Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Ιούνιος 2015

Καλωσορίζουμε τον Ιούνιο της Ελπίδας!
Έναν έντονο, αλλά και αισιόδοξο μήνα, που φιλοξενεί στις μέρες του αστρικές όψεις που θα φέρουν και ευχάριστες εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα για την οικονομική κρίση, που όπως όλα δείχνουν μπαίνει στην....

τελική τροχιά της. Οι δυναμικοί σχηματισμοί του Ιουνίου αναμένεται να προκαλέσουν και αντίστοιχα γεγονότα, που θα μας απασχολήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου
Η Πανσέληνος του Ιουνίου σχηματίζεται στις 2 του μήνα στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, με την δυσαρμονική συμμετοχή του Ποσειδώνα μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, «καλύπτοντας» με «ομίχλη» γεγονότα και καταστάσεις που δεν δείχνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις. Οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ας είναι περισσότερο επιφυλακτικοί. Αντίθετα, η Πανσέληνος ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που κάνουν αυτή την περίοδο οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

Αφροδίτη στον Λέοντα
Ο πλανήτης του έρωτα και της καλοπέρασης, η Αφροδίτη, μπαίνει στον αστερισμό του Λέοντα στις 5 Ιουνίου. Μέχρι και τις 19 Ιουλίου που θα παραμείνει σε αυτή τη ζωδιακή θέση -σε μια πρώτη φάση- θα προσφέρει την εύνοια της σε Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

Άρης σε εξάγωνο με Δία
Το εξάγωνο Άρη-Δία που σχηματίζεται στις 6 Ιουνίου μπορεί να είναι μια ήσσονος σημασίας πλανητική διάταξη, θεωρείται ωστόσο η όψη των ευκαιριών, αφού δίνει ώθηση μέσα από τυχερές συγκυρίες σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο
Το εντυπωσιακό τρίγωνο ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον συντηρητικό Κρόνο στις 6/6 υπόσχεται διάρκεια και μακροημέρευση τόσο στις ερωτικές όσο και στις επαγγελματικές υποθέσεις, που ξεκινούν κάτω από τον φωτεινό αυτό συνδυασμό των κάπως ετερόκλητων πλανητών.

Ήλιος-Δίας και Άρης-Ουρανός
Δύο ακόμα θαυμάσια εξάγωνα ανάμεσα σε σημαντικούς πλανήτες σχηματίζονται στον ουρανό στις 9 Ιουνίου. Πρόκειται για τα εξάγωνα που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία και ο Άρης με τον Ουρανό. Μια θαυμάσια τυχερή συγκυρία που φέρνει ευχάριστες ανατροπές, όμορφες εκπλήξεις και αναδεικνύει την σημασία που έχει ο παράγοντας της καθαρής τύχης.

Η αρμονία Ερμή-Αφροδίτης
Στις 10 Ιουνίου έχουμε τον σχηματισμό άλλης μιας θετικής πλανητικής όψης: Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης βοηθά έτσι ώστε η επικοινωνία να συνδυαστεί με την καλοτυχία, τόσο σε αισθηματικές σχέσεις όσο και σε συζητήσεις με οικονομικό χαρακτήρα.

Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό
Ο κύκλος με τα αρμονικά εξάγωνα της πρώτης περιόδου του Ιουνίου κλείνει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που σχηματίζεται τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Ιουνίου φέρνοντας στο δρόμο μας ευχάριστες εκπλήξεις μέσα από νέες γνωριμίες και απροσδόκητες θετικές εξελίξεις στις καταστάσεις.

Ο Ερμής σε ορθή πορεία
Από τα ξημερώματα της στις 12ης Ιουνίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα από το ζώδιο των Διδύμων που κυβερνά, θέτοντας ουσιαστικά τέλος σε καθυστερήσεις και αναβολές που μας ταλαιπώρησαν το διάστημα της αναδρομής του. Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι) ευνοούνται περισσότερο από την ορθή πορεία του μέχρι το τέλος του μήνα.

Ήλιος σε σύνοδο με Άρη
Ο Ήλιος και ο Άρης «συναντώνται» στο ζώδιο των Διδύμων μέσα από μια έντονη πλανητική σύνοδο στις 14/6 που βγάζει στην επιφάνεια σημαντικές πληροφορίες, την ιδία ώρα που «μυρίζει» φωτιά, πραγματικά και μεταφορικά, οπότε χρειάζεται προσοχή από όλους μας.

Ο Κρόνος «πίσω» στο Σκορπιό
Όντας ανάδρομος ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα περάσει οριστικά πλέον στον Τοξότη. Την περίοδο αυτή με τον Κρόνο σε τελευταία διέλευση μέσα από το Σκορπιό θα αναδυθούν και πάλι στην επιφάνεια τα καυτά οικονομικά θέματα που μας απασχολούν, με πρώτη την οικονομική κρίση. Το καλό νέο στην όλη αυτή ιστορία -με τον Κρόνο στο Σκορπιό- είναι ότι η πίεση που θα ασκήσει, θα λειτουργήσει προωθητικά στην εξεύρεση λύσεων που θα μας βγάλουν από την ατραπό, ίσως ακόμα και γιατί κάποια άλλα γεγονότα που έχουν αρχίσει να ταλανίζουν την ανθρωπότητα, όπως αυτό των θρησκευτικών εντάσεων και της μετανάστευσης, θα εκτοπίσουν το ζήτημα της οικονομίας θέτοντας σε προτεραιότητα αυτά τα ζητήματα που σχετίζονται με το ζώδιο του Τοξότη.

Η σύντομη αυτή διέλευση του Κρόνου από το Σκορπιό θα ευνοήσει τους Καρκίνους, τους Παρθένους, τους Αιγόκερους και τους Ιχθείς των τελευταίων ημερών

Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου
Η Νέα Σελήνη του Ιουνίου σχηματίζεται στις 16 του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, ενεργοποιώντας όλα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ζωδίου που είναι η πολυδιάσπαση αλλά και η ανάγκη για περισσότερη και έγκυρη πληροφόρηση. Στο φαινόμενο συμμετέχουν με όψη συνόδου ο Άρης και με εξάγωνα ο Δίας και ο Ουρανός, προσδίδοντας το στοιχείο της ευχάριστης ανατροπής και των αλλαγών που πολλοί προσμένουν με ανυπομονησία. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) ευνοούνται περισσότερο από αυτή τη Νέα Σελήνη.
Ήλιος στον Καρκίνο
Ο Ήλιος στις 21 Ιουνίου περνά το ζώδιο του Καρκίνου σηματοδοτώντας το θερινό Ηλιοστάσιο και την επίσημη πρώτη του καλοκαιριού. Μέχρι τις 23 Ιουλίου που θα παραμείνει εκεί, θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη για εξασφάλιση και αγάπη, ενώ αναμένεται να ανακινηθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα ακίνητα και τον πυρήνα της κοινωνίας, την οικογένεια.

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό
Μια από τις πιο σημαντικές και παραδοσιακά ευοίωνες πλανητικές όψεις κορυφώνεται στις 22 Ιουνίου. Το τρίγωνο Δία-Ουρανού επιφυλάσσει ανέλπιστες ευκαιρίες και εκπλήξεις για όλους. Σε κοσμικό επίπεδο θα υπάρξει μια σαφής βελτίωση της κατάστασης που επικρατεί, ενώ και σε προσωπικό ο καθένας θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τη ζωή του σε κάποιο τομέα. Η όψη αυτή σχηματίζεται για δεύτερη φορά μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Την πρώτη φορά που είχαμε τον συγκεκριμένο σχηματισμό ήταν στις 3 Μαρτίου του 2015, ωστόσο τότε μάλλον δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αφού ο Δίας ήταν ανάδρομος. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά, η πανίσχυρη αυτή όψη Δία-Ουρανού να φέρει στον καθένα ξεχωριστά αλλά και στην ανθρωπότητα, όλα όσα διακαώς αναμένουμε. Λίγο περισσότερο ευνοημένα από τα υπόλοιπα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα (Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι).

Άρης στον Καρκίνο
Ο Άρης περνά στον Καρκίνο στις 24 Ιουνίου, σε μια θέση που δεν αποδίδει καλά, αφού βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του. Μάλιστα, μέχρι τις 9 Αυγούστου που θα παραμείνει εκεί, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και δυσαρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Η νέα θέση του πλανήτη της ζωτικότητας ευνοεί Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθείς.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό
Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό 29/6 ενεργοποιώντας το τρίγωνο Δία-Ουρανού. Τα οφέλη αυτής της όψης θα είναι πολύ σημαντικά σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ σε προσωπικό θα φέρει και κεραυνοβόλους έρωτες σε όσους βρίσκονται στην αναζήτηση της συντροφικότητας.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά πως θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά φαινόμενα και οι πλανητικές όψεις, τα δώδεκα ζώδια και τις προβλέψεις για τον Ιούνιο του 2105 μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.

Επιλέξτε την αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιο σας:
1. Κριός (8:49)
2. Ταύρος (12:28)
3. Δίδυμοι (16:11)
4. Καρκίνος (19:42)
5. Λέων (23:18)
6. Παρθένος (27:08)
7. Ζυγός (30:39)
8. Σκορπιός (34:39)
9. Τοξότης (38:09)
10. Αιγόκερως (41:50)
11. Υδροχόος (45:28)
12. Ιχθείς (49:08)
 Γεωργος Ματσαγγος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια