Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα μουσικά σχήματα του χειμώνα 2015-2016

Μπορεί κάποιοι να συνεχίζουν τις βουτιές και άλλοι να ετοιμάζονται για εκλογές, ο χάρτης της νυχτερινής διασκέδασης, όμως, έχει ήδη αρχίσει να φτιάχνεται.
Ξεκινώντας από αυτά που έχουν ήδη γίνει γνωστά.....

ο Βασίλης Καρράς και ο Γιώργος Μαζωνάκης θα περιμένουν τον κόσμο στο «Έναστρον», επί της οδού Πειραιώς, ενώ, λίγο πιο πάνω στον ίδιο δρόμο και, συγκεκριμένα, στο «Φωταέριο», ο Διονύσης Σχοινάς θα συνεχίσει τις επί εδώ και χρόνια επιτυχημένες εμφανίσεις του.
Πάολα και Κωνσταντίνος Αργυρός θα είναι στο «Teatro» της λεωφόρου Ποσειδώνος, ωστόσο, στο ίδιο σχήμα ενδέχεται να δούμε και την Ελένη Φουρέιρα!
Στα… παραλιακά θα μείνει ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο οποίος αυτό τον καιρό συνεχίζει τις εμφανίσεις του με το Χρήστο Χολίδη και τη Βασιλική Νταντά στο «Frangelico».
Μετά την ολοκλήρωση του σχήματος, ο Μενιδιάτης θα μείνει εκεί, αλλά μαζί με τον Αντύπα!
Ανηφορίζοντας προς το κέντρο της πρωτεύουσας, θα συναντήσουμε τον Πάνο Καλίδη με νέους καλλιτέχνες, στο «Caramella», ενώ στο «Club 22» ο Πάνος Κιάμος θα περιμένει φέτος τον κόσμο με τη Στέλλα Καλλή και τους Kings.
Ο φετινός Χειμώνας στην Αθήνα θα έχει και… comebacks: ο Σάκης Ρουβάς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι κοντά στο να κλείσει με τους Onirama στο πρώην «Πειραιώς 131», το οποίο θα ανακαινιστεί πλήρως και θα μετονομαστεί, ενώ, στις βραδινές εμφανίσεις επιστρέφει και η Άννα Βίσση, η οποία δεν θα είναι στο «Μικρό Παλλάς», όπως αρχικά είχε ακουστεί, αλλά σε γνωστό club στο Γκάζι!
Στο ίδιο μαγαζί, το «Cabaret» στο Κολωνάκι, αλλά διαφορετικές μέρες της εβδομάδας φαίνεται πως θα δούμε την Έλλη Κοκκίνου και το συγκρότημα Melisses με την Demy, ενώ πολύ κοντά στο να κλείσει μια μεγάλη συμφωνία είναι η Καίτη Γαρμπή, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι συζητά πρόταση από επιχειρηματία των βορείων προαστίων της Αθήνας.
Αν είστε λάτρεις του λεγόμενου έντεχνου, έχουν και για εσάς το κατιτίς τους: Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να στεγαστούν στην «Ιερά Οδό»!
Στον ίδιο δρόμο, όπως και πέρυσι, θα εμφανίζονται ο Γιώργος Σαμπάνης, που θα τραγουδάει ξανά στο «Acro» με την Τάμτα και η Νατάσσα Θεοδωρίδου με το Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι φαίνεται πως θα μετακομίσουν στο «Vox», ακριβώς απέναντι από το «Φως» που ήταν την περασμένη σεζόν.
Από τη Θεσσαλονίκη θα αρχίσουν τις εμφανίσεις τους η Δέσποινα Βανδή, ο Παντελής Παντελίδης και ο Κώστας Μαρτάκης, οι οποίοι στις αρχές του 2016 αναμένεται να… κατηφορίσουν στο «Fantasia», ο Αντώνης Ρέμος, μετά τη συμπρωτεύουσα, λέγεται ότι θα βρεθεί στο «Διογένης Studio», ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος, μετά το «Θέα», φαίνεται πως θα επιστρέψει στο «Fever», ωστόσο, η τραγουδίστρια που θα είναι στο πλευρό του δεν έχει βρεθεί ακόμα.
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια