Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2015

Πολλά αστρολογικά φαινόμενα θα επηρεάσουν την εποχή της Παρθένου. Όλα τα ζώδια της γης θα είναι οι πρωταγωνιστές που θα δείξουν και τα πρώτα βήματα όπου πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Εκλείψεις, ανάδρομος Ερμής, δύσκολη Πανσέληνος και άλλα πολλά πλανητικά δρώμενα δίνουν το στίγμα τους με καρμικό τρόπο Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου: Μην αποπειραθείτε να πλησιάσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας… δεν υπάρχει καμία αστρολογική εύνοια για επανένωση.
Ευνοημένοι: Ταύρος και Παρθένος

Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου: Η μέρα σηματοδοτεί μια καλή περίοδο μέχρι τις 19 του μήνα που μπορείτε να συζητήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας… και να βρείτε λύσεις.
Ευνοημένοι: Κριός και Παρθένος

Πέμπτη 03 Σεπτεμβρίου: Πάρτε τις δυναμικές πρωτοβουλίες και βάλτε πάνω στο τραπέζι όλα εκείνα τα θέματα που το Καλοκαίρι βρίσκονταν στο σκοτάδι.. και από τις δύο πλευρές
Ευνοημένοι: Λέων και Ιχθύς

Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου: Αποφύγετε κάθε υπερβολή λόγου και δράσης προς τα άτομα που αυτήν την εποχή είσαστε σε επικοινωνιακή – ψυχική απόσταση.
Ευνοημένοι: Καρκίνος και Ζυγός

Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου: Δηλώστε τις προθέσεις σας και απομακρυνθείτε. Αν ο άλλος επιθυμεί να σας αναζητήσει και να σας βρει… ας το κάνει!
Ευνοημένοι: Σκορπιός και Ταύρος

Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου: Οι αλλαγές είναι στο δρόμο και πλησιάζουν, κάτι που θα δώσει σε πολλούς τις ‘από μηχανής’ λύσεις που περίμεναν,
Ευνοημένοι: Αιγόκερως και Ιχθύς

Δευτέρα 07 Σεπτεμβρίου: Χρειάζεται να είστε πολύ πιο οργανωμένοι αυτές τις ημέρες, καθώς πολύς κόσμος θα παρελάσει από την καθημερινότητα σας… και που θέλει να μείνει.
Ευνοημένοι: Κριός και Καρκίνος

Τρίτη 08 Σεπτεμβρίου: Βρείτε τις σταθερές σας και μετά εξαπλωθείτε σε λοιπά χόμπυ – δραστηριότητες και νέους ανθρώπους για τους οποίους έχετε αμφιβολίες.
Ευνοημένοι: Λέων και Τοξότης

Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου: Μακριά από ανθρώπους που δεν σας δίνουν αυτά που σας είχαν τάξει. Επίσης μακριά από μπερδέματα.
Ευνοημένοι: Σκορπιούς και Ιχθύες

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου: Η μέρα είναι ιδανική για να μπορέσετε να συζητήσετε με άτομα που ανήκουν στο παρελθόν σας, για λάθη και παραλήψεις.
Ευνοημένοι: Κριός και Λέων

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου: Οι απρόοπτες συναντήσεις είναι προ των πυλών. Μην δεχτείτε επανάληψη ίδιων καταστάσεων.
Ευνοημένοι: Λέων και Ζυγός

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου: Πίεση θα υπάρξει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο, που θα πρέπει να επιλύσετε μέσω διάλογου και επιχειρηματολογίας.
Ευνοημένοι: Σκορπιός και Αιγόκερως

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου: Όμορφη ημέρα για διάλογο με προοπτική για όλους. Τολμήστε να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα.
Ευνοημένοι: Τοξότης και Ιχθύες

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου: Υπάρχουν καλές προοπτικές για έκφραση έντονων συναισθημάτων. Ωστόσο, μην παραπονιέστε υπερβολικά και συνεχώς.
Ευνοημένοι: Κριός και Καρκίνος

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου: Θα κυριαρχήσει η σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Μιλήστε με ειλικρίνεια για αυτά που ζητάτε.. μην τα απαιτήσετε όμως.Ευνοημένοι: Ζυγός και Τοξότης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου: Οργανωθείτε… δύσκολη ημέρα από τις πρώτες πρωινές ώρες. Αναδιπλωθείτε όπου χρειάζεται διπλωματικά.
Ευνοημένοι: Παρθένος και Αιγόκερως

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου: Στο προσκήνιο θα προκύψουν από σήμερα και μέχρι τις 22/09 θέματα σχέσεων και επανασυνδέσεων.
Ευνοημένοι: Ταύρος και Λέων

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου: Ευνοούνται διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και γνωριμίες που έχουν αποδείξει πως αντέχουν στα δύσκολα.
Ευνοημένοι: Καρκίνος και Αιγόκερως

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις σήμερα και αύριο καθώς το αστρολογικό σύστημα δεν ευνοεί τις εύκολες λύσεις.
Ευνοημένοι: Ζυγός και Αιγόκερως

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου: Σήμερα θα υπάρξει αρκετή και γρήγορη πρόοδος σε θέματα που είχαν μείνει καιρό στατικά.Ευνοημένοι: Ταύρος και Ιχθύς

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου: Πολύς ανταγωνισμός θα υπάρξει μεταξύ των δύο φύλων. Αποφύγετε να προσπαθήσετε να πείσετε. Φαίνεται!
Ευνοημένοι: Παρθένος και Τοξότης

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου: Μύθοι και αλήθειες θα συσσωρευτούν σήμερα και θα ζητηθεί η δική σας κριτική και ένστικτο.
Ευνοημένοι: Ζυγός και Σκορπιός

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου: Πολλές και δομημένες σχέσεις θα ταρακουνηθούν εκ θεμελίων…καθώς κρυφά μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια.
Ευνοημένοι: Τοξότης και Αιγόκερως

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου: Δοκιμάστε τακτικές που δεν σας εκθέτουν σε άτομα που σας ενδιαφέρουν σε πολλά επίπεδα. Μιλήστε λιγότερο.
Ευνοημένοι: Κριός και Παρθένος

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου: Αποφασίστε το ποιόν και το πως και δράστε μέχρι τα τέλη του μήνα. Οι μέρες είναι πια σταθερές και γήινες!
Ευνοημένοι: Ζυγός και Σκορπιός

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου: Διαφοροποιηθείτε από τα ίδιες και τις ίδιες συμπεριφορές και τραβήξτε τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σας.
Ευνοημένοι: Σκορπιός και Αιγόκερως

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου: Δοκιμάστε να βγείτε από το στατικό κάδρο των σκέψεων σας και θα δείτε επίσης διαφορετικές αντιδράσεις.
Ευνοημένοι: Ζυγός και Τοξότης

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου: Η μέρα ευνοεί τους τολμηρούς και τους δραστήριους. Μιλήστε και διεκδικήστε.
Ευνοημένοι: Ταύρος και Ιχθύς

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου: Δεν υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα για να πράξετε προς την ειπωμένη επιθυμία σας…! Κάντε την πραγματικότητα.
Ευνοημένοι: Καρκίνος και Τοξότης

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου: Μια εξαιρετική ημέρα… που θα δώσει ευκαιρίες για επανασύνδεση, ουσιαστικό διάλογο και λύσεις!
Ευνοημένοι: Λέων και Ζυγός
Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα ζώδια .
Κριός: Η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί, και εσείς τελικά θα βρείτε αυτό που τόσο καιρό ψάχνατε… ακόμα και με σας την ίδια σας την σχέση που θα γίνει απείρως καλύτερη, και φυσικά με την δική σας συνεισφορά!
Αρχιερέας: Καλό θα ήταν να μην παίρνετε της μετρητοίς όλα όσα σας λένε! Οι μέρες είναι έντονα φορτισμένες και πιθανόν αυτό να σας δημιουργεί μια θλίψη ή μελαγχολία. Η κατάσταση μπορεί να είναι θολή στην ερωτική σας ζωή, αλλά πραγματικά δεν αξίζει να είστε υπερβολικοί στα λόγια και στις πράξεις σας για να πείσετε την άλλη πλευρά για την αλήθεια των συναισθημάτων σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και να θεραπεύσει.
Ερωτικό κλίμα: Μέτριο
SEX: ***/**
Θετικές ημέρες: 10 και 19 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Καρκίνος και Ιχθύς
Επικίνδυνο διάστημα: 12-15 Σεπτεμβρίου

Ταύρος: Όλα τα ζώδια της γης έχουν την τιμητική τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ταύρων, φέτος, το αργότερο μέσα στο πρώτο 2μηνο του 2016, θα προάγει την ερωτική ζωή τους. Γάμους, γεννητούρια, κτλ, έχει το μενού του Φθινοπώρου.
Αστέρι: Ανήκετε και εσείς στους υπερτυχερούς που ο Δίας θα ευνοήσει πρώτους. Αυτό σημαίνει ότι ερωτικά και επαγγελματικά θέματα βρίσκουν την λύση και την τελική τους πορεία, προς την επιτυχία…! Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, πολλά θέματα που ακουμπούν γάμο – διαζύγιο θα έχουν μικρο καθυστερήσεις λόγο ασυνεννοησίας. Ο Κυβερνήτης σας αναδρομεί από 17-09
Ερωτικό κλίμα: Καλό
SEX: ***/**
Θετικές ημέρες: 04 και 17 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Σκορπιός και Ιχθύς
Επικίνδυνο διάστημα: 20-25 Σεπτεμβρίου

Δίδυμοι: Μοιραίος μπορεί να χαρακτηριστεί ο μήνας του Σεπτεμβρίου για όλους τους Διδύμους, που επιτέλους θέλουν να βάλουν μια σειρά, στο χάος της προσωπικής τους ζωής.
Κόσμος: Ναι όντως ο κυβερνήτης σας από τον οίκο της Παρθένου σας έχει αναστατώσει σε όλα τα επίπεδα. Νέες γνωριμίες, παλιές υποθέσεις, ερωτικές εκκρεμότητες έχουν φανερωθεί και ζητάνε από εσάς την οριστική τους λύση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εσείς θα πιεστείτε και θα δράσετε σύμφωνα με τους ρυθμούς και τα θέλω των τρίτων. Ολοκληρώστε τις διακοπές σας και μετά πράξτε…!
Ερωτικό κλίμα: Μέτριο
SEX: ***/**
Θετικές ημέρες: 04 και 22 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Κριός και Τοξότης
Επικίνδυνο διάστημα: 27-30

Καρκίνος: Καλά κάνετε και τα θέτετε όλα υπό αμφισβήτηση μέσα στην σχέση σας. Αν δεν δείτε πρακτικές αλλαγές από τον άνθρωπο σας, μην επιχειρήσετε και μην δώσετε τίποτα παραπάνω… αδικείστε!
Αυτοκράτορας: Είσαστε σε αναμονή. Περιμένετε να ασχοληθούν μαζί σας.. μόνο! Αν και εσείς θέλετε κάτι ανάλογο, μην περιμένετε το Φθινόπωρο… δράστε από τώρα που το θέμα ίσως και να είναι ακόμα ζεστό. Ακόμα και αυτοί που επιδιώκουν ερωτική επανασύνδεση… θα την καταφέρουν σχετικά εύκολα τις προσεχείς ημέρες.
Ερωτικό κλίμα: Μέτριο
SEX: **/***
Θετικές ημέρες: 04 και 17 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Ζυγός και Παρθένος
Επικίνδυνο διάστημα: 20-24 Σεπτεμβρίου

Λέων: Δώστε όλο σας το βάρος στην ερωτική σας ζωή, που τόσο την έχετε αμελήσει. Τα αστρολογικά είναι με το μέρος σας, και ιδίως από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, θα έχετε και την υλική υποστήριξη στις επιδιώξεις σας.
Αυτοκράτειρα: Νέα μέτρα και νέα σταθμά θα υπάρξουν από τον νέο μήνα στην καθημερινότητα σας, που μέχρι τώρα την χαρακτηρίζεται εσείς οι ίδιοι σαν μέτρια. Για τον ένα μήνα που έμεινε ο ήλιος – Κυβερνήτης σας πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας έδωσε τις ευκαιρίες να δείτε πιο καθαρά περιπτώσεις ανθρώπων που σας αδίκησαν ή σας πρόδωσαν. Μην αντεπιτεθείτε απλά απομακρυνθείτε.
Ερωτικό κλίμα: Καλό
SEX: ****/*
Θετικές ημέρες: 11 και 20 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Τοξότης και Αιγόκερως
Επικίνδυνο διάστημα: 25-30 Σεπτεμβρίου

Παρθένος: Ποικιλία δράσεων και απόψεων θα υπάρξει μέσα στον ερωτικό σας δεσμό – γάμο. Αυτό είναι κάτι που θα σας ενθαρρύνει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, μέχρι τα τέλη του 2015.
Ήλιος: όλο το σύμπαν με τα άστρα του σας κοιτά. Εσείς επίσης με την σειρά σας κοιτάξτε το τι θα πράξετε στον επόμενο ένα μήνα, καθώς όλο το Καλοκαίρι αφήσατε πολλές υποθέσεις σε εκκρεμότητα. Οι γάμοι και οι δεσμεύσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια.. θα τερματιστούν και από τις δύο πλευρές. Οριστικά… και σε βάθος χρόνου θα ξεχαστούν.
Ερωτικό κλίμα: Άριστο
SEX: *****
Θετικές ημέρες: 01 και 14 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Λέων και Τοξότης
Επικίνδυνο διάστημα: 23-28 Σεπτεμβρίου

Ζυγός: Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη καθώς πλέον έχετε ξεπεράσει τις φουρτούνες των τελευταίων εβδομάδων, με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες που ακολουθούν μέσα στον πρώτο φθινοπωρινό μήνα, θα σας δώσουν και τις λύσεις που χρειάζεστε!
Τροχός της Τύχης: Η απογοήτευση και η μελαγχολία σας δεν σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά τα λάθη που συνεχώς και ασταμάτητα επαναλαμβάνετε στην ερωτική – προσωπική σας ζωή. Η εμμονή σας να κρατάτε μέτριους και αδιάφορους ανθρώπους στην καθημερινότητα σας, δεν επιτρέπει στην καλή σας τύχη να σας φέρει μπροστά σε κάτι αξιόλογο.
Ερωτικό κλίμα: Αρίστη
SEX: **/***
Θετικές ημέρες: 06 και 21 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Ταύρος και Αιγόκερως
Επικίνδυνο διάστημα: 12 -17 Σεπτεμβρίου

Σκορπιός: Πιέζεστε αφόρητα μέσα σε δεσμούς που δεν σας καλύπτουν. Αν τελικά το ταίρι σας, δεν σας ενθουσιάζει πια, ή έστω δεν υπάρχει διάθεση συμπόρευσης, τότε καλύτερα απομακρυνθείτε.
Άρμα: Οι Σκοποί σας θα ολοκληρωθούν στα μέσα του Σεπτεμβρίου που ο Κρόνος θα φύγει οριστικά από τον ζωδιακό σας οίκο. Μάθατε αρκετά και με τον δύσκολο τρόπο…. εφαρμόστε τα τώρα σε όλους τους τομείς. Ακόμη και τα άτομα που δεν σας πληρούν…απομακρύνετε τα… άμεσα. Οι δεσμευμένοι θα μιλήσουν για γάμο – οικογένεια…. εξελίξεις.
Ερωτικό κλίμα: Άριστο
SEX: **/***
Θετικές ημέρες: 10 και 27 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Σκορπιός και Ιχθείς
Επικίνδυνο διάστημα: 02-08 Σεπτεμβρίου

Τοξότης: Πιστέψτε στον εαυτό σας και η αλλαγή θα γίνει. Εσείς σαν δυναμικός Τοξότης τα έχετε πει και τα έχετε δηλώσει, τα αισθήματα και τις σκέψεις σας… από εκεί και μετά, αφήστε την άλλη πλευρά να πορευτεί χωρίς πίεση.
Σελήνη: Διανύετε τις τελευταίες δύσκολες ημέρες του φετινού Καλοκαιριού, που σας έβαλαν ‘ βόμβα’ στην σταθερότητα της ερωτικής σας ζωής. Τουλάχιστον, για αυτό που είσαστε τυχεροί είναι ότι ξεκαθάρισαν τα σκοτεινά τοπία. Οι ελεύθεροι πιθανόν από τον νέο μήνα, να δεχτούν εκ νέου ερωτικά πυρά από πρόσφατη γνωριμία.
Ερωτικό κλίμα: Εξαιρετικό
SEX: ****/*
Θετικές ημέρες: 14 και 25 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Κριός και Λέων
Επικίνδυνο διάστημα: 02-08 Σεπτεμβρίου

Αιγόκερως: Θα χρειαστεί να δράσετε άμεσα, και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις στον τρόπο και στο λόγο σας. Αν τελικά κάτι ενοχλεί τον άνθρωπο σας,… απομακρύνετε το!
Μάγος: Φυσικά και εσείς ανήκετε στην ευνοημένη τριάδα των γήινων ζωδίων που η τύχη θα ξεκινήσει από σήμερα και μέχρι το άλλο Καλοκαίρι να τους χαμογελά. Ακόμα και χωρισμοί – διαζύγια – υπερβολές συναισθημάτων, χιλιομετρικές αποστάσεις θα μετριαστούν και θα τοποθετηθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Οι λύσεις θα δοθούν.
Ερωτικό κλίμα: Μέτριο
SEX: **/***
Θετικές ημέρες: 03 και 20 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Αιγόκερως και Ιχθείς
Επικίνδυνο διάστημα: 05-10 Σεπτεμβρίου

Υδροχόος: Πολλές οι ανατροπές στα σχέδια σας. Αν τελικά νιώθετε ασφάλεια μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, τότε μην χρονοκαθυστερείτε χωρίς λόγο… πολλά μπορεί να παρεισφρήσουν!
Αρχιέρεια: Η πίστη και η δυναμική που έχετε σαν ηλικιωμένο και σοφό ζωδιο, σας δίνει την σταθερότητα για να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι Υδροχόοι φέτος έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους., Οι αδέσμευτοι λίαν συντόμως…. θα ανταμώσουν νέα αγάπη που θα τους αγκαλιάσει όπως αυτοί θέλουν.
Ερωτικό κλίμα: Άριστη
SEX: *****
Θετικές ημέρες: 02 και 18 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Καρκίνος και Ζυγός
Επικίνδυνο διάστημα: 03-09 Σεπτεμβρίου

Ιχθείς: Ονειρευτείτε και θα γίνει. Η δυναμική του σύμπαντος για όλο το Φθινόπωρο είναι μαζί σας. Όποιο ζώδιο και να είναι το ταίρι σας, θα εξελιχτείτε μαζί και χωρίς άλλα εμπόδια.
Δικαιοσύνη: Δεχτείτε τις πρόταση νέου ατόμου να σας γνωρίσει καλύτερα. Μπορεί ήδη να είσαστε σε σχέση… ωστόσο αν τελικά δεν είστε χαρούμενοι, καλύτερα απομακρυνθείτε και μην καθυστερείτε και την ζωή του άλλου. Ο Δίας από την Παρθένο θα δώσει ευκαιρίες σε όλα τα ζωδια του νερού, για να ξανα-ξεκινήσουν την ερωτική τους ζωή… ακόμα και μέσα από δυναμικές και επιτυχημένες επανασυνδέσεις.
Ερωτικό κλίμα: Καλό
SEX: **/***
Θετικές ημέρες: 05 και 15 Σεπτεμβρίου
Προσοχή με: Καρκίνος Τοξότης και Αιγόκερως
Επικίνδυνο διάστημα: 06 – 17 Σεπτεμβρίου
Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο 2015
από την αστρολόγο – συγγραφέα Σοφία Μπαλδζή
Γενική εικόνα του μήνα: όλα τα σοβαρά ζητήματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το φθινόπωρο που έρχεται
Σε όλο τον κόσμο, την Ευρώπη και την Πατρίδα μας μας, αυτό το φθινόπωρο "συνεχίζεται η κουβέντα" της ανάγκης νόμων και ορίων, ο σεβασμός και η τήρησή τους. Για θέματα όπως η υγεία, οι νέες θεραπείες, τα φάρμακα, η τροφή, η ανεργία, η εργασιακή ισονομία και η τήρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η μετανάστευση, αλλά και η ιδιοκτησία, τα ακίνητα κ.λπ., σχετικά, τα χρέη και πιθανές λύσεις, όπου και οι σχετικές αποκαλύψεις είναι παντού στο πρόγραμμα!
Θέματα προστασίας και αυτοπροστασίας, όπλα; Το άδικο; Που μπορεί να έρχεται και στα "καλά καθούμενα"; Ή ο εσωτερικός αγώνας του ανθρώπου μεταξύ του, να ωριμάσουμε σαν κοινωνίες για να πάψουμε να "στηριζόμαστε" σε φανταστικούς "κηδεμόνες", και που τελικά το μόνο που δεν κάνουν είναι να στηρίζουν Λαούς, είναι πολύ πιθανά σαν ατμόσφαιρα-ποιότητα της ανθρώπινης σκέψης, που μέσα στις αντιξοότητες αποκτά λίγο ακόμα βάθος, πρακτικό και θεωρητικό, από Σεπτέμβριο 2015 έως το Σεπτέμβριο 2016. Και φυσικά το μέγα θέμα της Ειρήνης, που κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη δείχνει, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και γύρω ή και μέσα στη χώρα μας! Εννοείται, σε διεθνείς ειδήσεις, όπως ήδη αιώνες "σπουδάζουμε", ώριμη σκέψη σημαίνει, να μην περιμένουμε ειρηνικά νέα!

Κι επειδή η καταστροφολογία δίνει και παίρνει, πάλι, έχω κι εγώ ένα σχετικό ερώτημα.
Σε πλανήτη όπου οι μισές χώρες, αδικούν, εξαθλιώνουν, πολεμούν τις άλλες μισές.
Σε εποχή που οι μισές χώρες, αλλά και οργανώσεις, διαθέτουν πυρηνικά όπλα.
Σε εποχή που η φύση είναι σε αναταραχή κι εμείς μαζί της…) τι φοβάστε περισσότερο;
Έναν κομήτη από το σύμπαν; Ένα τσουνάμι; Ένα νέο μεγάλο σεισμό;
Ή έναν καινούργιο "Χίτλερ" έτοιμο να πατήσει το κόκκινο κουμπί;;;

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία συνυπάρχουν στην καθημερινότητά μας
Σε επίπεδο κοινωνικής διάθεσης και μονάδας, τη μία μέρα αισιοδοξία, την άλλη απαισιοδοξία!
Τη μία μέρα θα αποφασίζουμε με ενθουσιασμό να κάνουμε βήμα εμπρός, την άλλη θα μας πιάνει φόβος αποτυχίας, και φτου κι απ την αρχή! Σίγουρα, αυτό δεν είναι η σωστή στρατηγική ζωής!
Το "μήνυμα" των πλανητών, η θετική ερμηνεία τους, είναι πάντα μπροστά, με μέτρο και αισιοδοξία, σφιχτή οικονομική λογική, συνέπεια σε υποχρεώσεις, αγώνα για δημιουργία θέσεων εργασίας και αλληλεγγύη από πολλούς σε πολλούς, απευθείας! Σε πρώτο πλάνο, προστασία και αυτοπροστασία, ομαδική και προσωπική, από την υπερβολή και το ψέμα.! Εκλογές έχουμε και αποκαλύψεις πάλι θα έχουμε, και θολούρα πολλή θα εισπράξουμε! Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή, που όμως θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά εκεί κοντά στο τέλος του μήνα, όπου ναι μεν νέα αρχή με κόπο σημαντική πολιτική αλλαγή εγώ δεν "βλέπω"…), αλλά και κανείς αρχηγός δεν μας εξασφαλίζει, κάποιον ειρηνικό τρόπο για το πέρασμα στη "νέα" παγκόσμια πραγματικότητα.
Όπως παντού στον κόσμο, έτσι και στη χώρα μας!
Μεταφέρω εδώ παράγραφο, από το τρίτο βιβλίο μου
"Όταν αναστήθηκε ο Νάρκισσος"
Εκδόσεις ΚΙΟΝΟΣΤΟΙΧΙΑ, Ιούλιος 2014.
[ Αν υπάρχει σε αυτή την εποχή μία ανάγκη...
Μεγάλη, όσο και η γιατρειά της ανάγκης,
αυτή είναι οι νέες ιδέες, οι νέοι τρόποι,
για το πως να μην επαναλαμβάνουμε λάθη χιλιετιών...].
Στην Πατρίδα, και οι Έλληνες του εξωτερικού) αυτό το φθινόπωρο, Θεού (και ειρήνης) θέλοντος, επενδύστε στο τόπο μας, αλλά ποτέ "το σχοινί πριν από το βόδι"!
Που πάει να πει, ότι σε όποιες επενδύσεις, αγορά επιχείρησης, ακίνητα, ή όποια άλλη επένδυση προσωπική ή οικογενειακή, πρώτα εξασφαλίζουμε αλλά και καλύπτουμε, όλα τα νομικά ‘πρέπει’!
Όλοι, το φθινόπωρο, εργαστείτε με φιλότιμο ό,τι εργασία κι αν κάνετε, και προνοήστε για πιθανές ανατροπές (και λόγο νόμων) που όμως για πολλούς, θα είναι θετικές! Κοντά στο τέλος του μήνα, περιορίστε όσο γίνεται νεύρα κι εγωισμό, για να επιτρέψετε σε σχέσεις και συνεργασίες να συνεχίσουν να υπάρχουν και να καρποφορούν!!!

Η υγεία, η εργασία και οι συνεργασίες που ευνοούνται αυτήν την περίοδο
Η θετική πλευρά των πλανητών για την Πατρίδα, υπόσχεται αντοχή σε θέματα υγείας κι εργασίας, ευνοεί εργασίες με προσωπικό κόπο, που θα στηρίξουν και τα οικονομικά. Ευνοούνται η συνέχεια και τα νέα ξεκινήματα σε καλλιέργειες βιολογικών θεραπευτικών βοτάνων, σταριού σε πολλές ποικιλίες, και σχεδόν κάθε υγιεινό λαχανικό και φρούτο στα χωριά, και οι βιοτεχνίες και οικοτεχνίες στις πόλεις. Όποια τροφή βοηθά στην καλή υγεία ευνοείται, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και σε εξαγωγές! Μαζί και κάθε είδους σπορεία, φυτώρια κ.λπ. Ειδικά στον τομέα των εξαγωγών, αξίζει να αξιοποιήσετε ιδέες για βιοτεχνική παραγωγή υγιεινών συσκευασιών, στον τόπο παραγωγής των προϊόντων σας και με πρώτες ύλες από τον ίδιο τόπο. Επίσης, ευνοούνται οι εκτροφές μικρών ζώων και κάθε είδους πουλερικών. Ευνοούνται οι επαγγελματικές συνεργασίες μεταξύ συναδέλφων, φίλων ή ομάδων, τόσο σε καλλιέργειες και εκτροφές, όσο και σε μηχανικές εφευρέσεις, βιοτεχνολογικές εφαρμογές, φάρμακα και κατασκευή ελληνικών διαγνωστικών μηχανημάτων υγείας, αλλά και κάθε είδους βιοτεχνίες που απαιτούν και συνδυάζουν, τεχνικές ή και καλλιτεχνικές γνώσεις, με χειρωνακτική εργασία και καθαρό περιβάλλον. Κάθε τέτοια προσπάθεια, που ξεκινά ή επεκτείνει τη δράση της από φέτος, με καθόλου ή ελάχιστο χρέος, κι εφόσον το επιχειρηματικό σκέλος "παίζεται" με ίσους όρους κόπου και κέρδους, απόλυτη νομιμότητα, διαφάνεια, και καλή γνώση στα περί εξαγωγών, αργά αλλά σταθερά θα κινείται μονίμως ανοδικά. Οι εισαγωγές σπόρων δεν ευνοούνται!
Κοντολογίς, ενώστε τις ιδέες σας και κάνετε όλο τον κύκλο εργασιών σε τόπους παραγωγής, δίνοντας προσοχή στην ποιότητα, την υγιεινή και λεπτομέρεια στην εμφάνιση του προϊόντος!

Ο πολιτισμός μας
Ένα άλλο μεγάλο θέμα του φθινοπώρου, ίσως το μεγαλύτερο, είναι ο πολιτισμός μας, η προστασία του και η προβολή του. Σε ανασκαφές που συνεχίζονται, ή αν γίνουν και άλλες τώρα (από Σεπτέμβριο 2015 με Σεπτέμβριο 2016...) ο νέος κύκλος θα συνεχίσει αυξητικά τις σημαντικές αρχαιολογικές- ανακαλύψεις τόσο στην Αμφίπολη και σε άλλα μέρη της χώρας!

Αλήθεια τι γίνεται με το παλάτι του Οδυσσέα;;;
Νοιάζεται κανείς για την τεράστια προβολή που θα φέρει αυτή η αποκάλυψη..;;;
Κι "εδώ που τα λέμε" υπάρχει καταλληλότερη εποχή, να βρούμε τον τάφο της Λαΐδας;;; Η ουρά για να τη δουν, θα φτάνει από τα αεροδρόμια μέχρι τον τάφο της...!!!!
\

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια