Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δίωξη για ανθρωποκτονία στη χήρα του καπετάνιου...

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 42χρονου ημεδαπού, στην Κοιλάδα Αργολίδας, τον Δεκέμβριο του 2014.
Το σπίτι του φίλου του, στην αυλή του οποίου βρέθηκε νεκρός, είχε εξελιχθεί σε ένα σπίτι ερωτικών συνευρέσεων της...
παρέας. «Όλοι πήγαιναν εκεί» αποκαλύπτουν οι αξιωματικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση
Δράστιδα είναι η 38χρονη σύζυγος του, η οποία εξεταζόμενη ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη της και συνελήφθη με Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου συνεργάστηκε με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το Τμήμα Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Αργολίδας και το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.
Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, το Τμήμα Εξερευνήσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Αργολίδας και το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 42χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της 8.12.2014, στην Κοιλάδα Αργολίδας.
Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος είχε βρεθεί από φιλικό του πρόσωπο, σε εξωτερικό χώρο οικίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στην αριστερή πλευρά του θώρακα, από πυροβόλο όπλο, ενώ στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματα του.
Για την εξιχνίαση του εγκλήματος προηγήθηκε συστηματική διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα, που ανέκυπταν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.
Όπως διακριβώθηκε, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 38χρονη σύζυγος του 52χρονου, η οποία τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-07-2015), κατά τη διάρκεια εξέτασής της στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, περιέγραψε με λεπτομέρειες την αλληλουχία των γεγονότων κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε από τα ερευνητικά δεδομένα, η 38χρονη δράστιδα, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με τον 42χρονο σύζυγό της, τον πυροβόλησε με όπλο (περίστροφο), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σημειώνεται ότι το περίστροφο είχε βρεθεί στη σκηνή του εγκλήματος και κατασχέθηκε.
Η 38χρονη, η όποια συνελήφθη με Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ναυπλίου, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – που σχηματίστηκε σε βάρος της περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια