Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιό νυφικό σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιο σου

Εντάξει τον γαμπρό τον βρήκες! Το θέμα είναι τι γίνεται με το νυφικό.
Είτε έχεις δει πολλά για την μεγάλη σου μέρα, είτε απλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις και εδώ τα άστρα έχουν τις προτάσεις τους για το νυφικό σου.
Διάβασε παρακάτω για να πάρεις ιδέες και να βρεις το νυφικό των ονείρων σου!...
Kριός:
αγαπάς τη μόδα αλλά αντί απλά να ακολουθείς τις τάσεις της σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση ψάχνεις αυτό που θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Σου αρέσει να βάζεις την δική σου προσωπική πινελιά στο στιλ σου και το καταφέρνεις κάθε φορά δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες.
Το νυφικό σου:
Για την ημέρα του γάμου σου διάλεξε ένα απλό νυφικό που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Μην ξεχνάς πως θα ξεχωρίσεις έτσι κι αλλιώς με αυτό που θα διαλέξεις. Το νυφικό σου μπορεί να έχει κάποιο στοιχείο διαφορετικό όμως μια "ανοιχτή" πλάτη ή ένα διαφορετικό πέπλο ή μια λεπτομέρεια.
Ταύρος:
ναι σίγουρα παρακολουθείς τη μόδα, κυρίως όμως την ...αισθάνεσαι. Αν είσαι Ταύρος ψωνίζεις με τις αισθήσεις σου. Το σατέν είναι μια επιλογή που θα σκεφτείς για το νυφικό σου ή ακόμη και η διαχρονική δαντέλα.
Το νυφικό σου:
Δίνεις μεγάλη σημασία στο ύφασμα και ειδικά το νυφικό σου θα το ψάξεις καλά πριν αποφασίσεις. Μπορεί να σου πάρει πολύ χρόνο για να αποφασίσεις και να καταλήξεις το μόνο σίγουρο όμως είναι πως το φόρεμα που θα φορέσεις την μεγάλη μέρα του γάμου σου θα είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και ονειρευόσουν από μικρό κοριτσάκι.
Δίδυμοι:

είσαι χαμαιλέων! Έχεις το μοναδικό ταλέντο να ταιριάζεις τέλεια ακόμη και θεωρητικά αταίριαστα κομμάτια μόδας ή μοτίβα μεταξύ τους σαν επαγγελματίας και να κάνεις fashion statement. Επίσης δυσκολεύεσαι πολύ να πεις όχι σε κάτι λαμπερό.
Το νυφικό σου:
Λέει πολλά για εσένα χωρίς να έχει κάτι... φανταχτερό. Διάλεξε εκείνο το νυφικό που είναι στολισμένο με κάτι το ιδιαίτερο: ένα ζωνάκι στην μέση, λεπτομέρειες δαντέλας, ένα λουλούδι ή κάτι το ιδιαίτερο που απλά σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις πως αυτό το φόρεμα φτιάχτηκε για εσένα!
Καρκίνος:

η λέξη που θα μπορούσε να σε χαρακτηρίσει δεν είναι άλλη από την κομψότητα. Τα κλασικά θηλυκά σχέδια και οι γραμμές που κολακεύουν το σώμα σου είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το προσωπικό σου στιλ και πρέπει να τα λάβεθις υπόψη σου όταν διαλέγεις νυφικό.
Το νυφικό σου:
ένα στράπλες νυφικό που αγκαλιάζει τις καμπύλες σου και που μπορεί να έχει λεπτομέρειες δαντέλας για να αναδείξει καλύτερα την ρομαντική σου πλευρά είναι μια απόλυτα κομψή και ενδιαφέρουσα πρόταση για εσένα.
Λέων:

Όταν μιλάμε για μόδα έχεις μια τάση να θέλεις να κάνεις εντύπωση. Κομμάτια που άλλες δεν θα ήθελαν να φορέσουν, εσύ τα φοράς και μάλιστα νιώθεις και υπέροχα με αυτά. Η γκαρνταρόμπα σου είναι γεμάτη με ρούχα που ανακοινώνουν την παρουσία σου όπου και αν βρεθείς! Έντονα χρώματα, εκκεντρικά σχέδια είναι τα βασικά του στιλ σου και δεν χωράει αμφιβολία πως πάντα μπορείς να υποστηρίξεις σωστά τις στιλιστικές σου επιλογές.
Το νυφικό σου:
ναι είσαι το πρόσωπο της ημέρας και το νυφικό σου δεν αφήνει περιθώρια για να το αμφισβητήσει αυτό κανείς! Σε μεταξωτό ταφτά με πέπλο ή ακόμη και φτερά, το νυφικό σου σίγουρα θα συζητηθεί πολύ.
Παρθένος:

αν και λατρεύεις τις θηλυκές γραμμές, και σου αρέσουν τα ladylike λουκ δεν παίρνεις εύκολα στιλιστικά ρίσκα που θα σε οδηγήσουν στο να ξεφύγεις από την κλασική σου αισθητική. Κάτι απλό και λιτό που όμως αποπνέει θηλυκότητα είναι αυτό που ψάχνεις πάντα.
Το νυφικό σου:
Μια κλασική γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα σου στην στράπλες εκδοχή του είναι μια ιδανική πρόταση για εσένα. Δίνεις σημασία στην λεπτομέρεια και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ψάξεις τα πάντα: το ύφασμα, τα σχέδια, το τελείωμα!
Ζυγός:

όλα έχουν να κάνουν με τις ισορροπίες! Προσπαθείς να συνδυάσεις το μοντέρνο με το κλασικό, το παλιό με το καινούργιο αλλά δεν φοβάσαι να φτάσεις τις στιλιστικές σου επιλογές στα άκρα για να κάνεις statement εμφανίσεις.
Το νυφικό σου:
Πρέπει να έχει κάτι, κάποιο στοιχείο που τραβάει ακαριαία το μάτι όπως ένα εντυπωσιακό σκίσιμο ή ένα κόψιμο απόλυτα θηλυκό ή ακόμη και ένα απροσδόκητο βολάν. Μια και το νυφικό της πριγκίπισσας δεν είναι το στιλ σου θα βρεις άλλους τρόπους να αναδείξεις την θηλυκότητα σου την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου! Ένα ιδιαίτερο σχέδιο με λεπτομέρειες από πούλιες ή χάντρες είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Σκορπιός:

Σου αρέσουν οι κλασικές γραμμές και τα θηλυκά σχέδια αλλά προτιμάς να "παίζεις" με τα υφάσματα και τα κοψίματα από το να τολμήσεις εκκεντρικά και εξεζητημένα στιλ.
Το νυφικό σου:
ένα σατέν μάξι νυφικό σε γοργονέ είναι μια κομψή και άκρως εντυπωσιακή επιλογή που έχεις για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου. Το σατέν αγκαλιάζει τις καμπύλες σου και αποπνέει μυστήριο.
Τοξότης:

η θηλυκότητα είναι το βασικό στοιχείο της εμφάνισης σου και το κυριότερο είναι πως καταφέρνεις να ξεχωρίσεις ακόμη και με ένα απλό ντύσιμο αφού προσθέτεις πάντα μια δική σου πινελιά που δίνει κάτι το ιδιαίτερο στο στιλ σου.
Το νυφικό σου:
μια ωραία επιλογή είναι ένα νυφικό σε full-skirt που όμως θα έχει μια λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά είτε πρόκειται για ένα κομψό ζωνάκι στη μέση ή ένα ύφασμα σε κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο. Εκ φύσεως είσαι γεμάτη χάρη και τσαχπινιά και ένα τέτοιο νυφικό είναι σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη.
Αιγόκερως:

απλή κομψότητα! Θέλεις να εντυπωσιάζεις αλλά να περνάς όσο πιο απαρατήρητη μπορείς. Οι κλασικές γραμμές που αποπνέουν θηλυκότητα καταφέρνουν πάντα να κερδίζουν το στοίχημα.
Το νυφικό σου:
δεν πρέπει να διαλέξεις κάτι πολύ εξεζητημένο, αλλά ένα νυφικό που αποπνέει θηλυκότητα και κομψότητα μαζί. Ένα νυφικό που "αγκαλιάζει" τις καμπύλες σου με λεπτομέρειες δαντέλας στην πλάτη είναι μια πρόταση για το νυφικό σου.
Yδροχόος:

έχεις μια διαφορετική ματιά όταν πρόκειται για μόδα και θέλεις να φοράς αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά ακόμη και αν δεν ταιριάζουν μεταξύ τους! Δεν τρελαίνεσαι με τα τρεντ της μόδας αλλά τραβάει την προσοχή σου ο,τι νέο και εκκεντρικό που παρουσιάζεται στις βιτρίνες.
Το νυφικό σου:
κάνε την ανατροπή και διάλεξε κάτι τελείως διαφορετικό! Μια δαντέλα που "βγάζει μάτι" και μπορεί να είναι στην ουσία όλο το φόρεμα είναι σίγουρα μια επιλογή για εσένα!
Ιχθείς:

Είσαι ελεύθερο πνεύμα και σου αρέσει το ρομαντικό στιλ με bohemian επιρροές ενώ τα απαλά υφάσματα και οι αέρινες γραμμές είναι το φόρτε σου.
Το νυφικό σου:
Οι δαντέλες στο μπούστο ακόμη και τα φτερά ή οι πεταλούδες σαν σχέδιο στην πλάτη είναι μια λύση για ένα ρομαντικό νυφικό που θα σου ταιριάζει.
womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια