Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αχιλλέας, Δούκας, Ελισάβετ, Έλλη

Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Λιζέτα, Ζέτα, Ζέττα, Έλλη, Βέτα, Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα, Θαυμαστός, Θαυμαστή

Αχιλλέας:
Πρωταγωνιστής της Ιλιάδας, γιος του Πηλέα και της Θέτιδας, ήταν πολύ γρήγορος στα πόδια, δραστήριος και θαρραλέος. Καθόλου απλός χαρακτήρας, ο Αχιλλέας είναι αυταρχικός, περήφανος και αρκετά εγωιστής. Εύθικτος, θυμώνει εύκολα και έχει συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αγαπάει πολύ τη φύση. Είναι παρορμητικός.
Αχιλλέας:
Ο Αχιλλέας ήταν ο κεντρικός ήρωας της Ιλιάδας. Ήταν πολύ γρήγορος, δραστήριος και ατρόμητος! Το όνομά σου λοιπόν σου μεταδίδει μεγάλο εγωισμό, ευστροφία, είσαι πάντα σε ετοιμότητα αλλά συχνά έχεις και εσύ τα ξεσπάσματά σου, τα οποία είναι αρκετά έντονα και εκείνες τις στιγμές κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμός σου είναι το 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που ξέρεις καλά να χειρίζεσαι τις καταστάσεις γύρω σου και έχεις έναν ιδιαίτερο ξεχωριστό τρόπο να επικοινωνείς και να μεταδίδεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου! Σου αρέσει η πρόοδος και η ανάπτυξη και απεχθάνεσαι τη ρουτίνα και τη σταθερότητα. Είσαι αρκετά κοινωνικός, σου αρέσει να συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες και γίνεσαι η ψυχή της παρέας, αφού πάντα καταφέρνεις με τον εξωστρεφή χαρακτήρα σου να γοητεύεις και να διασκεδάζεις τους πάντες. Αρκετές στιγμές όμως ξεπερνάς τα όρια, παρεκτρέπεσαι και χάνεις το δίκιο σου με την απότομη συμπεριφορά σου!
Ελισάβετ
Αγαπητή μας φίλη Ελισάβετ, εκτός από εσένα, υπάρχουν και αρκετές βασίλισσες στον κόσμο που μοιράζονται μαζί σου το ίδιο όνομα! Έχεις ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αγγλία, την Αυστραλία και την Ουαλία! Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος σου είναι το 2 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα που θέλεις πάντα να υπάρχει μία σχέση στη ζωή σου .Είσαι ήσυχη, γαλήνια και δεν αντέχεις τις εντάσεις και τους καβγάδες για αυτό και προσπαθείς με την διπλωματία σου να αποφεύγεις τις κακοτοπιές! Χρειάζεσαι χρόνο για να εμπιστευτείς έναν άνθρωπο και γίνεσαι λίγο καχύποπτη και επιφυλακτική! Είσαι τρυφερή, πιστή και πολύ δοτική στις φιλικές αλλά και στις ερωτικές σου σχέσεις. Η ζεστή συμπεριφορά σου σε κάνει να γίνεσαι αγαπητή όπου και αν βρίσκεσαι. Είσαι αναποφάσιστη και θέλεις πάντα κάποιον δίπλα σου για να σε παροτρύνει. Προσπαθείς πάντα να κρατάς τις ισορροπίες όμως συχνά γίνεσαι το θύμα στις σχέσεις σου γιατί δυσκολεύεσαι να λες όχι. Δίνεις στους άλλους πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνεις. Το καλό με σένα όμως είναι πως προσφέρεις στους γύρω σου χωρίς να περιμένεις αντίκρισμα, έτσι δεν πληγώνεσαι.
Ελισάβετ
Αγία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Περήφανη, κατορθώνει να ελέγχει τέλεια τον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο της. Το πρόσωπό της αποκτάει γρήγορα μια έκφραση ωριμότητας. Είναι κάπως αυταρχική με το σύντροφό της. Δεν κατορθώνει εύκολα να αποδεσμευτεί από το παρελθόν της.
Έλλη
Εγγονή του Αιόλου. Υπερδραστήρια, έχει πάντα πολλές ασχολίες. Κοινωνική, καλή οικοδέσποινα, έχει μεγάλη επαφή με τα παιδιά. Πολλά πνευματικά και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.
Έλλη
Έλλη, το όνομά σου προέρχεται από την Ελληνική μυθολογία. Η Έλλη ήταν η εγγονή του Αίολου θεού των ανέμων. Στην αριθμολογία, ο λεξαριθμος σου είναι το 1.Εισαι άτομο αποφασιστικό ,επίμονο και δεν εγκαταλείπεις ποτέ την προσπάθεια προκειμένου να επιτύχεις αυτά που βάζεις στο μυαλό σου! Λειτουργείς καλύτερα μόνη σου σπάνια ζητάς βοήθεια από άλλους και θέλεις να έχεις πάντα τον πρώτο λόγο. Βαριέσαι εύκολα γι αυτό και πάντα θα βρίσκεις τρόπους για να μην πέφτεις στη ρουτίνα. Η μεγάλη ενεργητικότητα που έχεις σε κάνει να θέλεις να είσαι διαρκώς σε κίνηση. Ο αυθορμητισμός σου σε κάνει αγαπητή στις παρέες σου ,φρόντισε όμως να περιορίσεις τον μεγάλο εγωισμό που έχεις και την απότομη συμπεριφορά σου γιατί έτσι στεναχωρείς και ανθρώπους που σε αγαπούν.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια