Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κοριτσάκι το δεύτερο βασιλικό μωρό

Ενα κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Η γέννηση ανακοινώθηκε στις 8:34 (τοπική ώρα, 10:34 ώρα Ελλάδος) το πρωί του Σαββάτου.
Το παιδί ζυγίζει 3 κιλά και 700 γραμμάρια, ενώ μητέρα....

και κόρη είναι καλά στην υγεία τους αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.
Η Κέιτ Μίντλτον, μητέρα ήδη ενός αγοριού - του Γεώργιου-Αλέξανδρου, τρίτου στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου - εισήχθη στην πτέρυγα Linbo στο νοσοκομείο St Mary's στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.
«Η δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη στις 06.00 (τοπική ώρα/08.00 ώρα Ελλάδος) στο μαιευτήριο Σεντ Μέρι του Λονδίνου καθώς έχουν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα.
Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ αναχώρησαν με αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Κένσινγκτον για να μεταβούν στην πτέρυγα Λίντο του μαιευτηρίου, όπου η δούκισσα είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Γεώργιο, στις 22 Ιουλίου 2013.
Οπως και με τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα, ο Γουίλιαμ θα μείνει δίπλα στην Κέιτ κατά τη διάρκεια του τοκετού τον οποίο έχει αναλάβει ο μαιευτήρας Γκάι Θορπ Μπίστον.
To δεύτερο παιδί του πριγκιπικού ζεύγους, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στη Βρετανία καθώς και πάλι η Κέιτ και ο Ουίλιαμ αποφάσισαν να κρατήσουν το φύλο του μωρού μυστικό, ενώ οι λαϊκές εφημερίδες αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον γράφοντας ακόμα και για δίδυμα.
Εδώ και μέρες δεκάδες Βρετανοί έχουν στρατοπεδεύσει έξω από το νοσοκομείο περιμένοντας τα χαρμόσυνα νέα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια