Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζαμπίδης: Λαμπρό φινάλε στην τελευταία του μάχη

Μπορεί η χώρα να περνά δύσκολες ώρες ενόψει και του δημοψηφίσματος, ωστόσο, οι διακρίσεις και συγκεκριμένα εκείνη του Μιχάλη Ζαμπίδη, αποτελεί έναν λόγο για εθνική υπερηφάνεια.
Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τα....

ρινγκ ο Μιχάλης Ζαμπίδης.
Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε τον τον Αυστραλό, Στιβ Μόξον, στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του και γνώρισε την αποθέωση από περίπου 7.000 θεατές που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ του Σαββάτου.
Παρά το γεγονός πως ο αντίπαλός του ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση, ο Ζαμπίδης απάντησε με δυνατά λακτίσματα. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος στον πρώτο γύρο και όσο περνούσε η ώρα το κοινό έσπρωχνε όλο και περισσότερο με τις φωνές του τον «Iron Mike».
Στον τρίτο γύρο ο Ζαμπίδης ανέβηκε και έκανε τον Μόξον να τον νιώσει για τα καλά. Τα χτυπήματα γινόντουσαν όλο και πιο δυνατά στους τελευταίους γύρους, με τους δύο αθλητές να δείχνουν ισχυρή θέληση για τη νίκη.
Όμως αυτός που την ήθελε περισσότερο ήταν ο Ζαμπίδης και το έδειξε στο φινάλε. Μπήκε επιθετικά στον πέμπτο γύρο και προσπάθησε να «τελειώσει» τον Αυστραλό.
Μετά το τέλος των πέντε γύρων, η απόφαση των κριτών ήταν ομόφωνη, δίνοντας τη νίκη στον Μιχάλη Ζαμπίδη. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του νικητή, επικράτησε πανδαιμόνιο, με χιλιάδες κόσμου να χειροκροτεί τον «Iron Mike» στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια