Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το Ωροσκόπιο της Ελλάδος και η εξελισσόμενη κρίση 2015

Τα γεγονότα που βιώνει αυτή η χώρα, ιδίως τις τελευταίες μέρες, σαν κατάληξη ενός μαραθώνιου ανασφάλειας που προηγήθηκε τους προηγούμενους μήνες, θα μπορούσαν χωρίς υπερβολή να θεωρηθούν δραματικά.
Το ερώτημα που πλανάται στον αέρα και χρήζει άμεσης απάντησης, ώστε....

να μπορέσουμε με ψυχραιμία να επιλέξουμε την πορεία μας σαν έθνος, είναι, εάν μπορεί να σωθεί κάτι, και τι είναι αυτό. Από τη μελέτη των αστρολογικών χαρτών της Ελλάδος και της παρούσας κυβέρνησης η απάντηση φαντάζει μονόδρομος…
Οι συνομιλίες της τελευταίας περιόδου που δημιούργησαν ελπίδες εύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης πραγματοποιήθηκαν υπό το φως της ευθυγράμμισης του Δία με τον Ουρανό, μια όψη που προδιαθέτει αισιοδοξία και δημιουργεί ελπίδες, ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα με μια συνετή ανάληψη κινδύνων από τους συνομιλητές. Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί και καθώς οι μέρες προχωρούν και η πλανήτες απομακρύνονται, μια συμβιβαστική λύση με καλούς όρους γίνεται όλο και πιο απίθανη.
Η διέλευση του ανάδρομου Ερμή, καθώς ευθυγραμμίστηκε με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα του ωροσκοπίου της Ελλάδος φαίνεται πως δυσκόλεψε τα τις συνομιλίες που διεξάγονταν. Κάτω από τις παρούσες αστρολογικές όψεις είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί μια ανεκτή, αν όχι θετική για την ελληνική πλευρά συμφωνία. Οι διαθέσιμες επιλογές από αστρολογική άποψη θα μπορούσαν να ήταν ή η υπογραφή μιας νέας συμφωνίας για ένα νέο γύρο επώδυνων μέτρων λιτότητας ή η οριστική διακοπή των συνομιλιών με όλες τις προφανείς συνέπειες.
Η ένταση και η αίσθηση του βάρους και τις πικρίας θα είναι ιδιαίτερα έντονη τουλάχιστον μέχρι τις 2 Αυγούστου 2015, που ο Κρόνος τερματίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό και πραγματοποιεί στάση, προκειμένου να ξεκινήσει την ορθόδρομη κίνηση του και την επανείσοδο του στον Τοξότη. Επιπλέον, η στενή διέλευση της Σελήνης και της Αφροδίτης από το ωροσκόπιο του κ. Τσίπρα και της Ελληνικής Κυβέρνησης προαναγγέλλουν μεγάλες δυσκολίες από το τέλος Ιουνίου μέχρι το τέλος Αυγούστου 2015.
Σύμφωνα με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, είναι καλύτερα να εγκαταλείψει οικειοθελώς και σε χρονική στιγμή της επιλογής της την Ευρωζώνη, μια και εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο μέσα στο 2015, με τις τελικές ευθυγραμμίσεις των πλανητών που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2016, η έξοδος από την Ευρωζώνη είναι δεδομένη και αναπόφευκτη, αυτή τη φορά όμως κάτω από πολύ δυσμενέστερες συνθήκες για την χώρα και χωρίς να έχει τον έλεγχο των κινήσεων.
Ο κ. Τσίπρας έχει αυτή τη χρονική στιγμή την ευχέρεια επιλογής ενός «Grexit» υπό τις ευεργετικές για τη χώρα επιρροές της όψης Δία – Ουρανού, ενώ ο Δίας από τον Λέοντα και ο Κρόνος από τον Τοξότη υπόσχονται μια θεαματική μεταστροφή του οικονομικού κλίματος και σημαντικά θετικές οικονομικές εξελίξεις για την χώρα στα αμέσως επόμενα χρόνια (2016 – 2017). Άλλωστε, από τη στιγμή που η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε μη αναστρέψιμο κώμα και ο ελληνικός λαός ψυχορραγεί επί μισή δεκαετία, το ερώτημα δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι «θα ζήσω γιατρέ μου;», παρά μόνο εάν έχω επιλογή του χρόνου και του τρόπου θανάτου μου, ώστε να επέλθει το συντομότερο δυνατό η αναγέννηση.
Αλίντα Κανάκη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια