Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι πεθερές & το ζώδιό τους

Κριός: η πεθερούλα Κριάρι δεν είναι από εκείνες που χώνουν παντού τη μύτη τους μέσα στο σπίτι σου αλλά την βρίσκει να τσακώνεται μαζί σου κάποιες φορές. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ότι τα λέει έξω από τα δόντια και καλά θα κάνεις να το συνηθίζεις και να μην τη δίνεις πολύ σημασία!

Ταύρος:είναι πεισματάρα και κτητική αλλά μπορεί να δείχνει ήρεμη και κουλ. Αυτό που πρέπει να ξέρεις όταν την βλέπεις έτσι είναι ότι από μέσα της βράζει αφού θέλει να ελέγχει τα πάντα μέσα στο σπίτι. Το να την παρηγορήσεις σίγουρα δεν θα βοηθήσει καθόλου, οπότε μπούκωσε την στο καλό φαγητό που είναι η αδυναμία της, κλείσε τα αυτιά στα σχόλια του τύπου «ήθελε περισσότερο αλάτι» και φρόντισε να μην μείνετε πολύ κοντά της!

Δίδυμοι: δεν τρελαίνεται για τα παιδιά γιατί θέλει την ησυχία της και δεν μπορεί τις πολλές φωνές ενώ αν τα παιδιά μεγαλώσουν είναι πρόθυμη να τα βοηθήσει με τα μαθήματα του σχολείου! Όταν έρχεται στο σπίτι σου φρόντισε να της έχεις βρει μια κάποια δημιουργική απασχόληση όπως πλέξιμο, ράψιμο, πότισμα για να την κρατάς απασχολημένη και να μην ασχολείται μόνο μαζί σου!

Καρκίνος: είναι ζηλιάρα και κτητική με την γιόκα της οπότε δεν έχεις παρά να την πλησιάσεις ευγενικά και με το καλό γιατί αν της μιλήσεις απότομα τρέξε να κρυφτείς. Πρέπει όσο να ΄ναι να προσαρμόσεις τη συμπεριφορά σου λιγάκι και να μη δώσεις σημασία στην αρνητικότητα της!

Λέων: μπορεί να είναι απαιτητική πολλές φορές όταν όμως χρειαστείς τη βοήθεια της Λιονταρίνας εκείνη θα είναι εκεί να σου προσφέρει ένα χέρι βοηθείας όταν πέσεις στην ανάγκη της. Απλά «φόρτωσέ» την κομπλιμέντα και θα είναι με το μέρος σου και ποτέ μην ξεχάσεις τα γενέθλια της και φυσικά τα δώρα της!

Παρθένος: εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Η πεθερούλα σου σίγουρα τα ξέρει όλα: θα βρει παντού σκόνη στο σπίτι ακόμη και αν το έχεις «γλύψει». Οπότε αυτό που έχεις να κάνει είναι να της δώσεις ένα ξεσκονόπανο και μια σκούπα και να αποδεχτείς ότι θα καθαρίσεις μέχρι και την τελευταία γωνιά του σπιτιού σου είτε σου αρέσει είτε όχι, οπότε αφού δε μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσέ το!

Ζυγός: μπορεί να γίνει επικριτική για οτιδήποτε είναι κάτι λιγότερο από τα ψηλά στάνταρντ της ενώ τα πάει καλύτερα με τους άντρες οπότε πες στον άντρα σου να φωνάξει και τους φίλους του όταν την περιμένετε σπίτι και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει να ασχολείται με κάποιον άλλον.

Σκορπιός: η μάνα Σκορπίνα είναι καχύποπτη για οποιονδήποτε «ξένο» μπαίνει μέσα στην οικογένεια του και πρέπει να έχεις την στρατηγική για να την αντιμετωπίσεις γιατί πολλές φορές είναι απότομη και απόλυτη αλλά το βασικό είναι να μην την αφήσεις να πιστέψει ότι έχει τον έλεγχο και το πάνω χέρι. Το μόνο που έχεις να κάνει είναι να σταθείς στο ύψος σου και όλα θα πάνε σούπερ!

Τοξότης: μπορεί να μην τρελαίνεται για το σπίτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιες φορές δεν θα προσπαθήσει να το παίξει ότι τα ξέρει όλα. Αποπροσανατόλισέ την μιλώντας για ταξίδια ή άφησε την να παίξει με τα παιδιά για να μην την έχεις μέσα στα πόδια σου!

Αιγόκερως: την απόρριψη την έχει μέσα της οπότε δεν έχεις παρά να την καλοπιάσεις. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνη το να την κάνει περήφανη η οικογένεια της οπότε κάθε φορά που ο γιός σου βγαίνει πρώτος στους σχολικούς αγώνες δρόμου φρόντισε να το μάθει πρώτη. Το άλλο βασικό σημείο είναι να την περιποιείσαι όσο κανένα όταν έρχεται σπίτι σου και τότε όλα θα είναι σούπερ!

Υδροχόος: πολύ φιλική και άνετη το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την φερθείς σαν να ήταν φίλη σου. Άφησε σε εμφανές σημείο 2-3 καλά βιβλία, cd και ότι άλλο βρεις που να την ενδιαφέρει και το πιο πιθανό είναι ότι κάπου στον κόσμο της θα χαθεί διαβάζοντας κάνα βιβλιαράκι.

Ιχθείς: είναι ειλικρινής ή δειλή κατά κύριο λόγο ενώ λατρεύει το φαγητό και το ποτό και καλά θα κάνεις να της έχεις έτοιμο το αγαπημένο της φαγητό όταν την περιμένεις και δεν έχει σαν φοβάσαι τίποτα!
Ελένη Αναστασάκη-womenonly

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια