Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι καλύτερες ατάκες του George Bush

1. «Αν αυτή (η διακυβέρνηση) ήταν δικτατορία, όλα θα ήταν πολύ πιο εύκολα, αρκεί να ήμουν εγώ ο δικτάτορας». Ουάσιγκτον, Δεκέμβριος 2000.
 2. «Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την πίτα ψηλότερη». Ντιμπέιτ....

(Νότια Καρολίνα), Φεβρουάριος 2000.
 3. «Είμαι εδώ για να ανακοινώσω ότι αυτή την Πέμπτη, τα εκδοτήρια εισιτηρίων και τα αεροπλάνα θα πετάξουν κανονικά από το αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρέιγκαν». Ουάσιγκτον Μάρτιος 2001.
4. «Αφιερώσαμε πολύ χρόνο στην Αφρική όπως είμαστε υποχρεωμένοι. Η Αφρική είναι μια χώρα που υποφέρει από μια τρομερή ασθένεια». Συνέντευξη τύπου (Ευρώπη), Ιούνιος 2001.
 5. «Καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι φτωχοί άνθρωποι δεν είναι απαραίτητα φονιάδες. Επειδή κάποιος δεν μπορεί να γίνει πλούσιος δεν σημαίνει ότι θέλει και να σκοτώσει». Ουάσιγκτον, Μάιος 2003.
6. «Μην έχετε αμφιβολία, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι, κύριε. Μιλάω με οικογένειες που πεθαίνουν». Ουάσιγκτον, Δεκέμβριος 2006.
 7. «Νομίζω ότι (στο Ιράκ) ήμασταν καλοδεχούμενοι. Ωστόσο δεν ήταν μια ειρηνική υποδοχή». ΝBC Nightly News, Δεκέμβριος 2005.
 8. «Αυτοί που εισέρχονται στη χώρα παράνομα παραβιάζουν το νόμο». Αριζόνα, Νοέμβριος 2005.
9. «Στη δική μου δουλειά πρέπει να επαναλαμβάνεις αυτά που λες ξανά και ξανά και ξανά για να επικρατήσει η αλήθεια και να κατατροπωθεί η προπαγάνδα». Ελλάδα (Νέα Υόρκη), Μάιος 2005.
10. «Ένα πράγμα είναι σίγουρο, είναι οι σχέσεις μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας είναι καλές και είναι σημαντικές που είναι καλές». Στρέλνα (Ρωσία), Ιούλιος 2006.
Έχουμε τον αρχηγό που μας αξίζει δεν λένε;;;;;;;;

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια