Υλικά (για 2 άτομα) :
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 120 gr μανιτάρια
- 1 κούπα ρύζι ....
(κατά προτίμηση καστανό)
- 2 κούπες νερό
- 1 χούφτα σταφίδες
- 1 κ.γλ. μέλι
- μισό λεμόνι
- αλάτι
- κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα... μικρό κατσαρολάκι λειώνουμε το βούτυρο.
- Ρίχνουμε ψιλοκομμένα το κρεμμύδι και την πιπεριά να τσιγαριστούν ελαφρά .
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια αφού προηγουμένως τα έχουμε πλύνει.
- Όταν εξατμιστούν τα υγρά των μανιταριών, προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε να πάρει χρώμα.
- Ρίχνουμε τις σταφίδες, το αλατοπίπερο και το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει με μισόκλειστο καπάκι.
- Σε ένα μπολάκι διαλύουμε το μέλι στον χυμό του λεμονιού και το ρίχνουμε στη κατσαρόλα λίγο πριν τη βγάλουμε απ’ τη φωτιά.
- Το ρύζι είναι έτοιμο μόλις ρουφήξει όλα του τα υγρά.
*Συνοδεύεται ευχάριστα με φιλετάκια κοτόπουλου ή fish-sticks και λευκό κρασί.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _E-MAIL
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
- _ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
0 Σχόλια