Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Προβλέψεις για το Καλοκαίρι 2015

Κρόνος στον Σκορπιό
Την περίοδο του καλοκαιριού, από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού, για να δώσει τη δυνατότητα μιας σημαντικής αναθεώρησης στα σταθερά ζώδια....

(Ταύρους, Σκορπιούς Λέοντες και Υδροχόους), συμβάλλοντας στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που μπορεί να δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Δίας στον Λέοντα και στην Παρθένο
Ο Δίας συνεχίζει το καλοκαίρι να υποστηρίζει πολύ τα πύρινα ζώδια (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου, βοηθώντας τα να φτάσουν πιο κοντά στην επίτευξη των όποιων στόχων μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Από τις 11 Αυγούστου και για περίπου ένα χρόνο, περνά στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση όχι τόσο καλή γι’ αυτόν, που ωστόσο θα μας βοηθήσει σε μια πιο πρακτική οργάνωση και μεθόδευση των ζητημάτων που μας απασχολούν. Θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις ζωές των γήινων ζωδίων, Ταύρων, Παρθένων κι Αιγόκερων, διαμορφώνοντας ένα πολύ καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητά τους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να οργανώσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια ό,τι τους ενδιαφέρει, ενισχύοντας τόσο τα ζητήματα της οικονομικής τους ζωής, όσο και τις προσωπικές τους σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές τους εξελίξεις.

Δίας τρίγωνο Ουρανός
Μεγάλη ελπίδα έρχεται να δώσει ο σχηματισμός του τριγώνου μεταξύ του Δία και του Ουρανού, που κορυφώνεται στις 22 Ιουνίου. Μια όψη, η οποία κορυφώθηκε πάλι στην προηγούμενη χρονιά και τον περασμένο Μάρτιο και έρχεται να φέρει μια πνοή ανανέωσης, νέες ιδέες πρωτοποριακές, καθώς και μια τάση μεγαλύτερης ανεξαρτησίας, μια διάθεση να ακολουθήσουμε το δρόμο που επιλέγουμε εμείς και όχι εκείνον που επιλέγουν οι άλλοι για μας. Φέρνει μαζί της μοναδικές ευκαιρίες, που μας βοηθούν να ξεφύγουμε απ’ οτιδήποτε μας προβληματίζει ή μας καταπιέζει, και συχνά γίνονται το εφαλτήριο για πολύ σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις, με δυναμικές διεκδικήσεις και άκρως ενθαρρυντικές αναβαθμίσεις στην ποιότητά της ζωής μας.

Η ανάδρομη Αφροδίτη
Πολύ σημαντική η κίνηση της Αφροδίτης , η οποία από τις 25 Ιουλίου και με το που πατάει το πόδι της στο ζώδιο της Παρθένου, περνά σε ανάδρομη πορεία επιστρέφοντας στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Κι επειδή ως γνωστόν η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης των σχέσεων, αλλά και των οικονομικών, η περίοδος αυτή δίνει σημαντικές αναθεωρήσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα. Επιπλέον, ανοίγει νέα κεφάλαια και στην ερωτική ζωή. Τώρα είναι πολύ πιθανό από τη μια μεριά να υπάρξουν χωρισμοί ή απομακρύνσεις σε σχέσεις, προκειμένου να τις ξαναδούμε με μία δεύτερη ματιά, αλλά και ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, που θα δώσουν τη δυνατότητα να αναθεωρήσουμε σχέσεις, που απομακρύνθηκαν από τη ζωή μας, όμως τα συναισθήματα γι’ αυτές συνεχίζουν ακόμα να είναι ενεργά.

Η συνάντηση του Άρη με την Αφροδίτη
Οι δυο πλανήτες θα βρίσκονται ο ένας κοντά στον άλλο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με αποκορύφωμα την περίοδο του καλοκαιριού, όπου θα βρεθούν και οι δύο στο ζώδιο του Λέοντα. Θα συναντηθούν ξανά στις αρχές του Σεπτεμβρίου, με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, σε μία σύνοδο ακριβείας, στο δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα, ενεργοποιώντας ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, είτε απομακρύνοντας είτε ενώνοντας τα πρόσωπα. Είναι πολύ σημαντικοί αυτοί οι δύο πλανήτες και το φαινόμενο του να συνυπάρχουν τόσο κοντά ο ένας στον άλλον σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν συμβαίνει συχνά. Έτσι, το φετινό καλοκαίρι μπορεί να δημιουργήσει έντονες συγκρούσεις, ξαφνικούς χωρισμούς, δυνατές συγκινήσεις, αλλά και ξαφνικούς έρωτες, που έρχονται από το πουθενά και αλλάζουν τελείως το τοπίο της ερωτικής ζωής και των σχέσεων γενικότερα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια