πάνω σας. Οι δεσμευμένοι ας μην υπερβάλουν σε δράσεις, μέχρι να πεισθούν για τα αληθινά συναισθήματα τους ταιριού τους…και οι ελεύθεροι ας δώσουν λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό τους, πριν εμπλακούν σοβαρά με κάτι καινούργιο.
Τυχερή ημερομηνία: 07 Νοεμβρίου
Εύνοια σε: Σκορπιός
Προβλέψεις για τον Νοέμβριο 2015, για όλα τα ζώδια! Από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη!
Κριός:
Επαγγελματικά -Καριέρα
Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Αποφύγετε ωστόσο να δανείσετε χρήματα. Ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας αρέσουν, για να μπορέσετε να είσαστε πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί, αφού βρίσκεστε σε μια φάση που θέλετε σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, γιατί αν εξαντληθείτε τώρα δεν θα καταφέρετε τίποτα από όλα αυτά που θέλετε. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας.
Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αυξήσετε το εισόδημα σας, πρέπει όμως να είστε απόλυτα ξεκάθαροι ως προς το τι θέλετε στη ζωή σας. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας, αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα που θα σας έρθουν και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλέξετε σε συνεργασίες με συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Τα άστρα και η Πανσέληνος στις 26/11 θα σας γεμίσουν με πίεση! Τα άστρα προβλέπουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας, ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας εκφράσει την δυσαρέσκεια του ανοιχτά. Γι αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Αποφύγετε επίσης την ανάμειξη τρίτων προσώπων στην σχέση σας, γιατί δεν θα λειτουργήσουν θετικά. Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο ο σύντροφός σας να ταλαιπωρείτε από έντονα προβλήματα στον εργασιακό ή οικονομικό τομέα. Συμπαρασταθείτε του γιατί θα είναι κάτι που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας περιβάλλον. Αν δεν κινηθείτε όμως διακριτικά κινδυνεύετε να γίνετε στόχος σχολίων από συναδέλφους.Ευνοούνται συζητήσεις και νέες γνωριμίες που θα δώσουν έμφαση σε ερωτισμό και ρομαντισμό. Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των ερωτικών σας συντρόφων και να μην εμπιστεύεστε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζετε, γιατί μπορεί να εκτεθείτε.

Ταύρος
Επαγγελματικά -Καριέρα
Το μήνα Νοέμβριο, αγαπητοί μου Ταύροι, επικεντρωθείτε στους στόχους σας, κινηθείτε μεθοδικά και μείνετε συγκεντρωμένοι προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες σε ζητήματα που αφορούν κοντινό επαγγελματικό περίγυρο με συναδέλφους και συνεργάτες. Έχετε μια επικριτική στάση απέναντι στα πράγματα και η γκρίνια σας δεν υποφέρεται! Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτή την περίοδο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις από το τίποτε. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και ελέγξτε καλά πριν να υπογράψετε δεσμευτικές συμφωνίες με τράπεζες. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις ευνοούνται αυτήν την περίοδο, αυξάνονται οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό τομέα, και θα αναγκαστείτε να εργάζεστε παραπάνω ώρες για να μπορέσετε να διευθετήσετε σωστά τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.
Ένα ελπιδοφόρο και δυνατό πλανητικό σκηνικό θα προωθήσει σημαντικά τον οικονομικό σας τομέα έως κατά τη διάρκεια του μήνα. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις ή δουλειές που θα σας παρουσιάσουν πολύ καλή πορεία.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Παλιές και νέες σχέσεις με μπερδεμένα συναισθήματα ανακατεύονται όλα μαζί στην ερωτική σας ζωή και σας κάνουν να αμφιταλαντεύεστε και να αντιδράτε σπασμωδικά και παρορμητικά. Αποφύγετε εντάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους με τον αγαπημένο σας!
Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας και να σας επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλετε. Τα προβλήματα εστιάζονται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις με το ταίρι σας και δεν έχουν να κάνουν με τα οικογενειακά σας ή με τις επιρροές από το άμεσο περιβάλλον.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Σας περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις που δεν θα έχουν διάρκεια. Αποφύγετε παρεμβάσεις και σχόλια τρίτων, που ενδεχομένως να επηρεάσουν τη σχέση σας, δημιουργώντας προβλήματα άνευ ουσίας.

Δίδυμοι
Επαγγελματικά -Καριέρα
Το μήνα Νοέμβριο θα παρουσιαστεί ιδιαίτερη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα! Στο διάστημα αυτό μπορεί να κερδίσετε κάποιο οικονομικό όφελος που σχετίζετε με κάποιο από τα επαγγελματικά ταξίδια σας. Είναι επίσης το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να δείξετε την πραγματική αξία σας και θα βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη. Κάποια σχέση γάμου, επιχειρηματική συνεργασία ή συνεταιρισμός θα σας φέρει σημαντικότατα οικονομικά οφέλη! Αυτόν τον μήνα μερικοί από εσάς μπορεί να θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές, ώστε να υλοποιήσετε επιτέλους τους πολυπόθητους στόχους σας. Κάποιο ξαφνικό ταξίδι θα ανοίξει τους δρόμους για σημαντικά οικονομικά οφέλη σε μελλοντική στάδιο. Αποφύγετε παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και προσέξτε τις κινήσεις σας. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, εκφράστε τη γνώμη σας, δείξτε δυναμισμό και κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν στο άμεσο μέλλον. Ένας νέος κύκλος ανοίγει, με αλλαγές που θα φέρουν την εκπλήρωση των στόχων σας. Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και οι κοινωνικές σας επαφές ευχάριστες. Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε γερές βάσεις.
Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν ωστόσο σκαμπανεβάσματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να μπλέξετε συνεργασίες με φιλικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Το μήνα Νοέμβριο θα παρουσιαστεί ιδιαίτερη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα! Στο διάστημα αυτό μπορεί να κερδίσετε κάποιο οικονομικό όφελος που σχετίζετε με κάποιο από τα επαγγελματικά ταξίδια σας. Είναι επίσης το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να δείξετε την πραγματική αξία σας και θα βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη. Κάποια σχέση γάμου, επιχειρηματική συνεργασία ή συνεταιρισμός θα σας φέρει σημαντικότατα οικονομικά οφέλη! Αυτόν τον μήνα μερικοί από εσάς μπορεί να θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές, ώστε να υλοποιήσετε επιτέλους τους πολυπόθητους στόχους σας. Κάποιο ξαφνικό ταξίδι θα ανοίξει τους δρόμους για σημαντικά οικονομικά οφέλη σε μελλοντική στάδιο. Αποφύγετε παρεξηγήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και προσέξτε τις κινήσεις σας. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, εκφράστε τη γνώμη σας, δείξτε δυναμισμό και κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν στο άμεσο μέλλον. Ένας νέος κύκλος ανοίγει, με αλλαγές που θα φέρουν την εκπλήρωση των στόχων σας. Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και οι κοινωνικές σας επαφές ευχάριστες. Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε γερές βάσεις. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν ωστόσο σκαμπανεβάσματα. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να μπλέξετε συνεργασίες με φιλικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας.

Καρκίνος
Επαγγελματικά -Καριέρα
Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο με την Πανσέληνο στις 26/11. Ο εκνευρισμός σας δεν έχει τα όριά του... Κρατήστε κάποια απόσταση απέναντι στους συνεργάτες σας και μην ανοίγεστε εύκολα, γιατί θα αντιμετωπίσετε περίεργες καταστάσεις και καλό θα ήταν να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Έχετε κάνει μέχρι τώρα μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε πρέπει να δουλέψετε ακόμη περισσότερο για να φτάσετε στο σημείο που θέλετε. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μηνός μπαίνουν σε μια σειρά και η τακτοποίηση τους θα σας γεμίσει με αισιοδοξία. Δημιουργήστε νέες φιλίες και κάνετε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές. Ίσως καταφέρετε μια προαγωγή ή αύξηση. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν είναι ιδιαίτερα σημαντικές, αν καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε σωστά.
Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να μην ξοδεύετε αλόγιστα, διότι έκτακτες δαπάνες θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό. Αν χειριστείτε τους οικονομικούς σας πόρους με σύνεση και πειθαρχία δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα προβλήματα. Μετά το πέρασμα της Πανσελήνου του μήνα τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα με κοινωνικές εμφανίσεις και ψυχαγωγία που θα αναπτερώσει το ηθικό σας.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Το πλανητικό σύστημα σκηνοθετεί αναπάντεχα γεγονότα με την Πανσέληνο, στις 26 του μήνα. Πολλά τρίτα πρόσωπα θα βάλουν φωτιά στις προσωπικές σας σχέσεις μέσα από εντάσεις, αλλά εσείς θα επικρατήσετε, αν χειριστείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις με σύνεση και ρεαλισμό. Μόνο που θα πρέπει στο τέλος να καταμετρήσετε τις απώλειες και να αποχαιρετήσετε πρόσωπα από την ζωή σας που αποτελούσαν τα αγκάθια στις σχέσεις σας. Οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας ορισμένα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο, αν και αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις με τα παιδιά σας, θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να καταλάβετε πως δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και αυστηροί. Η σχέση με το σύντροφο σας θα γίνει πιο ευχάριστη προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου καθώς οι πλανητικές διελεύσεις θα σας χαρίσουν χαρούμενες κοινωνικές συναναστροφές και όμορφες ερωτικές στιγμές.
Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας συνεπάρει! Πολύ πιθανό να απομονωθείτε μαζί του και να χαρείτε την ερωτική έξαψη... Θα έχετε την απόλυτη ψυχική επαφή, και θα μιλήσετε μαζί του για πράγματα τα οποία δεν έχετε εξωτερικεύσει σε κανέναν έως τώρα. Προσέξτε μόνο μη βαρεθείτε γρήγορα. Η Νέα Σελήνη θα κάνει πολλούς από εσάς να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον, προχωρώντας σε ένα γάμο ή σε μόνιμη διαβίωση.

Λέων
Επαγγελματικά -Καριέρα
Με το ξεκίνημα του μήνα τα άστρα και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό ενδεχομένως να σας πιέσει και να προκύψουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Αν κάποιες επαγγελματικές σχέσεις σας αντιμετωπίζουν δυσκολίες, από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό προς όφελος σας. Χρειάζεται προσοχή στις δραστηριότητες σας, εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να επηρεάσουν έντονα τη διάθεση και την υγεία σας. Η καριέρα σας θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο, με μια δημιουργικότητα που θα σας ανοίξει νέους δρόμους. Αποφύγετε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό σκηνικό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία, το σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω.
Χαλαρώστε με λίγη ψυχαγωγία, διότι τα πράγματα είναι σε καλό δρόμο και τα οικονομικά πολλών ενδέχεται να γνωρίσουν μια θετική αλλαγή. Αλλάξετε την καθημερινότητα σας και ρίξτε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχετε πέσει πολύ ψυχολογικά. Τολμήστε νέα ξεκινήματα με την υποστήριξη ατόμων με επιρροή!
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα θα φέρει περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφος σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του, γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.
Εσείς που είσαστε μόνοι θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και πιο σταθερά στην ζωή σας. Προσέξτε μόνο μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και πληγωθείτε αργότερα. Αφήστε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα, να γνωριστείτε καλύτερα και μετά αποφασίζετε για την πορεία που θα ακολουθήσετε. Στο δρόμο σας όμως μπορεί να βρεθούν και παλιές αγάπες, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πιο μονοπάτι θα θέλατε ή θα ήταν καλύτερα για σας να ακολουθήσετε. Σκεφτείτε καλά κάθε εκδοχή και ενδεχόμενο και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Παρθένος
Επαγγελματικά -Καριέρα
Θετικές εξελίξεις προβλέπουν τα άστρα για την καριέρα σας, όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Αναβάλλετε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα θέλετε να κάνετε, γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσεις για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε.
Στις αρχές Νοεμβρίου ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Θετικές εξελίξεις προβλέπονται ωστόσο από εργασίες όπου έχετε ρίξει το βάρος σας το τελευταίο καιρό. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε στο εξής στην στήριξη τους. Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση και μην κάνετε καταχρήσεις για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε. Προς το τέλος του μήνα πάρτε αποφάσεις! Συγκροτήστε ένα πλάνο για να κινηθείτε μεθοδικά και να μετριάστε το άγχος σας.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Η ακτινοβολία σας θα είναι αισθητή κατά τον μήνα Νοέμβριο, προσελκύοντας πολλούς επίδοξους εραστές. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσετε σε κάτι νέο, πέρα από παθιασμένες αλλά επιπόλαιες υποσχέσεις. Το μυαλό σας φαίνεται να είναι κολλημένο στα παλιά και να αναπολείτε σχέσεις και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας ας μην απορρίπτουν αβασάνιστα την κάθε νέα γνωριμία που θα προκύπτει μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. Κάπου μπορεί να κρύβεται ο θησαυρός που αναζητούσατε.
Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα θα φέρει περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί από τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων επαγγελτικών υποχρεώσεων και των δύο σας.
Τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα πρέπει να πάρετε τώρα δραστικές πρωτοβουλίες και να μην αφήσετε το χρόνο να κυλάει για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας και να βάλετε καινούργιες βάσεις για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά-σιγά. Δώστε έμφαση επίσης στην φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας ενδεχομένως και την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ζυγός
Επαγγελματικά -Καριέρα
Κάποια ανοδική πορεία θα παρουσιάσουν τα εισοδήματά σας το μήνα αυτό. Οι υπηρεσίες που θα προσφέρεται στην εργασία σας θα εκτιμηθούν από εκείνους που πρέπει και θα σας ανοίξουν το δρόμο προς το καλύτερο. Θα αισθάνεστε καλά και θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία να αξιοποιήσετε νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα. Είναι πιθανό επίσης να ξεκαθαρίσετε πράγματα με συνεργάτες που το τελευταίο διάστημα σας μπέρδευαν. Να είστε ωστόσο σε εγρήγορση για να αποφύγετε πισώπλατα μαχαιρώματα που σκοπό θα έχουν να θα θίξουν τα συμφέροντά σας.
Στα οικονομικά σας τα πράγματα πάνε αρκετά καλύτερα, θα πρέπει ωστόσο να φροντίστε να είστε φειδωλοί στις δαπάνες για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα αποφασιστικότητας και έντονης δραστηριότητας, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσετε νέα πράγματα που θα σας φέρουν καλές αποδοχές στο άμεσο μέλλον.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Τα άστρα στο ξεκίνημα του μήνα φροντίζουν ώστε η διάθεσή σας να είναι ανεβασμένη. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να κάνετε κοινωνικές επαφές με νέα πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Θα εντυπωσιάσετε τους πάντες με την έντονη αυτοπεποίθηση σας και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η επιρροή της Πανσελήνου αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη.
Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί ή πρόσωπα του άμεσου στενού σας περιβάλλον. Ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές, τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, γιατί εάν ξεφύγουν από τον έλεγχο μπορεί και να οδηγήσουν ως και σε διακοπή σχέσεων. Με διαλλακτικότητα και συζήτηση, θα μπορέσετε να βρείτε κοινά σημεία, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν οριστικά κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με το σύντροφό σας.

Σκορπιός
Επαγγελματικά -Καριέρα
Το πλανητικό σύστημα και τα άστρα θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε όνειρα και στόχους, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα! Αρκετοί από εσάς βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο που σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, γι αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα! Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνετε όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε πρώτα πιο έμπειρους από εσάς ανθρώπους, για να πετύχετε όσα θέλετε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί, γιατί έχετε ξεφύγει! Θα πρέπει να περιοριστείτε τώρα, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε όταν το πορτοφόλι σας είναι άδειο.
Προς το τέλος του μήνα τα άστρα θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε όνειρα και στόχους, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε όμως να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Με την Πανσέληνο στις 26.11 ίσως βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε για κάποιους ανθρώπους και θα σας ταρακουνήσουν.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Με την επιρροή της Πανσελήνου στις 26 του μήνα αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Αν ωστόσο κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυσκολίες ή χάσματα αγεφύρωτα στις σχέσεις σας, μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό ή οριστικό χωρισμό. Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και μεγάλη κινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν στη σχέση σας. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και περιορίστε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας.
Οι ελεύθεροι, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας προβληματίσουν γιατί θα σας μπερδέψουν. Τώρα όμως έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε τις καταστάσεις με καθαρό μυαλό και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνατε. Πριν αποφασίσετε = να κινηθείτε προς μια επανασύνδεση, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτή την φορά η σχέση αυτή θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Αλλιώς, απολαύστε πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία!

Τοξότης
Επαγγελματικά -Καριέρα
Ευνοούνται αυτό το μήνα νέα ξεκινήματα με μελλοντική επιτυχία στον εργασιακό τομέα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να γίνετε ευρύτερα αποδεκτοί και να αναγνωριστείτε στο περιβάλλον σας κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα αγωνιστείτε για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας και να μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα και τα πιστεύω σας. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας υποστηρίξουν, θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας βοηθήσουν για να φτάσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε βάλλει. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα χρειαστεί να προετοιμαστείτε κατάλληλα, γιατί θα συναντήσετε δυσκολίες στην υλοποίηση των σχεδίων σας και θα δημιουργηθούν έντονες καταστάσεις. Θα αποκαλυφθούν ωστόσο αλήθειες για όποιους ανθρώπους, τις οποίες είτε δεν είχατε δει ή εσκεμμένα δεν θέλατε να δείτε. Οι ευθύνες σας παράλληλα θα αυξηθούν και θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση και πειθαρχία τα θέματα που θα προκύψουν, αποφεύγοντας επιπολαιότητες και βιαστικές κινήσεις.
Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι δεν θα πρέπει να κάνετε σπατάλες, γιατί ποτέ δεν θα πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλλει και δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα. Θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα, να τακτοποιήσετε τις παλιές σας οφειλές και μετά να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το πώς θα σταθεροποιήσετε τα έσοδα σας.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Ο Νοέμβριος σας δίνει την δυνατότητα να αναθερμάνετε σχέσεις και δεσμούς από το παρελθόν. Το κλίμα είναι άκρως ειδυλλιακό και ρομαντικό. Μην αμελείτε τον σύντροφος σας, γιατί είναι η στιγμή που θα χρειαστεί την έμπρακτη στήριξή σας. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Περιορίστε αλλά μην αποβάλλετε οποιαδήποτε φιλοδοξία σας σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Θα ανακαλύψετε φυσικούς περιορισμούς που απαιτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση και προσπάθεια από σας για την ολοκλήρωση της επιτυχίας και της νέας ζωής που εδώ και πολύ καιρό επιδιώκετε. Όσοι αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα με τους συντρόφους σας, τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο δύσκολα, μια και θα κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.
Εσείς που είστε μόνοι να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα υπάρχει ερωτική έξαψη και ατέλειωτη ποικιλία στην ερωτική σας ζωή! Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή ! Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνετε στη ζωή σας.

Αιγόκερως
Επαγγελματικά -Καριέρα
Η επιρροή του πλανητικού σκηνικού θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σας τομέα. Υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει το κέφι και η διάθεση σας, λόγω των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσετε, γιατί θα νιώθετε ότι πιέζεστε και αυτό θα σας προκαλεί άγχος και νεύρα. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας εντάσεις και προστριβές με τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε προστριβές και διαπληκτισμούς, για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις.
Στα εργασιακά σας θα πρέπει να προσέχετε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα με τις ευθύνες που έχετε επωμισθεί τους τελευταίους μήνες. Αποφύγετε όλες τις μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, σχέσεις και συμφωνίες που μπορούν να βλάψουν σταθερές σχέσεις με συνεργασίες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που σας είναι ακόμα απαραίτητες. Νέες συνεργασίες μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές, αλλά δεν θα σας δώσουν αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Είναι επίσης ένας μήνας εξερεύνησης των δημιουργικών ικανοτήτων σας και ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο με τον σύντροφό σας, μια και μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά μια πηγή εισοδήματος και για τους δύο σας. Η Πανσέληνος στις 26 του μήνα θα φέρει μελαγχολία και κάποια μικρή ένταση στις σχέσεις σας. Στα ερωτικά, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υποκύψετε σε κάποιους πειρασμούς. Πάρτε τις προφυλάξεις σας, γιατί δεν θα θέλατε να βάλετε την σχέση σας σε κίνδυνο…
Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες και για του αδέσμευτους του ζωδίου με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Είχατε τα προβλήματα σας με την αισθηματική σας ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλετε στην άκρη και να κοιτάξετε χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα. Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας. Αφιερώστε επίσης δημιουργικό χρόνο στον εαυτό σας και ανοιχτείτε σε δικούς σας ανθρώπους για όσα σας προβληματίζουν. Προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις στις σχέσεις σας.

Υδροχόος
Επαγγελματικά -Καριέρα
Το μήνα Νοέμβριο θα παρουσιαστεί ιδιαίτερη κινητικότητα με ταξίδια στο εξωτερικό. Στο διάστημα αυτό μπορεί να κερδίσετε κάποιο οικονομικό όφελος που σχετίζετε με κάποιο από τα επαγγελματικά ταξίδια. Είναι επίσης το κατάλληλο χρονικό διάστημα που θα δείξετε την πραγματική αξία σας και θα βάλετε τις υποθέσεις σας σε τάξη. Κάποια σχέση γάμου ή επιχειρηματική συνεργασία ή συνεταιρισμός θα σας φέρει σημαντικότατα οικονομικά οφέλη! Αυτόν τον μήνα μερικοί από εσάς μπορεί να θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές και μετά την Πανσέληνο θα υλοποιήσετε επιτέλους τους πολυπόθητους στόχους σας.
Κάποιο ξαφνικό ταξίδι θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση του οικονομικού σας τομέα μελλοντικά. Η βελτίωση των συνεργασιών σας θα σας ανοίξει δρόμο για το μέλλον. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, εκφράστε τη γνώμη σας, δείξτε δυναμισμό και κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν στο άμεσο μέλλον. Ένας νέος κύκλος ανοίγει με αλλαγές και εκπληρώσεις των στόχων σας. Η διάθεσή σας είναι πολύ καλή και οι κοινωνικές σας επαφές ευχάριστες. Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα μελλοντικά σας σχέδια σε γερές βάσεις.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Παρά την καλή σας διάθεση να πλησιάσετε τον σύντροφό σας, υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις, εξ αιτίας της επιφυλακτικότητας του συντρόφου σας. Προσέξτε την συμπεριφορά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό και μη γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Δεν είναι καθόλου απίθανο επίσης να σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας αυτό το μήνα και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει. Προσπαθήστε να τον βοηθήσετε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει για να βρει τις ισορροπίες του. Τα άστρα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας, ανακτώντας τις ισορροπίες στη σχέση σας, που θα αναζωπυρώσουν την αγάπη και το συναίσθημα και θα ανυψώσουν το ηθικό σας.
Στους ελεύθερους, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν εκ νέου, διεκδικώντας και πάλι μια θέση στη ζωή σας. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας! Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με την Πανσέληνο στις 26 του μήνα, με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ιχθύες
Επαγγελματικά -Καριέρα
Προσέξτε μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και λάθη τον μήνα Νοέμβριο, φίλοι μου, που θα σας επηρεάσουν αρκετά. Θα έρθουν στη ζωή σας πολλά καινούργια πράγματα και πολλές ευκαιρίες για μια γενικότερη επαγγελματική ανανέωση. Ο μήνας αυτός σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, κοινωνικούς και μαχητικούς από ποτέ. Γνωρίζετε με ποιόν τρόπο θα διεκδικήσετε και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε. Έως και τα μέσα Νοεμβρίου αγαπημένοι μου Ιχθείς, έννοιες, εντάσεις και μικροπροβλήματα στο σπίτι είναι πιθανόν να σας στενοχωρήσουν. Γνωρίζετε ωστόσο με ποιόν τρόπο θα διεκδικήσετε και θα κερδίσετε αυτά που θέλετε, ενώ οι πλανητικές όψεις του μήνα σας προσθέτουν αισιοδοξία και μια ιδιαίτερη τύχη. Δείξτε δυναμισμό και σίγουρα και θα τα καταφέρετε.
Μερικές αντιδράσεις και εμπόδια θα αντιμετωπίσετε προς το τέλος του μήνα, όταν πολλοί από εσάς ενδέχεται να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρον σημαντικά οικονομικά οφέλη στο άμεσο μέλλον. Παρ όλα αυτά τολμήστε να κάνετε νέα ξεκινήματα σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, οικονομικών ή και μια αλλαγή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.
Αισθηματικά -Κοινωνικά
Ο μήνας Νοέμβριος υπόσχεται ένα υπέροχο ερωτικό κλίμα. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να εκφραστείτε, κυρίως προφορικά ή και γραπτά. Προσέξτε ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί και θα απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και πάθος. Θα κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας. Αναταράξεις θα υπάρχουν, κυρίως κατά την περίοδο της Πανσελήνου, αλλά εάν υπάρχουν σταθερές βάσεις δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και να σας δείξει τι να κάνετε. Επίσης μην εξιδανικεύετε ανθρώπους με την πρώτη ματιά, διότι θα εκπλαγείτε και θα πληγωθείτε αργότερα. Προς το τέλος του μήνα η ψυχολογίας σας θα ανέβει και αφού ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στην ζωή σας μέσα από αλλαγές και προσαρμογές, θα δείτε τα ερωτικά σας θέματα πιο ρεαλιστικά. Είναι σημαντικό κάποια πράγματα να τα δείτε από διαφορετική οπτική γωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια