Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μεμονωμένα Βαθιά Σπυράκια

Ελάχιστες  είναι οι τυχερές εκείνες γυναίκες που δεν ταλαιπωρούνται από τα βαθιά επίμονα σπυράκια  που εμφανίζονται τις ημέρες εκείνες του μήνα….
Εγώ πάντως δεν ήμουν μία από αυτές…. Κάθε μήνα όλο και κάτι θα  έσκαγε στο πρόσωπο αφήνοντας το σημάδι ως αναμνηστικό για πολύ καιρό… Εδώ όμως  και αρκετά χρόνια χρησιμοποιώ μια αγωγή που αποτελείται από τα εξής τρία βήματα...:

Βημα 1: Mίνι θερμική συσκευή για σπυράκια.
H pulsar (η συσκευή στην φωτο πιο πάνω) είναι μια  μικρούλα θαυματουργή συσκευή που μέσω της υψηλής θερμικής ενέργειας τοπικά πάνω στο σπυράκι καταστρέφει τα μικρόβια στον πόρο καταστέλλει άμεσα την ανάπτυξή του και δεν αφήνει να εμφανιστεί το παραμικρό ίχνος του  κρατώντας το πρόσωπό μου πεντακάθαρο. Το μυστικό για άμεσο αποτέλεσμα είναι να το πάρεις είδηση νωρίς και να το χτυπήσεις με το πρώτο γνωστό αίσθημα ενόχλησης.
Στην άκρη της έχει μια μικρή μεταλλική κεφαλή η οποία θερμαίνεται και με ειδική τεχνολογία καταστρέφει το σπυράκι με την επαφή. Κάθε θεραπεία κρατά 2.5 λεπτά και πρέπει να επαναληφθεί για τρεις φορές το πολύ. Τις περισσότερες φορές όμως αρκεί  μόνο μία φορά για να εξολοθρεύσεις το σπυράκι.  Πέρα από την υψηλή θερμική ενέργεια ενσωματώνει και το μπλε φως που ως γνωστό είναι ανασταλτικός παράγοντας στα βακτήρια της ακμής. Μπορείτε να βρείτε σε καλή τιμή την Pulsar Sirius στο ebay. Θα είναι η καλύτερη επένδυση στην ομορφιά σας που έχετε κάνει ποτέ!
Βημα 2: Fucicort.
Αυτό εδώ είναι το βαρύ πυρπολικό. Μόλις καταλάβω ότι ένα σπυράκι πάει να «σκάσει…» βάζω ελάχιστη ποσότητα δύο με τρεις φορές στο επίμαχο σημείο μέσα στο επόμενο 24ωρο και τέρμα! 80% των περιπτώσεων υποχωρεί πριν καλά καλά εμφανιστεί.
Προσέξτε η Fucicort περιέχει αντιβιοτικό αλλά και κορτιζόνη. Είναι πολύ αποτελεσματική για τέτοια μεμονωμένα σπυράκια αλλά προς θεού όχι για καταπολέμηση της ακμής (δηλαδή πολλά σπυράκια σε όλο το πρόσωπο). Μακροχρόνια χρήση της δημιουργεί λέπτυνση του δέρματος και διάφορες άλλες παρενέργειες. Τοπικά όμως για ένα σπυράκι εδώ και εκεί μια ελάχιστη ποσότητα δύο φορές δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω ρωτήσει και γιατρό και με διαβεβαίωσε ότι «αν το χρησιμοποιείς έτσι κανένα απολύτως πρόβλημα».

Βημα 3: H ξηραντική Mario Badescu “Buffering Lotion”.
Για να εξαλείψω την οποιαδήποτε πιθανότητα να βγει ένα ανερχόμενο σπυράκι και για να περιορίσω την χρήση της Fucicort χρησιμοποιώ συχνά την  Buffering Lotion του Mario Badescu. Από μόνη της είναι πολύ αποτελεσματική ακόμα και για τα ανερχόμενα σπυράκια της περιόδου. Αλλά τα πολύ επόμονα χρειάζοναται τελικά την συσκευή και πιθανά την fucicort. Επειδή περιέχει φυσικά συστατικά την χρησιμοποιώ και σε μεγαλύτερες περιοχές για πρόληψη και για να περιορίσω την λιπαρότητα στην περιοχή Τ (μέτωπο, μύτη πηγούνι). Μπορείτε να την βρειτε στο  Beauty Bay
Εξοπλιστείτε λοιπόν με τα  απαραίτητα άμεσα και δοκιμάστε την αγωγή με την πρώτη ευκαιρία. Είμαι σίγουρη πως θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα. Θα περιμένω με αγωνία τις  εντυπώσεις σας

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια