Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ταύρος 21 Απριλίου – 20 Μαΐου

Taurus (symbol: Taurus.svg)
Ποιότητα-Σταθερή
Στοιχείο-Γη
Πλανήτης-Αφροδίτη
Ρήμα-Έχω
Πέτρα-Ζαφείρι
Σ.Σώματος-Λαιμός
Βότανο-Κάρδαμο
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ:Αρετές: Υπομονή, επιμονή, τρυφερότητα, στοργή, αντοχή, εκλεκτικότητα, φιλότιμο.
Κακίες: Πείσμα, ξεροκεφαλιά, μνησικακία, οκνηρία, τεμπελιά, βραδυκινησία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:
Ηθοποιός, οικονομολόγος, κτηματίας, χρηματιστής, εργολάβος οικοδομών, τραπεζίτης.
Ταύρος από το Α έως το Ω ΕΔΏ
(100 χαρακτηριστικά των Ταύρων εδώ)
Η μυθολογία του Ταύρου εδώ

Ο Ταύρος και οι Φίλοι
Ο Ταύρος έχει πολύ λίγους στενούς φίλους, αν και περιβάλλεται από ένα μεγάλο κύκλο γνωστών. Τους λιγοστούς ανθρώπους που έχει κοντά του, τους προσέχει και τους προστατεύει. Τους αντιμετωπίζει σαν οικογένεια και είναι απόλυτα πιστός και φερέγγυος. Απολαμβάνει, επίσης, το ρόλο του οικοδεσπότη. Θα περιποιηθεί τους φίλους του με κάθε πολυτέλεια κι αν αποφασίσει να διοργανώσει μια εκδήλωση, θα φροντίσει να μη λείψει τίποτα. Μπροστά σε ξένους, είναι μάλλον ντροπαλός και δεν θα ανοιχτεί εύκολα.

Ο Ταύρος και η Εργασία
Ο Ταύρος μπορεί να γίνει ένας δυνατός επιχειρηματίας και οι συμβουλές του πάνω σε οικονομικά θέματα είναι περιζήτητες. Βάζει υψηλούς στόχους και με την τεράστια επιμονή που διαθέτει, καταφέρνει να τους πετύχει, ακόμα κι όταν οποιοσδήποτε άλλος θα εγκατέλειπε κάθε προσπάθεια. Ξέρει πώς θα βγάλει χρήματα και δεν είναι σπάταλος, αν και συχνά η αγάπη του για πολυτέλεια τον οδηγεί σε μεγάλα έξοδα. Όμως, δε θα ξοδέψει όλα του τα χρήματά, προκαλώντας ζημιά στις επιχειρήσεις του, γιατί η οικονομική ανασφάλεια του προκαλεί μεγάλο άγχος.
Η Ιδιοσυγκρασία ενός Ταύρου
Ο Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητος. Εύκολα θα προσβληθεί ή θα πληγωθεί με το παραμικρό αρνητικό σχόλιο που θα του γίνει. Μπορεί ακόμα να πεισμώσει, όταν κάποιος αποφασίσει να του επιβάλει κάτι που δεν θέλει να κάνει. Αυτό το πείσμα, μερικές φορές τον οδηγεί στην τεμπελιά. Αυτό όμως, δε συμβαίνει ποτέ, όταν πρόκειται για τον εαυτό του και τις δικές του επιθυμίες.

Ο Ταύρος κατά βάθος
Στον Ταύρο δεν αρέσουν οι αλλαγές. Όταν αισθάνεται ότι κάτι πάει να αλλάξει στη ζωή του, γίνεται νευρικός και ανήσυχος. Οτιδήποτε άγνωστο του προκαλεί φόβο. Έχει ανάγκη από οργάνωση στη ζωή του, γιατί αλλιώς αγχώνεται. Όταν βρεθεί μπροστά σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις, θα κάνει ο,τι μπορεί για να τις αποτρέψει, για να αποφύγει το αίσθημα της ανασφάλειας. Δεν εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματα του και κρατάει τον εσωτερικό του κόσμο για τον εαυτό του. Δεν επιτρέπει στους άλλους να αντιληφθούν την ευαισθησία του κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πληγώνεται, γιατί τα παίρνει όλα προσωπικά. Αποφεύγει να μιλάει για τα συναισθήματά του και το περιβάλλον του δε γνωρίζει πότε τι πραγματικά αισθάνεται.

Ο Ταύρος με λίγα λόγια
Ο Ταύρος είναι το ζώδιο με την περισσότερη επιμονή, ακόμα κι όταν όλοι εγκαταλείπουν. Δυνατός και επίμονος, με πιο γνωστό χαρακτηριστικό το πείσμα του, κάτι το οποίο δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα. Αυτό το πείσμα τον κάνει να τα βάζει με όλους και να μπλέκει σε διαμάχες με άλλους δυνατούς χαρακτήρες. Ακόμα, δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Θέλει τη γνωστή ρουτίνα της ζωής του. Είναι γενικά εύκολος σαν άνθρωπος, χωρίς πολλές εντάσεις. Αλλά όλη του η οργή θα φανερωθεί, αν κάποιος προσπαθήσει να τον προκαλέσει, αφού κάτω από την ήρεμη επιφάνεια, κρύβεται μία φοβερή οξυθυμία. Του αρέσουν τα έντονα χρώματα κι οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει τις αισθήσεις του. Αγαπάει τα υλικά αγαθά και το σπίτι του είναι όμορφα διακοσμημένο, με πολλά πράγματα. Είναι προσγειωμένο άτομο, δεν του αρέσουν τα κραυγαλέα ή τα φανταχτερά αντικείμενα και οι υπερβολές. Προτιμά το άνετο και δημιουργικό περιβάλλον. Θέλει ασφάλεια από κάθε άποψη, στο σπίτι, στις σχέσεις ακόμα και στην καριέρα. Μπορεί να γίνει μυστικοπαθής, ισχυρογνώμων και τσιγκούνης. Μερικές φορές γίνεται μαλθακός και τεμπέλης και είναι σίγουρα ο κυρίαρχος του ζωδιακού στο να καθυστερεί. Όταν όμως θέλει κάτι, έχει μία ισχυρή και διαρκή ώθηση και τότε κανείς δεν καταλαβαίνει την τεμπελιά του. Το μυστικό είναι πως, όταν αφορά στον εαυτό του, η οκνηρία παραμερίζεται.
Ο Ταύρος και οι Σχέσεις
Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με μια γυναίκα Ταύρο;
Η γυναίκα Ταύρος είναι δασκάλα στην αποπλάνηση. Θα πάρει αυτό που θέλει, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένει με απίστευτη υπομονή. Χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια, δε θα ανεχτεί έναν άντρα που δεν είναι ευθύς απέναντί της και την οδηγεί σε ένα αβέβαιο μέλλον. Είναι παλιών αρχών, προσγειωμένη, προστατευτική, υποστηρικτική, τρυφερή, αφοσιωμένη και πιστή. Δε φοβάται να δώσει στοργή μέσα σε μια σχέση. Η γυναίκα αυτή είναι ιδανική για τον άντρα που του αρέσει να τον περιποιούνται, αρκεί να είναι πιστός και αφοσιωμένος. Έχει πολλά να δώσει, αλλά απαιτεί περισσότερα σε αντάλλαγμα. Θυμηθείτε, η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητη, παρόλο που δεν της φαίνεται και τόσο. Φλερτάρετέ την και προσπαθήστε συνεχώς να την εντυπωσιάσετε, σίγουρα θα κερδίσετε την καρδιά της και θα είναι δική σας για πάντα. Αν της εναντιωθείτε, θα δείτε να χάνει την ψυχραιμία της και να γίνεται εξαιρετικά πεισματάρα. Αν ποτέ προδώσετε την εμπιστοσύνη της, θα είναι σχεδόν αδύνατο να την κερδίσετε και πάλι.

Θέλετε να μάθετε πως είναι να βγαίνεις με έναν άντρα Ταύρο;
Ο άντρας Ταύρος είναι πολύ λογικός, δεν είναι ο άνθρωπος που θα σας ξελογιάσει. Είναι πρακτικός και πολύ προσγειωμένος. Θέλει μια σχέση υψηλής ποιότητας κι όχι τη γυναίκα της μιας νύχτας. Θα ψάξει με προσοχή, πριν σας προσεγγίσει. Είναι πολύ υπομονετικός, όταν πρόκειται για μια σχέση. Θα βολιδοσκοπήσει την κατάσταση κι αφού βεβαιωθεί ότι η γυναίκα που τον ενδιαφέρει έχει κάτι να του προσφέρει, τότε μόνο θα παραδοθεί και ο ίδιος. Είναι ρομαντικός, θα βάλει τη σύντροφό του σε ένα βάθρο, θα την προστατεύει και θα την λατρεύει. Μόλις διαλέξει το ταίρι του, θα είναι πολύ γενναιόδωρος, αφοσιωμένος και πιστός. Δε θα βαρεθείτε μαζί του, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μια γυναίκα που αναζητά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό. Ο άντρας αυτός ταιριάζει στη γυναίκα που ψάχνει τη σταθερότητα και την άνεση, είναι «κουβαλητής» και γεννημένος οικογενειάρχης. Δε φοβάται να πέσει στα βαθιά, γι’ αυτό η δέσμευση δεν αποτελεί πρόβλημα για αυτόν.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Ταύρο
Μη βιαστείτε να κάνετε σχέση με έναν Ταύρο. Είναι πολύ υπομονετικός και περιμένει το ίδιο και από εσάς. Κάντε τον να γελάσει, αν περνάει καλά μαζί σας, θα επιζητά συνεχώς τη συντροφιά σας. Ο δρόμος για την καρδιά ενός Ταύρου περνάει πάντα κι από το στομάχι. Μαγειρέψτε του ή βγάλτε τον έξω σε ένα ωραίο εστιατόριο και συζητήστε μαζί του πράγματα που τον ενδιαφέρουν, καθώς του αρέσει να μιλάει για οικονομικά, δουλειές και πρακτικά θέματα.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ταύρου:
Ο λαιμός και ο σβέρκος είναι τα πιο κύρια σημεία για έναν Ταύρο. Τρίψτε του ελαφριά το σβέρκο, φιλήστε τον απαλά, ακόμα και ένα απλό χάδι θα τον κάνει να λιώσει σαν βούτυρο. Κάντε του μασάζ στο σβέρκο, αυτό είναι κάτι που θα τον ευχαριστήσει θα τον χαλαρώσει ακόμη περισσότερο, πυροδοτώντας ταυτόχρονα τη σπίθα του πάθους.

Το Σεξ με έναν Ταύρο
Είναι παθιασμένοι εραστές. Έχουν μεγάλες φυσικές αντοχές κι αυτό αναπληρώνει την έλλειψη ποικιλίας στην ερωτική τους ζωή.
Διάσημοι ΤΑΥΡΟΙ
Καρλ Μαρξ,
Βλαντίμιρ Λένιν,
Σίρλευ Μακλέιν,
Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας,
Λεονάρντο Ντα Βίντσι,
Ρικάρντο Κακά,
Πελέ,
Anthony Quinn ,
Ρόμπερτ Πάττινσον,
Τζέσικα Άλμπα,
Λετίσια Κάστα,
Εβίτα Περόν,
Μάρθα Γκράχαμ,
Όντρεϊ Χέπμπορν,
Μπάρμπρα Στράϊσαντ,
Όρσον Ουέλς,
Γκάρυ Κούπερ,
Μπίλυ Τζόελ,
Iggy Pop,
Σπένσερ Τρέισυ,
Τζίμυ Στιούαρτ,
Τόνι Μπλερ,
Σαντάμ Χουσεϊν,
Τζακ Νίκολσον,
Αλ Πατσίνο,
Πιρς Μπρόσναν,
Τζορτζ Κλούνι,
Ντάνιελ-Ντέϊ Λούις,
Μπόνο,
Ντέϊβιντ Μπερν,Ντένις Ρόντμαν,
Ντέϊβιντ Μπέκαμ,
Ενρίκε Ινγλέσιας,
Σερ,
Μπάρμπαρα Στρέιζαν,
Πηνελόπη Κρουζ,
Λεονάρτνο Ντα Βίντσι,
Λόρενς Ολιβιέ,
Ουίλιαμ Σαίξπηρ,
Σιγκμουντ Φρόυντ,
Γκρέϊς Τζόουνς,
Τζέσικα Λανγκ,
Ντέμπρα Ουίνγκερ,
Μισέλ Φάϊφερ,
Άντι ΜακΝτάουελ,
Ούμα Θέρμαν,
Ρενέ Ζελβέγκερ,
Λίντα Εβαντζελίστα,
Τόρι Σπέλινγκ,
ΕΛΛΗΝΕΣ:
Ντόρα Μπακογιάννη,
Δήμητρα Λιάνη,
Ανίτα Πάνια,
Τάνια Τρύπη,
Ρέα Τουτουνζή
Μιμή Ντενίση,
Χάρρυ Κλυνν,
Ελένη Φιλίνη,
Κωνσταντίνος Καζάκος,
Καίτη Γαρμπή,
Κων/νος Καβάφης
Γιάννης Ρίτσος
Αδαμάντιος Κοραής
Ευάγγελος Αβέρωφ
Γιάννης Φέρτης,
Θόδωρος Αγγελόπουλος
Λάκης Λαζόπουλος
Δήμητρα Λιάννη
Σταύρος Ζαλμάς,
Νίκος Αλιάγας,
Κώστας Σόμερ
Κάτια Δανδουλάκη
Μαρινέλλα
Μαρίκα Κοτοπούλη
Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα
Γιώργος Νινιός
Θοδωρής Αθερίδης.

ΣΧΟΛΙΑ

4 Σχόλια

 1. TAYROS GOYSTAREI!! TAYROS GOYSTAREI POLY POLY!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποτε στη ζωη μου δεν εδωσα σημασια στα ζωδια ,τα θεωρουσα ως σχολια
  για να πουλανε, τυχαια ετυχε κατι και ψαχνωντας στα ζωδια ειδα οτι αυτο που ανεφερε συμβαινη με μενα , εκτοτε το ψιλοσκεφτομουν που & που οσπου συναντησα μια φιλη στο κουκλ + και ετσι αρχισα απο τωρα που γραφω
  διαβασα οτι αφορα εναν ΤΑΥΡΟ και εβλεπα να περιγραφουν το ατομο μου,
  Θελω να ευχαριστησω τη διαδρομη Φωτεινη για την προσφορα της και την ευγενικη της κινηση , ,, Ζωδια σας ερχωμαι ******

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αιμιλιε σε βλεπω αστρολογο στο τελος

  ΑπάντησηΔιαγραφή