Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τεστ: Η βαλίτσα σου τα λέει όλα

 Σου αρέσει η περιπέτεια, είσαι αθλητικός τύπος ή μήπως ονειρεύεσαι νύχτες μαγικές σε εξωτικά μέρη; Κάνε το τεστ που ακολουθεί και ανακάλυψε τον ιδανικό προορισμό για εσένα.....
Στην παρακάτω λίστα τσέκαρε μόνο δέκα από τα εξήντα αντικείμενα που σίγουρα θα έβαζες στη βαλίτσα των διακοπών σου. Έπειτα σημείωσε τη βαθμολογία, κάνε το άθροισμα και διάβασε το προφίλ σου.

Ο ιδανικός τόπος διακοπών σε περιμένει!

Τι θα έβαζες στη βαλίτσα; Οι βαθμοί
2 εσώρουχα 0
10 εσώρουχα 7
2 μακό μπλουζάκια 0
7 μακό μπλουζάκια 7
μπουρνούζι 8
παντόφλες 8
σορτς 2
άσπρο παντελόνι 10
βιβλία 9
χάρτες 3
πυξίδα 3
κιάλια 3
φωτογραφική μηχανή 6
ψηφιακή μηχανή 6
μάλλινο πουλόβερ 3
βαμβακερό πουλόβερ 9
μαχαίρι 3
περίστροφο 2
απορρυπαντικό για τα ρούχα 0
σαμπουάν 9
άρωμα 9
σπρέι για φρέσκια αναπνοή 9
κολλύριο 2
cd-player 8
σαγιονάρες 8
μπαντάνα 2
μαντιλάκι τσέπης 15
γάζες 2
παγούρι 2
αντιηλιακό 9
αλοιφή για εγκαύματα
3
σακάκι και γραβάτα 10
βραδινό φόρεμα 10
παρεό 8
σεσουάρ 7
φακός 2
σανίδα σερφ 8
αθλητικά παπούτσια 3
παπούτσια ιστιοπλοΐας 8
επώνυμο τζιν 10
ανώνυμο τζιν 0
οδηγός μουσείων 6
αντίσκηνο 2
ρολόι Rolex 15
ρολόι για καταδύσεις 3
χρωματιστό ρολόι 7
φόρμα γυμναστικής 3
επώνυμη πετσέτα για την παραλία 7
μοκασίνια για το σκάφος 10
πιστωτική κάρτα 15
κασμιρένιο πουλόβερ 9
νεσεσέρ για μανικιούρ 10
μεταξωτή ρόμπα 8
μανταλάκια 0
γυαλιά ηλίου 9
λευκό σμόκιν 15
σακίδιο ορειβασίας 0
βελόνα και κλωστή 0
αρβύλες ορειβασίας 0

Κάνε την πρόσθεση: Ποιά είναι η βαθμολογία σου;
0-10
Μάλλον κοιτάζεις με περιφρόνηση όλους εκείνους που φεύγουν για τις διακοπές τους με το αυτοκίνητο φορτωμένο μπαγκάζια και κάθε είδους συμπράγκαλα έχοντας προορισμό κάποιο κοσμικό θέρετρο. Οι διακοπές σου θα λέγαμε ότι είναι υπόδειγμα λιτότητας, δεν παίρνεις μαζί σου πάνω από 100 ευρώ και δεν διανοείσαι φυσικά να μείνεις σε ξενοδοχείο, αφού το θεωρείς ανόητη πολυτέλεια. Πάρε λοιπόν, το δισάκι σου και ξεκίνα για έρημες ακρογιαλιές.

11-20
Ονειρεύεσαι επικίνδυνες διακοπές, γεμάτες περιπέτεια, απρόοπτα και αξέχαστες στιγμές. Αν μπορούσες, θα πήγαινες στη ζούγκλα, για να ζήσεις από κοντά την εμπειρία του κινδύνου. Αναζητάς το ρίσκο σε κάθε σου βήμα και, πάνω από όλα, θέλεις να ζήσεις έντονα, με κομμένη την ανάσα. Η φαντασία σου διεγείρεται με την ιδέα μιας ηφαιστεακής έκρηξης - η Φινλανδία σε περιμένει - μιας πλημμύρας, ενός σεισμού.

21-30
Το γνωμικό που σου ταιριάζει είναι «ο τολμών νικά» και φροντίζεις να το επιβεβαιώνεις τακτικά. Ονειρεύεσαι περιπετειώδεις διακοπές, οι οποίες θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να αποδείξεις για άλλη μια φορά τις σούπερ ικανότητές σου. Αν υπήρχαν ακόμα ανεξερεύνητα μέρη, θα ήσουν η πρώτη που θα τα χαρτογραφούσες.
Είσαι πάντα έτοιμη να εξερευνήσεις απάτητες βουνοκορφές, να αναζητήσεις το χαμένο θησαυρό, ενώ ζηλεύεις αφάνταστα τον Κολόμβο και τον Μάρκο Πόλο.

31-37
Το όνειρό σου είναι να βρεθείς κοντά στην άγρια φύση, να δεις σπάνια πουλιά και ζώα υπό εξαφάνιση, να σηκώνεσαι τα χαράματα για να τα παρατηρήσεις και να τα φωτογραφίσεις. Οι ιδανικές διακοπές για εσένα είναι απόλυτα οικολογικές. Θα σου άρεσε να τις περάσεις καθαρίζοντας τη θάλασσα και τις παραλίες από τα σκουπίδια ή ακόμα και δουλεύοντας εθελοντικά σε κάποια ανθρωπιστική οργάνωση στον Τρίτο Κόσμο ή σε ένα οικολογικό πάρκο.

38-43
Για εσένα οι διακοπές σημαίνουν απλότητα και άνεση, αλλά πάνω από όλα αθλητισμό. Δεν μπορείς να μείνεις ούτε λεπτό ακίνητη και δεν υπάρχει σπορ που να μην έχεις δοκιμάσει: σερφ, τρέκινγκ, ορειβασία, κολύμβηση, και το βράδυ, χορός μέχρι τελικής πτώσεως. Ονειρεύεσαι να περνάς τις ημέρες σου αποκλειστικά με αθλητικές δραστηριότητες, με ένα μικρό διάλειμμα ίσως για κάποιο υγιεινό σνακ. Είσαι ικανοποιημένη, αν γυρίσεις από τις διακοπές σου πιο κουρασμένη από όσο όταν έφυγες.

44-47
Νύχτες μαγικές, ονειρεμένες, σε κάποια εξωτική τοποθεσία με ατμόσφαιρα «Χίλιες και μια νύχτες» και αισθησιακά ανατολίτικα αρώματα. Αυτό θα ήθελες να ζήσεις στις διακοπές σου. Η κρυφή επιθυμία σου είναι να ανακαλύψεις απαγορευμένες στους τουρίστες απολαύσεις, με οδηγό κάποιο ιθαγενή, να μάθεις τα μυστικά του τόπου, να ζήσεις άγνωστες μέχρι τώρα εμπειρίες. Και μετά, φυσικά, να τις διηγηθείς καμαρώνοντας στους φίλους σου.

48-51
Πολιτικά συνειδητοποιημένοι, βιβλιοφάγοι, λάτρεις της Τέχνης και της κουλτούρας, για εσένα οι διακοπές πρέπει να προσφέρουν μια ευκαιρία για γνώση και καλλιέργεια. Η ιδανική ημέρα διακοπών περιλαμβάνει περιήγηση σε μουσεία και αρχαιολογικούς τόπους, με αχώριστο σύντροφο έναν πλήρη οδηγό με όλα τα αξιοθέατα. Όσο για το βράδυ, θα ήσασταν πανευτυχείς αν περνούσατε την ώρα σας σε κάποιο κινηματογραφικό φεστιβάλ με παλιές ταινίες ή παρακολουθώντας ένα σεμινάριο φιλοσοφίας ή μεταφυσικής.

52-59
Αν και στην πραγματικότητα οι διακοπές σας ξεκινούν με το αυτοκίνητο φορτωμένο με όλο το νοικοκυριό σας, την πεθερά σας, τα παιδιά που τσιρίζουν συνεχώς, το σκύλο και τη γάτα, ενδόμυχα έχετε άλλες επιθυμίες. Ονειρεύεστε μια απόδραση με τον έρωτα της ζωής σας, ίσως μια παράνομη περιπέτεια, αναζητώντας το τέλειο και το ανεκπλήρωτο. Καταφέρνετε να αντέχετε τη σκληρή καθημερινότητα με τη σκέψη ότι ίσως σε κάποιο έρημο νησί του Ειρηνικού σάς περιμένει με ανοικτές αγκάλες η αδελφή ψυχή σας.

60-66
Μπορεί να φαίνεσαι συνεσταλμένη και ντροπαλή, αλλά κρύβεις μέσα σου έναν εντελώς διαφορετικό εαυτό. Για εσένα οι διακοπές έχουν ένα μοναδικό σκοπό: να δοκιμάσεις το σεξαπίλ σου και να κάνεις όσες νέες γνωριμίες σου επιτρέψουν οι περιστάσεις. Δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου ούτε τα αξιοθέατα ούτε τα μουσεία, αλλά μόνο πώς θα βρεις ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να κάνεις πολλές κατακτήσεις. Μύκονο, σου 'ρχομαι!

67-77
Επισκέψεις σε αρχοντικά, δεξιώσεις σε νησιώτικα σπίτια και σαλέ, κοσμική ζωή και συναναστροφές με την αριστοκρατική κοινωνία είναι τα ζητούμενα για τις δικές σου διακοπές. Εννοείται, μόνο σε κλειστό κύκλο, στην αφρόκρεμα της κοινωνικής ελίτ - σαν να λέμε, Λιστών στην Κέρκυρα. Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να έχεις τις «σωστές» παρέες και να βρίσκεσαι σε ένα σχετικά δροσερό μέρος, γιατί απεχθάνεστε τον ιδρώτα. Το καρνέ σου είναι γεμάτο διευθύνσεις επωνύμων και περνάς το χρόνο σου κάνοντας δημόσιες σχέσεις.

Πάνω από 77
Δεν ικανοποιείσαι εύκολα. Οι απαιτήσεις σου περιλαμβάνουν την πιο πολυτελή θαλαμηγό, την πιο σικ ιδιωτική πλαζ, το πιο χλιδάτο ξενοδοχείο. Φυσικά, δεν θα κοιμάσαι πριν χαράξει και οι παρέες σου θα είναι μόνο κοσμοπολίτικες και λαμπερές. Ντυμένη πάντα στην τρίχα, με καλογυμνασμένο σώμα, ονειρεύεσαι σύντομες, αλλά συναρπαστικές περιπέτειες, πίνοντας ένα ποτήρι δροσερή σαμπάνια και απολαμβάνοντας το χαβιάρι σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια