Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η κρίση πέρασε και στο κρεβάτι!!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ!!
Η κρίση φέρνει ύφεση στις σεξουαλικές επιδόσεις των Ελλήνων ανδρών, σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Μελέτης της Σεξουαλικότητας.
Η μείωση της ερωτικής επιθυμίας, αλλά και η συχνότητα των επαφών είναι μόνο η αρχή, καθώς....

οι διαπιστώσεις των επιστημόνων έχουν να κάνουν για πρώτη φορά και με την εμφάνιση δυσκολιών στο σεξ, οι οποίες στο παρελθόν ήταν σπάνιες.
Αυτές αποδίδονται στο γεγονός ότι έχει τραυματισθεί η συνολική ερωτική φαντασίωση των Ελλήνων ανδρών, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Σε ποσοστά προκύπτει ότι η αναστολή εκσπερμάτωσης έφθασε από.. το 4% στο 13% τους τελευταίους έξι μήνες.
Ο αυνανισμός λειτουργεί ως κύρια διέξοδος της οργασμικής ολοκλήρωσης για το 49% των ανδρών, ενώ αυτή "η καθημερινή ενασχόληση" αφορούσε μόνο το 26% τα προηγούμενα χρόνια.

Η εξήγηση των επιστημόνων για το γεγονός αυτό έχει να κάνει με την έντονη ενοχή προς τη σύζυγο, αλλά και το φόβο της απόδοσης σε μία κοινωνία η οποία βάλλεται από κάθε πλευρά, με αποτέλεσμα τα υλικά αγαθά, αλλά και οι απολαβές να μειώνονται συνεχώς.

Η έρευνα που έγινε σε ερωτηματολόγιο, το οποίο απάντησαν 1100 παντρεμένοι άνδρες ηλικίας 30 έως 45 ετών έδειξε καθαρά και τη μεγάλη τάση για απιστία, η οποία είναι ολοφάνερη κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.
Το 49% δηλώνουν ότι απατούν τις συζύγους τους από τους οποίους το 35% περιστασιακά και το 13% βρίσκονται σε μόνιμη εξωσυζυγική σχέση. Επίσης, αρκετοί είναι αυτοί που αναζητούν ικανοποίηση στον "πληρωμένο έρωτα".
Οι ειδικοί εκτιμούν αν στον έρωτα αντικατοπτρίζεται η κοινωνία, τότε τα συμπεράσματα της έρευνας είναι άκρως απογοητευτικά, επισημαίνει ο επικεφαλής αυτής της μελέτης, ουρολόγος-ανδρολόγος Κ. Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποδίδει την απιστία στην αντίδραση του ατόμου σε μια θεσμοθετημένη, αλλά καταρρέουσα αξία, όπως είναι ο γάμος, ιδίως σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπου οι πιέσεις προς το ζευγάρι εντείνονται και πολλαπλασιάζονται.
nooz

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια