Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Οκτωβρίου 2015

Καλό μήνα σε όλους σας!
Μετά από μια εξάμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο παιχνιδιάρικο, ερωτικό και δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα, στις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στην επικριτική και αναλυτική Παρθένο και ανησυχείτε περισσότερο στην....

αγάπη, γίνεστε λίγο ιδιότροποι, αναλυτικοί, με προσήλωση στη λεπτομέρεια. Γίνεστε επικριτικοί και ελεγκτικοί, αλλά για να νιώσετε χαρά και αγάπη, θα πρέπει να εκτιμήσετε τα απλά πράγματα της ζωής.
Στις 9 Οκτωβρίου ο Ερμής στο Ζυγό επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και επανέρχεται η ισορροπία και η αρμονία στις σχέσεις σας. Είστε πιο ευγενικοί και εξευγενισμένοι στα λόγια σας, μιλάτε με σαφήνεια, ξεπερνάτε τις διαφορές που σας χώριζαν με κάποια άτομα. Γίνεστε και πάλι καλοί διπλωμάτες, πράγμα το οποίο σας ευνοεί τόσο στη διαπραγμάτευση μια συμφωνίας, όσο και στην άμβλυνση των παρεξηγήσεων στις προσωπικές σας σχέσεις.
Στις 13 Οκτωβρίου η Νέα Σελήνη στο αρμονικό και συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού φέρνει ισορροπία και πιο αρμονικές σχέσεις, συνεργασία και δικαιοσύνη. Αυξάνει την επιθυμία σας για κοινωνική δραστηριότητα αλλά και την ανάγκη για την ομορφιά, τις τέχνες και την αισθητική βελτίωση. Έχετε διακριτικότητα και μια διπλωματική προσέγγιση στις σχέσεις σας. Οι στόχοι σας είναι η ειρήνη, η ενότητα και η αγάπη.
Στις 27 Οκτωβρίου η Πανσέληνος στο αισθησιακό και γήινο ζώδιο του Ταύρου, σας ζητά να κατανοήσετε τις βασικές ανάγκες της επιβίωσής σας και να αποσαφηνίσετε τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Ο Ταύρος συνδέεται με τις αξίες, έτσι κάνετε απολογισμό του ποιόν και τι εκτιμάτε, τι θέλετε να διατηρήσετε στη ζωή σας και από τι πρέπει να απελευθερωθείτε. Φροντίζετε επίσης για την ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης και ενδιαφέρεστε για τα αποθέματά σας και τα υπάρχοντά σας. Με αργά και σταθερά βήματα, θέτετε γερά θεμέλια στην οικονομική σας ζωή, εκτιμάτε την κάθε στιγμή της ζωής σας.
ΚΡΙΟΣ
Ό,τι σε περιόριζε υποχωρεί!
Ο Οκτώβριος είναι ένας καλός μήνας για εσένα με την Αφροδίτη να κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου από τις 8 του μήνα και να κάνει ευχάριστες τις ερωτικές σου υποθέσεις. Βέβαια, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γεγονός που θα φέρει ανατροπές στα επαγγελματικά σου σχέδια και αλλιώς θα τα έχεις υπολογίσει τα πράγματα κι αλλιώς θα σου έρθουν. Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να στρέψεις τις καταστάσεις προς το συμφέρον σου. Από τις 13 και μετά, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο Ζυγό, ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν κάποιες κοινωνικές συναναστροφές και προσκλήσεις που θα σου κάνουν και ίσως τώρα να έχεις την ευκαιρία κάποιου ταξιδιού που θα σε ανανεώσει στο μέγιστο βαθμό. Μη διστάσεις να το πραγματοποιήσεις και μην αφήσεις να σε σταματήσει για ακόμη μία φορά η ανασφάλεια. Η ζωή είναι εδώ και σε περιμένει να τη ζήσεις. Μην της γυρνάς την πλάτη για ακόμη μία φορά!

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα. Η σχέση με τον σύντροφό σου θα είναι τεταμένη και ίσως θα πρέπει να επανεξετάσεις ορισμένα πράγματα για να αποκαταστήσεις τις χαμένες ισορροπίες. Μέχρι τις 9 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, γιατί η κρίση σου θα είναι μάλλον θολή και ίσως τελικά οι επιλογές που θα κάνεις να μην συνάδουν με τα θέλω σου. Στις singles του ζωδίου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, μια και ο Άρης στην Παρθένο σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή να δώσετε μία διαφορετική μορφή σε μία δυνατή φιλική σας σχέση. Ό,τι από τα δύο κι αν πράξετε, ένα είναι βέβαιο: δεν θα το μετανιώσετε!

Επαγγελματικές
Στην καριέρα σου θα είσαι αρκετά δυναμική, αλλά κάπως ασταθής κατά περιόδους, λόγω του ασταθούς πλανητικού σκηνικού που θα επικρατεί. Θα ήταν καλό να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που θέλεις να πετύχεις χωρίς να αποδιοργανώνεσαι και να αλλάζεις επανειλημμένα επιδιώξεις. Χρειάζεται να εργαστείς σκληρά και επίμονα για να έχεις θετικά αποτελέσματα ή ακόμη και ανάκαμψη στη δουλειά σου. Οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι και υποστηρικτικοί, γι’ αυτό μείνε μακριά από αντιπαραθέσεις και αναίτιες συγκρούσεις. Στα οικονομικά σου ίσως αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες λόγω κάποιων οικονομικών δεσμεύσεων που έχεις αναλάβει. Στις 27 του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Ταύρο, υπάρχει κίνδυνος να γίνεις υπερβολική και να οδηγηθείς σε άσκοπες σπατάλες χωρίς λόγο. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής, γιατί πολύ γρήγορα θα έχεις πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Οργανωμένα και συγκροτημένα!
Στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου θα είσαι γεμάτη άγχη και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα συνεχίσει να σε επιστρατεύει κοινωνικά και επαγγελματικά. Μέχρι τις 9 του μήνα φαίνεται ότι θα σε ταλαιπωρήσει άμεσα ή έμμεσα, καθώς περιορίζει αρκετά τις πιθανότητες διασκέδασης, ενώ θα σε υποχρεώσει να αντιμετωπίσεις νέες ευθύνες που θα σου ανατεθούν ή δεν θα σου αφήσει περιθώρια να κινηθείς άνετα και εύκολα. Κάθε πρόβλημα που θα προκύψει τώρα, μην το αφήσεις να διαιωνιστεί, φρόντισε να βρεις τη λύση ή να την επινοήσεις αν χρειαστεί. Από εκεί και μετά, το διάστημα θα είναι σαφώς καλύτερο από το πρώτο και με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να παραμένει στην Παρθένο, τα πράγματα προβλέπονται λαμπρά. Οι φίλοι θα είναι συνεχώς κοντά σου για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους, ο σύντροφός σου δεν θα μπορεί να κάνει λεπτό μακριά σου και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες θα σου προσφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σου και θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρξει μία μικρή συναισθηματική απόσταση στη σχέση σου, αλλά πάλι καλά θα είναι παροδική. Η τάση του συντρόφου σου να κυριαρχεί επάνω σου θα είναι έντονη και θα σε εξωθήσει στα άκρα κάποιες φορές, αλλά προσπάθησε να είσαι πιο διπλωματική στις αντιδράσεις σου για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι singles του ζωδίου δεν θα δώσετε και τόσο μεγάλη σημασία στην αισθηματική σας ζωή, λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και ευκαιριών. Το τελευταίο δεκαήμερο όμως με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 27, θα έχετε πολύ καλές ευκαιρίες για να δεσμευτείτε, με το σεξαπίλ σας να είναι μεγάλο και την προσωπικότητα σας να μαγνητίζει τους πάντες. Εκμεταλλευτείτε το!

Επαγγελματικές
Στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στις επιλογές που θα κάνεις στα επαγγελματικά σου. Μην λειτουργείς εγωιστικά, αλλά λάβε υπόψη σου και τις γνώμες των συνεργατών σου σε ό,τι αφορά κοινά σας ζητήματα. Δεδομένου ότι η εμπιστοσύνη σε νέες συνεργασίες θα τεθεί υπό αμφισβήτηση, θα πρέπει να αποφύγεις τώρα τα νέα ξεκινήματα. Μόνο με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα έρθει η ανάπτυξη στην καριέρα σου και θα κρατήσεις ισορροπίες. Διαφορετικά, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τα χάσεις όλα! Στα οικονομικά σου οφείλεις να αποφύγεις την ανάληψη υπερβολικών ρίσκων και τις νέες επενδύσεις. Τα έσοδά σου σε γενικές γραμμές θα κυμανθούν σε καλά επίπεδα γι’ αυτό κάνε τα πάντα για να τα διατηρήσεις και να νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Περίοδος ξεκαθαρίσματος!
Ο Οκτώβριος είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για εσένα, αλλά ο τομέας των σχέσεών σου παίρνει πάλι φωτιά. Αυτό θα έχει τα δύσκολα, αλλά και τα καλά του. Πρόκειται για την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή μέχρι τις 9 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία αναμοχλεύει ερωτικά ενδιαφέροντα, κάνει πιο δελεαστικούς τους ανθρώπους στα μάτια σου, αλλά βγάζει και στην επιφάνεια εχθρούς και αντιπάλους που ήταν στο παρασκήνιο. Το καλό πρέπει να το αξιοποιήσεις και το δύσκολο να το αντιμετωπίσεις έξυπνα. Κυρίως, μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Μέσα σε όλη αυτήν την αναστάτωση, έχεις προοπτικές οικονομικού ανεφοδιασμού για την κάλυψη κάποιων αναγκών σου, που θα σου λύσει τα χέρια. Από τις 13 του μήνα και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, το διάστημα προβλέπεται ιδανικό για τα αισθηματικά και τη διάθεσή σου, με αποτέλεσμα να τονιστούν η δημιουργικότητα και οι επιδόσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με τις ευλογίες που σου στέλνει η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 και μετά, θα είσαι πολύ χαρούμενη με τον σύντροφό σου και θα εκπληρώσεις όλες σου τις επιθυμίες. Το διάστημα που ο κυβερνήτης σου θα κινείται ανάδρομα, μην φέρεις στο προσκήνιο τα μεταξύ σας θέματα που πληγώνουν και τους δύο και μην ψάχνεις να βρεις αιτίες να τσακωθείς. Οι singles θα αποκομίσετε πολύ θετικές εμπειρίες. Ο ερωτισμός σας θα είναι αυξημένος και οι κατακτήσεις σας πολλές. Αν αποφασίσετε να δεσμευτείτε, επιχειρήστε το στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και ελπιδοφόρο.

Επαγγελματικές
Στον τομέα των επαγγελματικών σου τα πράγματα θα κυλήσουν θετικά αρκεί να μείνεις μακριά από φιλονικίες και αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου. Με τον Άρη να κινείται στην Παρθένο για όλο τον Οκτώβριο, μπορεί να σου γίνουν κάποιες προτάσεις για δουλειά από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, πρέπει όμως να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις στις νέες ευθύνες, ώστε να αποφύγεις μελλοντικές διενέξεις. Είναι αλήθεια ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα τα χειριστείς εσύ η ίδια και όχι τόσο από τους άλλους. Το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στον Ταύρο στις 27, είναι ευνοϊκό για συζητήσεις και επαφές επαγγελματικού χαρακτήρα. Τα οικονομικά σου έχουν τη δυνατότητα να πάνε πολύ καλά και ίσως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα να έχεις κέρδη από διάφορες πηγές. Να μείνεις συγκρατημένη στις αγορές σου και συνεπής στην κάλυψη των υποχρεώσεων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θάρρος και αποφασιστικότητα!
Ο Οκτώβριος είναι ένας καλός μήνας για εσένα και παρά το γεγονός ότι το πρώτο δεκαήμερό του, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ζυγού, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που είναι σημαντικοί στη ζωή σου. Στις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στο ζώδιο του Λέοντα, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να βρεις τρόπους να υπερασπιστείς τα τρέχοντα συμφέροντά σου, που θα κινδυνέψουν. Οφείλεις να σκέφτεσαι καλά πριν διαχειριστείς τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σου και θα ήταν φρόνιμο να απαλλάξεις τον εαυτό σου από δυσκολίες, που μπορείς να προβλέψεις. Κάνε υπομονή και δράσε με γνώμονα τη λογική σου στις 27, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ταύρο. Η τύχη θα ανταμείψει την υπομονή και την επιμονή σου. Άλλωστε και τα οικονομικά σου θα είναι λίγο καλύτερα, παρά τη στενότητα που γενικότερα υπάρχει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την υποστήριξη που θα δεχτείς από τη θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 8 και μετά, η σχέση σου θα είναι θετική και θα είσαι δραστήρια και εξωστρεφής απέναντι στον άνθρωπό σου. Τα χαρακτηριστικά που θα υπάρξουν τώρα στο δεσμό σας είναι πίστη και αφοσίωση και εσύ θα νιώθεις πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο στις μεταξύ σας κουβέντες, ώστε να μην γίνεις επιθετική στα λόγια σου και προκαλέσεις άθελα σου ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Οι singles θα έχετε πολλές ευκαιρίες τώρα να βρείτε αυτό που σας αξίζει. Στις 13 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, η κοινωνικότητα σας θα είναι αυξημένη και τα φλερτ δεν θα λείπουν.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι ήδη σε πολύ καλή φάση και αν καταφέρεις να μην μπερδευτείς με τις τόσες εναλλακτικές που θα έχεις, θα τα πας πολύ καλύτερα και θα έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Επικεντρώσου σε ακριβείς και άμεσους στόχους και μην ξεφεύγεις από τα οράματά σου, όσες δελεαστικές προτάσεις κι αν δεχτείς. Ο ανάδρομος Ερμής κάνει τα πράγματα να φαίνονται διαφορετικά από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αυτό το διάστημα και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να τις κρατήσεις σε καλά επίπεδα, χωρίς διαπληκτισμούς και περιττές παρεμβάσεις από τη μεριά σου. Στα οικονομικά σου, εκτός από κάποια μεταβλητότητα που θα υπάρξει με θέματα διαχείρισης χρημάτων, θα είσαι άνετη. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν και ευτυχώς δεν θα κάνουν την εμφάνισή τους έξτρα έξοδα. Φρόντισε ωστόσο να μην δημιουργήσεις καινούργια, λόγω της αισιοδοξίας που θα κυριαρχήσει.

ΛΕΩΝ
Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου!
Ο μήνας ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και φέρνει αναταραχές και δυσάρεστες εκπλήξεις στη ζωή σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου σχέδια, που ήταν ένα βήμα πριν να πραγματοποιηθούν. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προβλέπεται γεμάτο ένταση και συνεχείς ανατροπές, που θα κάνουν τα νεύρα σου τσατάλια. Προσπάθησε να παραμείνεις προσεχτική στις σχέσεις σου με τους άλλους, απόφυγε τις εντάσεις στον αισθηματικό τομέα και μην βάζεις την ασφάλεια και την υγεία σου σε δοκιμασία. Θα χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο από τα συνηθισμένα για κάποια οικογενειακά σου θέματα, αλλά θα εξυπηρετηθείς από δικούς σου ανθρώπους σε κοινωνικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Από εκεί και μετά, βελτιώνεται κατά πολύ η ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στο Ζυγό, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις τα μελλοντικά σου σχέδια με άλλη οπτική και προοπτική.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα δυσκολευτείς αυτόν το μήνα προκειμένου να εκφράσεις στον σύντροφό σου αυτά που νιώθεις, αλλά και αυτά που θέλεις. Δεν είναι ότι δεν θα έχεις τον τρόπο να του τα μεταφέρεις, άλλα το ότι ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 9 Οκτωβρίου θα διαστρεβλώνει τα λόγια σου και θα προκαλεί εντάσεις. Προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασίες που θα πρέπει να απολογηθείς, γιατί έτσι θα πληγώσεις τον εγωισμό και την περηφάνια σου. Δοκίμασε να μιλήσεις για αυτά που σε απασχολούν το δεύτερο μισό του μήνα, που οι πλανήτες θα ισχυροποιήσουν τη θέση σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των singles, απόλαυσε τις ευκαιρίες που θα σου δώσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 8, είτε αυτές είναι για να περάσεις απλώς καλά, είτε για να επενδύσεις συναισθηματικά σε κάποιο πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση όμως, να είσαι εγκρατής.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μετρίασε όσο περισσότερο μπορείς την ισχυρογνωμοσύνη και το "εγώ" σου, ώστε να αποκτήσεις τους κατάλληλους υποστηρικτές στο δύσκολο έργο που σου έχει ανατεθεί. Η δημιουργικότητά σου αυτόν το μήνα θα είναι έντονη και είναι κρίμα να χαθεί, εξαιτίας κάποιων κακών συνεργασιών σου. Μέχρι τις 9 του μήνα φρόντισε να ασχοληθείς περισσότερο με τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Ταύρο, επιχείρησε να κάνεις επαγγελματικά ανοίγματα και διαπραγματεύσεις. Στα οικονομικά σου, ξεκαθάρισε το μερίδιο σου σε συνεργασίες που διατηρείς και ανάλαβε τις όποιες ευθύνες έχεις, σχετικά με χρέη. Μην επιχειρήσεις να επενδύσεις, αλλά μείνε συγκρατημένη σε αγορές και ρίσκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βγάλε τις επιθυμίες σου από το χρονοντούλαπο!
Ο Οκτώβριος δεν σε βρίσκει με την καλύτερη ψυχολογική διάθεση, λόγω των δυσκολιών στις επικοινωνίες σου που προκαλεί η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη πλανήτη σου, του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 9 του μήνα. Ωστόσο, οι ημέρες που θα ακολουθήσουν δεν θα είναι τόσο δυσάρεστες όσο περιμένεις. Οι συγκυρίες και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα τονίσουν την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλύτερα από ό,τι έχεις υπολογίσει αυτό το διάστημα. Καλό βέβαια είναι να αποφύγεις αντιθέσεις στην προσωπική σου ζωή και να μην υπερβαίνεις τα όρια των συνομιλητών σου, είτε πρόκειται για συναδέλφους είτε για τα άτομα της οικογένειάς σου. Γύρω στις 13 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, κάνε μία πρόχειρη συνθηκολόγηση στις επαφές σου και άφησε για αργότερα το να ζητήσεις εξηγήσεις ή να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την καλή σου διάθεση πάνω από όλα. Ευχάριστες στιγμές να περιμένεις από τις 9 του μήνα και μετά, που και ο Ερμής θα κινείται πλέον σε κανονική πορεία, αλλά και η Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσουν ευχάριστες συγκινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις και κάποιες εκδηλώσεις επιθετικότητας στη σχέση με τον σύντροφό σου, που θα πρέπει να προσέξεις πολύ για να αποφύγεις οριστικές ρήξεις μεταξύ σας. Ενδεχομένως να υπάρξει συναισθηματική απόσταση. Άφησε το χρόνο να κυλήσει και τα πράγματα πολύ σύντομα θα διορθωθούν. Οι singles του ζωδίου, θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και με τη γοητεία σας εύκολα θα σαγηνεύσετε τα πρόσωπα που θέλετε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλήσουν ομαλά. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ καλές προοπτικές για την καριέρα σου. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις νέα σχέδια και επικίνδυνα ρίσκα, γιατί τα αποτελέσματά τους είναι αβέβαια. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Άρη και την Αφροδίτη να συμπορεύονται στο ζώδιό σου, η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται. Θα κάνεις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με πολύ θετικές εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ
Επικοινωνιακό ταλέντο!
Ο Οκτώβριος εξελίσσεται καλύτερος σε γενικές γραμμές από τους προηγούμενους μήνες για εσένα, αλλά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα στο ζώδιό σου, θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία θα σε απασχολήσουν έντονα και ο χειρισμός τους απαιτεί προνοητικότητα από την μεριά σου. Επειδή δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις αντιδράσεις και τους λεκτικούς πολέμους, προσπάθησε να μην μπει σε κίνδυνο μία σημαντική σου σχέση, ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στο ζώδιό σου. Γι’ αυτό λοιπόν, πρέπει να οργανώσεις πιο μεθοδευμένα τις κινήσεις σου, αποφεύγοντας την εμπλοκή με ανθρώπους που δεν σου εγγυώνται ότι θα περάσεις καλά. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται στην Παρθένο, αρχίζει να φαίνεται περισσότερη τύχη και καλύτερες προοπτικές στην ζωή σου. Κάνε υπομονή…

Αισθηματικές
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας ευχάριστος μήνας για την αισθηματική σου ζωή. Με την παραμονή του Ερμή στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αλλά ιδιαίτερα από τις 9 και μετά, που θα κινείται σε κανονική πορεία, θα περάσεις όμορφες και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν είσαι διαλλακτική μαζί του. Το ίδιο διάστημα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία του δεσμού σας και δεν αποκλείεται να πάρετε από κοινού καταλυτικές αποφάσεις για το μέλλον. Οι singles θα έχετε μεγάλη κοινωνικότητα και πολλές ευκαιρίες για να συναντήσετε τον έρωτα! Οφείλετε όμως και εσείς να κινηθείτε ανάλογα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, στο ξεκίνημα του μήνα θα υπάρξουν κάποιες πιέσεις όσον αφορά μια συνεργασία σου ή σε κοινά σχέδια που έχεις με τους συναδέλφους σου. Κάποιες υποθέσεις σου ίσως παραμείνουν εκκρεμείς κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, αλλά από τις 9 και μετά θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, γι’ αυτό μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και μην πιέζεις καταστάσεις. Ωστόσο, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτική σε κάποιες κουβέντες που θα κάνεις με τους ανωτέρους σου και να μην αναλάβεις νέες αρμοδιότητες, αν δεν έχεις τελειώσει πρώτα με αυτές που ήδη έχεις. Γύρω στις 27, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για νέες συνεργασίες, γιατί αξίζει τον κόπο να δουλέψεις περισσότερο με ιδιαίτερα ικανοποιητικές απολαβές. Στα οικονομικά σου θα έχεις μία σχετική ανάκαμψη, που χρειάζεται να συντηρήσεις χωρίς σπατάλες, ώστε να νιώσεις περισσότερο ασφαλής μελλοντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σχέσεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος!
Δύσκολος προβλέπεται ο μήνας για εσένα, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σου. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 9 και αναστατώνει τόσο τις επικοινωνίες σου, όσο και αυτά που έχεις προγραμματίσει να κάνεις, φέρνοντάς σου αναβολές και εμπόδια. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στο Ζυγό, καθώς και η Αφροδίτη που το ίδιο διάστημα θα κινείται στην Παρθένο, θα σε βοηθήσουν να ανασυγκροτηθείς και θα σου δώσουν την ευκαιρία να ηρεμήσεις λίγο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι υποχρεώσεις σου δεν θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Από τις 23 του μήνα και μετά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για εσένα, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και να γλυκαίνει τις επαφές σου. Το διάστημα αυτό είναι καλό για να περάσεις όμορφα και να προετοιμάσεις τις δουλειές του επόμενου μήνα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τον Οκτώβριο μπορεί να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου, καθώς οι πιέσεις στο χώρο της εργασίας σου και ορισμένες αρνητικές σκέψεις, θα χαλάσουν τις καλές προοπτικές που θα δημιουργηθούν σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Πρόσεξε το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, να μην μιλήσεις άσχημα στον σύντροφό σου και το μετανιώσεις μετά. Βελτίωση θα έχεις από τα μέσα του μήνα και μετά, γι’ αυτό κράτησε ένα χαμηλό προφίλ χωρίς εντάσεις και περιττές ενέργειες. Οι singles προετοιμαστείτε για επαναφορές προσώπων που θα σας ζητήσουν μία δεύτερη ευκαιρία. Επειδή όμως ο Ερμής κινείται ανάδρομα μέχρι τις 9 και κάνει τα παθήματά σας μαθήματα, θα ήταν καλό να μην ενδώσετε στο παρελθόν, αλλά να ελπίζετε σε ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα έχεις πιέσεις λόγω ανταγωνισμού και κάποιοι από τους συναδέλφους σου ίσως σου συμπεριφερθούν επιθετικά, θέλοντας να προστατέψουν τα δικά τους κεκτημένα. Πάρε τα μέτρα σου και μην αφήσεις περιθώρια διαπραγματεύσεων και περαιτέρω συζητήσεων μαζί τους, γιατί θα το θεωρήσουν ως οπισθοχώρηση από την μεριά σου και κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει. Τις σημαντικές αποφάσεις στη δουλειά σου θα πρέπει να τις αφήσεις για την τελευταία εβδομάδα του μήνα, που οι οιωνοί θα είναι αρκετά θετικοί για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Οικονομικά μείνε εγκρατής και μην ανοίγεσαι περισσότερο από όσο το επιτρέπει η τσέπη σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το παρελθόν ζωντανεύει!
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας με αρκετές εναλλαγές για το ζώδιό σου. Θα θέλεις να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και θα επιδιώκεις να καθοδηγήσεις τους ανθρώπους γύρω σου, ενώ κάποια προσωρινά εμπόδια θα παρουσιαστούν στη ζωή σου, εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης που εκτελεί ο Ερμής από το Ζυγό μέχρι τις 9. Το διάστημα αυτό θα νιώθεις ότι έχεις χαμηλή ενεργητικότητα, τόσο ψυχική όσο και σωματική, ενώ θα υπάρξει και αύξηση του άγχους που θα σε κουράσει πολύ, ενώ αρκετές θα είναι οι στιγμές που θα σε φέρνουν στα όριά σου. Το τρίτο δεκαήμερο όμως, θα έχεις την τύχη και την ικανότητα να μετατρέψεις τις καταστάσεις προς όφελος σου, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου για να λύσεις κάποια σημαντικά θέματα που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Ταύρο, είναι ιδανική για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου και να πλησιάσεις συναισθηματικά τα άτομα της οικογένειας σου.

Αισθηματικές
Αυτόν τον μήνα θα πρέπει να θέσεις υπό έλεγχο τα λόγια και το θυμό σου απέναντι στον σύντροφό σου, ώστε να υπάρξει μία ισορροπία στη σχέση σου. Θα υπάρξουν στιγμές που η συμπεριφορά του θα είναι αρκετά ασταθής και απρόβλεπτη απέναντί σου, με συνέπεια να νιώσεις αρκετά ανασφαλής και μετέωρη. Μην δώσεις περισσότερη σημασία και μην στεναχωριέσαι άδικα, γιατί αυτό θα οφείλεται στις αρνητικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού που δεχόμαστε όλοι ανεξαιρέτως. Οι singles ίσως βιώσετε κάποια μικρή απογοήτευση από τη συμπεριφορά ενός ατόμου που σας ενδιέφερε ερωτικά. Αφήστε λίγο το χρόνο να περάσει, ώστε να καταλαγιάσουν μέσα σας τα συναισθήματα, αλλά και να ανακαλύψετε τις αληθινές του προθέσεις. Καλύτερες προοπτικές θα υπάρξουν τις τελευταίες μέρες του μήνα!

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός τομέας αυτόν το μήνα θα σου αποφέρει αρκετές εμπειρίες, άλλοτε θετικές και άλλοτε αρνητικές. Με τον κυβερνήτη σου Δία να κινείται στην Παρθένο και να συμπορεύεται με τον Άρη, θα έχεις τύχη όσον αφορά νέες συνεργασίες, αλλά απαιτείται διπλωματία για να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου. Νέες κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα είναι προς όφελός σου και θα σε βοηθήσουν, αρκεί να είσαι λίγο επιφυλακτική σε σχέση με αυτά που θα σου πουν. Στις συνεργασίες σου πρόσεξε να μην γίνεσαι επιθετική και γενικότερα φίλτραρε πρώτα τα λόγια σου πριν τα εκστομίσεις. Παράμεινε ήρεμη και προσπάθησε να πάρεις καλές συμβουλές για να περάσει αυτό το διάστημα χωρίς ζημιές. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις έναν νέο προϋπολογισμό, γιατί ολοένα και κάτι γίνεται και τον παραβιάζεις. Ίσως εμφανιστούν στο προσκήνιο οφειλές από το παρελθόν, που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιορισμένες επαφές!
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας κουραστικός αλλά και ενδιαφέρων μήνας για εσένα. Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στην Παρθένο στις 8, αλλά και τον Άρη να την συντροφεύει για όλη τη διάρκεια του μήνα, θα ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και θα αξιοποιήσεις όσα δημιουργικά μέσα έχεις στη διάθεσή σου. Καινούριες γνωριμίες, καταστάσεις ποικίλες, εντυπώσεις, διερχόμενοι πειρασμοί θα εμπεριέχονται στην καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα από τις 9 και μετά, που και ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Κινήσου μεθοδικά και αποφασιστικά! Πρέπει να ξέρεις τι περιθώριο έχεις για απολαύσεις και τι πρέπει να αποφύγεις, για το δικό σου συμφέρον. Μην αφήσεις στην τύχη την εξέλιξη μιας σημαντικής πρότασης που θα σου γίνει και μην αμελήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, η συναισθηματική σου ασφάλεια θα αποτελέσει προτεραιότητα σου αυτόν το μήνα. Είναι στο χέρι σου για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις ώστε να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις μαζί του σχετικά με πράγματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και θα τα ξεκαθαρίσεις. Οι singles θα έχετε αρκετές ερωτικές ευκαιρίες, αλλά δύσκολα θα καταλήξετε σε κάτι σταθερό. Τα ερωτικά πάθη και οι πιο ασφαλείς σχέσεις αρχίζουν να αυξάνονται καθώς κινείστε προς το τέλος του μήνα, με τις επιρροές που θα δεχτείτε από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 27 στον Ταύρο, γι’ αυτό κάνετε υπομονή.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε φάση ανάπτυξης και προόδου αυτόν το μήνα. Οι εργασίες σου θα επεκταθούν και θα υπάρξει πρόοδος, που θα οφείλεται στη σκληρή σου δουλειά. Ωστόσο, οι δραστηριότητές σου θα σου φέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα από τις 9 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο Ζυγό και τα δημιουργικά σου έργα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει κάποια ανησυχία λόγω της περιορισμένης ρευστότητας χρημάτων που θα υπάρξει, αλλά τα έσοδα που θα σου έρχονται από ξεχασμένες πηγές θα σου χαρίσουν μια ανάσα και θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάνε κάτι διαφορετικό!
Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα εντείνει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά ενδέχεται και να σε μπλοκάρει συναισθηματικά. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού για το πρώτο δεκαήμερο, διατηρεί την κρίση στα αισθηματικά σου, ωστόσο η Αφροδίτη από το Λέοντα μέχρι τις 8 θα σου προσφέρει αντίδοτα γι’ αυτό. Υπάρχει ακόμα και το ενδεχόμενο ενός μικρού θαύματος που θα επαναφέρει την ευτυχία στην προσωπική σου ζωή. Κι αν τελικά αυτό δεν συμβεί στον αισθηματικό σου τομέα, θα προκύψει αργότερα, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, στον κοινωνικό ή στον επαγγελματικό σου χώρο, έστω και περιστασιακά. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην αφήσεις αυτόν τον μήνα να πάει χαμένος, χωρίς να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, για να υποδεχτείς τον Νοέμβριο πιο ανάλαφρη.

Αισθηματικές
Ο Οκτώβριος βελτιώνει την πορεία των αισθηματικών σου και αυτό έχει αντίκτυπο στη διάθεσή σου. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Λέοντα μέχρι τις 8, θα ενισχύσει τη σχέση με τον σύντροφό σου, που θα πέσει στα δίχτυα της γοητείας σου ακόμη μία φορά. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 13 στον Ζυγό, φαίνεται πως θα επηρεάσει τη σχέση σου και καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς, τουλάχιστον για εκείνη την ημέρα. Στις singles, πολύ γλυκιά και ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα και κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε είτε σε μία μετακίνηση είτε μέσω τυχαίας επικοινωνίας, θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας. Η νέα θέση του Ήλιου στον Σκορπιό από τις 23 και μετά, σας βοηθά να εκφραστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα είσαι σε μία ενεργητική φάση. Όσο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο Ζυγό, μέχρι τις 9, θα κυριαρχεί η τάση να τα κάνεις όλα γρήγορα, αλλά θα πρέπει να την περιορίσεις, ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ένα και μόνο στόχο και απόφυγε τα νέα ανοίγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επίσης, θα πρέπει να έχεις επίγνωση του ανταγωνισμού που κυριαρχεί λόγω αναδουλειάς και να λάβεις υπόψη σου τις συμβουλές των ανωτέρων σου. Στα οικονομικά σου, η σκληρή σου δουλειά, η κοινωνική σου θέση και οι έξυπνες ιδέες σου, θα αποφέρουν κέρδη. Ωστόσο, τα αλόγιστα έξοδα θα πρέπει να αποφεύγονται.

ΙΧΘΕΙΣ
Επένδυσε σε ό,τι σ' εκφράζει πραγματικά!
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας θετικός και ευχάριστος μήνας για εσένα. Ιδιαίτερα από τις 9 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο Ζυγό, η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα φόρτε της και πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να την εμπλουτίσεις και να γνωρίσεις πολλούς και αξιόλογους ανθρώπους. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνουν να ανοίξεις ευκολότερα τους δρόμους για την επίτευξη των στόχων σου και θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τα επιτεύγματά σου. Διάφορες επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν, θα μπορούσαν να σου αποδώσουν καλά κέρδη τώρα. Πρόκειται για ένα μήνα που θα είσαι πολύ δυναμική και θα εργαστείς σκληρά. Θα έχεις ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματικά θέματα και οι αποδράσεις που θα κάνεις, θα σε ανανεώσουν ψυχολογικά και θα σου φτιάξουν την ψυχολογική σου διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά για εσένα αυτόν το μήνα. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα ίσως υπάρξει ένα μπλοκάρισμα στην έκφραση των συναισθημάτων σου, που θα είναι όμως προσωρινό. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό, το πάθος στη σχέση σου θα αναζωπυρωθεί και οι επιθυμίες σου θα βάλουν φωτιά στις αισθήσεις του συντρόφου σου. Όσο για τις singles ελεύθερους του ζωδίου, με τις θετικές επιρροές που δέχεστε από τη θέση του Άρη στην Παρθένο για όλο τον Οκτώβριο, η κοινωνική σας ζωή θα σας χαρίσει και τις επαφές που χρειάζεστε, για να νιώσετε πως είστε ενεργές σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Αναθεωρήστε τη στάση σας απέναντι σε κάποια άτομα που σχετίζονται με το ερωτικό σας παρελθόν και αναλογιστείτε και τις δικές σας ευθύνες. Ίσως πρέπει να δώσετε ακόμη μία ευκαιρία στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα βρεις τους κατάλληλους τρόπους για να αντιμετωπίσεις τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχεις αυτόν τον μήνα. Από τις 9 του μήνα και μετά, θα διεκπεραιώσεις κάθε σου υπόθεση αποτελεσματικά και θα τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου και θέματα που σε αγχώνουν καιρό τώρα. Τώρα η διαίσθησή σου σε υποθέσεις που αφορούν χρήματα ανεβαίνει σημαντικά. Το ίδιο διάστημα, η ελεύθερη πρωτοβουλία και η δράση σου θα έχει πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη και εποικοδομητικές αλλαγές, γι’ αυτό μην καθίσεις λεπτό με τα χέρια σταυρωμένα. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτά θα παραμείνουν σταθερά αυτόν το μήνα. Αν έχεις επιχείρηση, κάποιες οικονομικές απαιτήσεις θα σε αποσυντονίσουν λίγο τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 στον Ταύρο. Αυτές τις μέρες φρόντισε να προγραμματίσεις πολύ καλά οποιεσδήποτε οικονομικές δεσμεύσεις σου ζητηθούν να πάρεις, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη για τα αποτελέσματά τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια