Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Μαύρη Σελήνη στα 12 ζώδια- Έρωτας χωρίς δεσμεύσεις

Η Λίλιθ είναι το μοιραίο θηλυκό του ζωδιακού που πλανεύει και εξαπατά, αρνούμενη να δεχτεί την αρσενική δύναμη, με σκοπό να απολαμβάνει τον έρωτα χωρίς φραγμούς και δεσμεύσεις. Σύμφωνα με τους περισσότερους θρύλους, η Λίλιθ κυβερνά τον πειρασμό, την αποπλάνηση....
την ερωτική παρόρμηση, το σκοτάδι, το μυστήριο, το ακατανίκητο πάθος, την έντονη σεξουαλική έλξη και τις κρυφές, παράνομες σχέσεις που μπορούν να πληγώσουν και να ανατρέψουν τα πιο γερά οικογενειακά θεμέλια. Οι άντρες τη θεωρούν πλανεύτρα μάγισσα και κρυφή πλευρά του εαυτού τους, ενώ οι γυναίκες τη σκοτεινή πλευρά των επιθυμιών.

 Στον Κριό έχει έντονα στοιχεία γοητείας. Διακρίνεται από πάθος και εκρηκτική σεξουαλικότητα, τραβώντας τα θύματά της σαν μαγνήτης. Όταν βαρεθεί, κάτι που συμβαίνει πάρα πολύ γρήγορα, φεύγει χωρίς εξηγήσεις.

Στον Ταύρο προσφέρει αισθησιασμό και σαγηνεύει μέχρι να γίνει απολύτως απαραίτητη. Δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό και παρέχει κάθε σεξουαλική απόλαυση αναζητώντας ακριβώς το ίδιο. Αφόρητα κτητική, ελέγχει ακόμα και την ανάσα των συντρόφων της.

Στους Διδύμους δημιουργεί έντονα πάθη και εξαρτήσεις, κυρίως, μέσα από την επικοινωνιακή της ικανότητα. Το άτομο λειτουργεί με πολλές αναστολές έως ότου με κάποιον τρόπο διεγερθεί εγκεφαλικά και ανασύρει το βαθύ σαρκικό του κομμάτι. Ξαφνικές ανατροπές.

Στον Καρκίνο βρίσκει εξαιρετικό χώρο για να εκφραστεί αισθησιακά αλλά και μητρικά μαζί. Μέσα στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο μένει αξέχαστη στους εραστές της λόγω της ευαισθησίας της, την οποία συνδυάζει με αχόρταγη σεξουαλικότητα.

Στο Λέοντα αφήνει μοιραία σφραγίδα στα θύματά της, τα οποία συνήθως σφάζονται στα πόδια της για να την κερδίσουν. Επιδιώκει όχι μόνο τα μεγάλα πάθη αλλά τα ακραία και επικίνδυνα σεξουαλικά, ανατρεπτικά παιχνίδια.

Στην Παρθένο βγάζει νεύρα και υστερία, προσπαθώντας να χαλιναγωγήσει τη σεξουαλική της έκφραση με τη λογική. Στην προσπάθειά της αυτή, χάνει το μέτρο και γίνεται ψυχρή και ανέκφραστη μέχρι να βρεθεί κάποιος να την ξεμπλοκάρει, ο οποίος όμως θα πληρώσει όλο το ψυχολογικό της στρεσάρισμα.

Στο Ζυγό δημιουργεί τρομερές εκρήξεις μεταξύ των μελών μιας σχέσης που αναπόφευκτα οδηγούν σε επεισοδιακούς χωρισμούς. Τα άτομα με τη Λίλιθ στο Ζυγό έλκουν κοντά τους άτομα που κολλούν πάνω τους και προσπαθούν να τους αλλοιώσουν την προσωπικότητα εξαιτίας της υποχωρητικότητάς τους.

Στο Σκορπιό λειτουργεί με όλο της το μεγαλείο! Έντονο πάθος, ερωτισμός και δυνατή σεξουαλικότητα μεταβάλουν τους ερωτικούς της συντρόφους σε υποχείριά της. Δελεάζει τα θύματά της με ύπουλο τρόπο, τα χρησιμοποιεί για να εκφράσει τα άγρια ένστικτά της και όταν βαρεθεί…τα σκοτώνει (ψυχολογικά).

Στον Τοξότη έχει φλόγα και ταμπεραμέντο και επιζητά παθιασμένους έρωτες, αρκεί να διατηρεί την ανεξαρτησία του και να μπορεί να μετακινείται διαρκώς εντός και εκτός του οικείου χώρου του. Συχνά προκαλούν ανατροπές επειδή βαριούνται εύκολα και παραπετούν τα θύματά τους.

Στον Αιγόκερω δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εκφράσει τα θερμά χαρακτηριστικά της λόγω μεγάλων δυσκολιών στη συναισθηματική έκφραση. Αν ξεσπάσει όμως λόγω φόρτισης, μπορεί να ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο με τραγικές συνέπειες για τον ίδιο και τους γύρω του.

Στον Υδροχόο κινείται εντελώς απρόβλεπτα, είτε απαξιώνοντας τα ερωτικά ένστικτα καταπνίγοντάς τα είτε τραβώντας ένα δρόμο απόλυτης σεξουαλικής ελευθερίας που ξεπερνά κάθε ηθικό φραγμό και όριο.

Στους Ιχθύς γοητεύει με ένα μαγικό συνδυασμό ρομαντισμού-αισθησιασμού αλλά και έντονου πάθους, φτάνοντας τους συντρόφους της σε σημείο τραγικής εξάρτησης. Ο πόνος που τους προκαλεί φεύγοντας είναι αξεπέραστος.

asteriskos 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια