Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τροφές Αθώες "αμαρτίες"

Ξεχάστε κέικ, πάστας, μπισκότα, βουτήματα, κρουασάν ή σοκολάτες που σας γέμιζαν κατεργασμένα λίπη και ενοχές.
Τα πιο "καυτά" γλυκά υγιεινής προέλευσης προκαλούν ντελίριο απόλαυσης....:

* Ταχίνι
Ο σησαμοπολτός είναι μια
από τις υγιεινές και θρεπτικές επιλογές εξαιτίας του υψηλού ποσοστού ακόρεστων λιπαρών οξέων, καθώς και της ύπαρξης της σησαμίνης που συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης, την παραγωγή αντισωμάτων, τη θωράκιση από καρκίνο κλπ.  
* Αμυγδαλωτά
Τα συστατικά που περιέχουν είναι άχνη, ασπράδι, ροδόνερο και αμύγδαλο, συνεπώς ό τι λίπος περιέχουν είναι αυτό που έχει ο καρπός, που όμως είναι πολυακόρεστο, άρα δεν βλάπτει την καρδιά. * Κουβερτούρα
Λίγο πιο πικρή από την κανονική αλλά με έντονο άρωμα και σίγουρα η μόνη σοκολάτα που συστήνουν οι γιατροί λόγω της ισχυρής παρουσίας αντιοξειδωτικών. Επιπλέον, ένα οξύ που περιέχει μεταβολίζεται στον οργανισμό ως ευεργετικό μονοακόρεστο λιπαρό οξύ.
* Γλυκά κουταλιού
Στην ατέλειωτη γκάμα τους, που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο εκλεπτυσμένο ουρανίσκο, προσθέστε και την ολιγοθερμιδική υπόστασή τους (μια κουταλιά περιέχει περίπου 80 θερμίδες, όταν ένα μπισκότο ξεπερνά τις 150) και απλώς νοιαστείτε μόνο για την λίγο παραπάνω ζάχαρη που περιέχουν.
* Μουσταλευριά
Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά που περιέχουν τα σταφύλια σε συνδυασμό με το ευεργετικό έλαιο σουσαμιού και καρυδιού την καθιστούν εξαιρετική επιλογή ως επιδόρπιο.
Big Fish

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια